レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Siden 2.desember 2022 har jeg ikke fÃ¥tt svar pÃ¥ mine henvendelser pÃ¥ e-post eller telefon. Jeg ble lovet en ny vannkolbe til min nye waterrower fordi den viste seg ha en sprekk og lekker vann. Purrer... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

AmatÞrmessig (total mangel pÃ¥) kundeservice. Selve produktet er jeg imidlertid veldig fornÞyd med. Jeg har prÞvd Ã¥ ringe firmaet en rekke ganger, men har aldri kommet igjennom. De har heller ikke... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med WaterRower Norge! Ekte amerikansk trekvalitet i produktene. Betaler lett det lille ekstra for kvalitet. God opplevelse generelt i min handel hos WaterRower Norge. Selv kjÞpte jeg e... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi gir deg ekte treningsglede

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Svindel..

Bestilte og betalte for reservedeler til en WaterRower fra denne netthandelen. Ikke mottatt noen deler eller svar fra netthandelen. Fremstår som ren svindel, anbefaler å kontakte WaterRower Sverige/Danmark.

2023幎6月23日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen svar å få, og ingen garanti

Siden 2.desember 2022 har jeg ikke fått svar på mine henvendelser på e-post eller telefon. Jeg ble lovet en ny vannkolbe til min nye waterrower fordi den viste seg ha en sprekk og lekker vann. Purrer jevnlig på svar uten hell. Da hjelper det ikke med lovnad om 36 måneder fabrikkgaranti. Produktet er fint, men uten garanti som lovet er dette så godt som svindel. Anbefaler på det sterkeste å ikke handle med denne personen selv om hjemmesiden ser proff ut.

2023幎5月15日
5぀星のうち2の評䟡

Betal ikke på forhånd!

KjÞpte en romaskin i hÞst - ingen problemer. Bestillte deretter, og betalte på forhånd, nettbrettholder - ingen brett eller tilbakemelding kom på flere uker. Så at samme holder ble lagt ut til kr 500,- lavere pris. Tok kontakt å ville heve bestillingen, men blei tilbudt et brett i annen farge samt kr 500,- i refundering. Dette takket jeg ja til. Det tok ytterligere uker fÞr det ankom, men penger har jeg ikke sett noe til, til tross for ytterligere 3 purringer i lÞpet av to måneder via skjema på deres hjemmeside. Og slik er ståa over fire måneder etter....

2022幎2月9日

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Bestilte og betalte 20.05.21, har fortsatt ikke fått varen (24.08.21). Ikke svar på e-mail, telefon eller Facebook. Var opprinnelig kjempe fornÞyd etter kjapp levering av ball. Men dette er utrolig skuffende

2021幎8月24日

Lang ventetid..

Bestilte i oktober, og henvendte meg 14 dager senere, fikk da å vite at der var uheldig lang leveringstid! Ok! men da de omsider lover efter mange mails og tlf, de siste ubesvart! må jeg stadig purre! Venter nå endelig på varen 11/12. Betaling ble også trukket med en gang! Helt enig med mange andre som har hatt dårlige erfaringer med firmaet! De utgir seg å for forhandle kvalitetsprodukter og prisen er deretter, så det er svÊrt dårlig at de har en så elendig oppfÞlging, når det kommer til kundeservice!

2020幎12月11日

Elendig kundeservice

Bestilte romaskin for 8 uker siden. Var klar over at leveringstiden kunne vÊre lang, men har fortsatt ikke mottatt bestilt vare. Fikk estimert levering 12. august, men den har fortsatt ikke dukket opp, og nå har de sluttet å svare på e-post eller telefon. Fremstår ekstremt uproft av en forhandler av dyrt kvalitetsutstyr. Anbefaler å finne alternative produkter hos seriÞse leverandÞrer.

2020幎8月27日

Rask levering

Rask levering, "kontor"-ballen er enkel å montere, enkel å bruke og et fint mÞbel til hjemmekontoret. Ikke minst er dette et bedre alternativ for min rygg og nakke, enn alternativene til samme pris.

2020幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Tragisk behandling og oppfÞlging av kunder!

Tragisk behandling og oppfÞlging av kunder!.
Synd at en useriÞs leverandÞr får lov til å forhandle disse kvalitetsprodukter, for produktene er virkelig kvalitet.
Kunne vÊrt så mye bedre med en seriÞs leverandÞr.
Mange forsÞk på kontakt via telefon og mail, etter endelig kontakt bestiller vi en romaskin.
Etter levert Waterrower ser jeg en mangel med et feste, sender bilde og mail om feil. FÃ¥r raskt svar at de skal sende nytt feste. Ingen feste er sendt etter en mnd.
Kontakt via epost er ikke besvart, telefon besvares heller ikke.
Firmaet har et stort problem med sin behandling og kundeoppfÞlging.
Anbefaler produkter, men dessverre ikke leverandÞr WaterRower Norge.

2020幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen vare levert etter 3 uker!

Har ikke mottatt info. om leveranse på bestilling for 3 uker siden. Andre nettbestillinger leverer ila bare noen dager. Sendt Mail og etterlyst vareleveranse. Ingen respons fra selskapet. Hadde i det minste forventet et svar med forklaring/unnskyldning.

2020幎4月11日
5぀星のうち1の評䟡

AmatÞrmessig (total mangel pÃ¥)

AmatÞrmessig (total mangel på) kundeservice. Selve produktet er jeg imidlertid veldig fornÞyd med.
Jeg har prÞvd å ringe firmaet en rekke ganger, men har aldri kommet igjennom.
De har heller ikke svart på talebeskjeder.
Da jeg bestilte tilleggsutstyr, og etterlyste den forhåndsbetalte forsendelsen etter 12 dager, var den enda ikke sendt.

2020幎4月8日

Anbefales

Anbefales! Motstanden er like naturlig som for roing i vanlig vann.
Lydbildet er likevel det kjekkeste med denne, - sammen med design ;-)
Utrolig stille i bruk og lager egentlig bare en "naturlig lyd av vann" som du ror igjennom.
Har ellers det du Þnsker av digitale greier, jeg ser normalt bare tid og lengde.
Mye trening på kort tid!

2020幎3月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス