レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Virkelig god support! Fik rigtig fin og hurtig hjælp, da jeg skulle sammenlægge et mailhotel og et webhotel, samt rykke et andet webhotel fra en anden udbyder til dem. Alt kørte som smurt og pænt hu... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg opplevde ikke noe forståelse og imøtekomme på mail. Å spore opp en pakke i retur som var dem jobb, fikk jeg ansvar for. De var ikke behjelpelige i det hele tatt. Og pris på retur som dem har er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvis man søger en seriøs og super dygtig hjemmeside operatør, kan jeg til enhver tid anbefale Netgiganten, de laver alt det, man har brug for, når det drejer sig om hjemmesider, seo mv. Telefonen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Yderst professionelt Vores Tidligere SEO virksomhed som vi havde hyret ødelagde alt Vores SEO og netgiganten hjalp os i gang igen på den rette vej I bliver vores faste IT eksperter fremover

企業情報

1. ウェブ ホスティング サービス

当該企業による記述

Registrer dit eget domæne - Saml webhosting og e-mail et sted. Stabile servere, lyn-hurtig svartid og høj oppetid. Øjeblikkelig oprettelse • Bestil nu!

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Virkelig god support!

Virkelig god support!
Alt kørte som smurt og pænt hurtigt.

2026年4月13日

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice til trods for jeg “kun” har købt et billigt abonnement.
Hurtig og effektiv problemløsning i forhold til opsætning. Varmeste anbefaling herfra.

2026年3月17日

Elendig kundeservice...

Og pris på retur som dem har er helt sinnsyk, 499,- Etter jeg hadde skrevet litt mail med dem frem å tilbake, så plutselig sperret dem meg for å kunne gi svar tilbake på mail.
Kommer aldri til å bestille noe der igjen, og kommer heller ikke til å anbefale dem til folk.

2025年9月22日

Inkompetent support

Netgiganten skulle iflg. andre anmeldelser her have en fremragende support. Det er desværre ikke min oplevelse. I flere tilfælde har jeg oplevet at fuldstændigt legitime mails bouncer. Der er INTET som helst i disse mails i form af spamscore, dkim, indhold, vedhæftninger eller andet der skulle få dem til at bounce. Det er gennemført legitime mails! Netgiganten anerkendte problemet og ville se på det. Den supporter der havde med sagen at gøre, kunne ikke finde ud af hvad der var galt med Netgigantens system, men skrev at han ville overlade sagen til en kollega. Der sker ikke noget, og jeg rykker for svar. Herefter modtager jeg mystiske mails fra Netgiganten om at "de ikke har modtaget svar fra mig inden for 72 timer og sagen derfor er lukket". Dette er nu sket for anden gang. Problemet er bare at Netgiganten aldrig har sendt mig nogen mail, som jeg skulle svare på. Det er med andre ord rent trakasseri, som dækker over at de ikke aner deres levende råd, og så lukker de bare sagen og prøver at få det til at se ud som om, at det er brugerens egen skyld, fordi han ikke "svarede" på Netgigantens aldrig afsendte "mail". Det er vist på tide at jeg finder mig et andet mailhotel.

2025年8月8日

Værdi for pengene

Jeg har deres billigste mailhotel - og oplever at deres support har svaret kompetent indenfor 1-2 timer hver gang. Det lever helt op til mine forventninger.

2025年7月29日

Stor TAK til supporten

Jeg havde set mig blind på en fejl i nogle htm filer, indenfor kort tid fik jeg ikke kun et svar, men supporteren havde lige rettet det til - stor TAK :-)
Jeg har være kunde hos Netgiganten i en del år og har været fuldt ud tilfreds med både kvalitet, service, support og pris !

2025年4月14日

Trustpilot エクスペリエンス