Suis mort de rire donc sur les autres applications du moment il y a pas de faux profil mdr puissance 4 moi depuis justement le départ de netlog je ne met plus mon vrai prénom et nom je fonctionne... ãã£ãšèŠã
Oltre alla possibilità di incontrare persone, Netlog dava molto spazio alla creatività , dando la possibiltà di personalizzare la propria pagina, e poterla gestire quasi come un blog. colori, caratter... ãã£ãšèŠã
Netlog Ú una delle migliori chat internazionali della Rete; si può messaggiare, caricare foto e video gratuitamente, e tanto altro. Simpaticissime le emoticons animate. Unico appunto: qualche volt... ãã£ãšèŠã
denne side er teknisk iorden og har indfÞrt bÞrnefiltre sÃ¥ voksne ikke kan kontakte bÞrn uden at bÞrnenenhar inviteret . deres administratorer giver hurtig og venlig svar og spÞrger ovenikÞbet om man... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Netolog Ú una community giovane dove gli utenti si tengono in contatto e estendono il loro social network. Su Netlog, puoi creare la tua pagina web personale con un blog, caricando foto, guardado video, trovando eventi e giocando ad alcuni giochi.
ãã³ããŒã¯
- www.netlog.com
Hold dig vÊk hvis de ikke skal snage i din mail!
Netlog oprettede mig, praevede at slette min bruger svare de enten ikke eller så siger''GÞr det selv?'' hÞjst uprofessionelt Af en eller anden grund har mine forÊldre modtaget en mail fra mig hvor der står jeg RIGTIG gerne ville mÞdes sammen med dem på netlog? Opret dig aldrig

Netlog ããã®åç
ADVARSEL mod NETLOG
Dette site giver sig ud for at vÊre noget ligesom LINKETIN eller FACEBOOK. Man bliver inviteret af en person fra modsatte kÞn, som man måske kender, Når man HAR oprettet en profil, viser det sig pludseligt at vÊre et datingsite med relationer til TWOO.
Reager ikke på invitationer, med mindre du Þnsker at registrere dig på datingsitet.

Netlog ããã®åç
Troppi gruppi incontrollati
Amo i socialnetwork ma mi sono appena cancellato da questo... spam in continuazione e offese inutili da parte di persone e gruppi incontrollati..
Mer' spam
Har lige modtaget en mail at nogen at jeg kender, vil mÞde mig - lidt lÊngere nede på siden står der et link til at afmelde sin e-mail - det er nu 3' mail at jeg får, og fanme* om jeg ikke vil lade dem snage i mine facebook oplysninger, eller afmelde mig noget jeg ikke er tilmeldt, så de kan genere mine venner også - Der ingen tvivl om deres markedsfÞring er af, den meget iriterende slags, som bl.a. de russiske dating sider bruger - U get in - but never out!!!!
Gratis kontakt/debat-side, der fungerer upåklageligt både mht. teknik, profil-muligheder og ikke mindst kundepleje.
-Profil: på Netlog kan man fuldstÊndig skrÊddersy sin profil efter behov. Der er nÊsten ingen grÊnser for, hvordan den kan indrettes, så den passer lige netop denne bruger.
-Chat-funktionen: på Netlog. kan man f.eks selv bestemme om, den skal vÊre for: Kun Netlog medlemmer, Venner og deres venner, Venner eller Ingen.
-Kundeplejen: på Netlog er EMINENT.
Den Officielle Netlog Klan f.eks., hvor brugerne kan komme med forslag og kommentarer til Netlog. Ã
bent forum, hvor alle brugere kan deltage. Nem at sÞge i vha. tags og emner.
Supporten svarer venligt og hurtigt, når man henvender sig. Noget HELT specielt er, at hvert svar er forsynet med to links (nogenlunde ordret):
1."Har du yderligere spÞrgsmål?"
2."Fik du svar på dit spÞrgsmål og kan vi lukke for spÞrgsmålet?"
god side med sÊrdeles god kundepleje
denne side er teknisk iorden og har indfÞrt bÞrnefiltre så voksne ikke kan kontakte bÞrn uden at bÞrnenenhar inviteret . deres administratorer giver hurtig og venlig svar og spÞrger ovenikÞbet om man er tilfreds med svaret eller der er mere man vil spÞrge om . de har et offentlit debatrum hvor man kan diskutere deres side og komme med ros/ ris og nye forslag . Kundepleje i sÊrklasse og så endda på en gratis side