Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminÄ D (recepta wystawiona choÄ na ten lek nie trzeba). ZwykÅy scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... ãã£ãšèŠã
Bezproblemowo i w miarÄ szybko po uprzednim szczegóÅowym wywiadzie nie byÅo problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkÄ obniÅŒyÅa bym ocenÄ ale tego nie zrobiÄ bo i... ãã£ãšèŠã
Nie polecam. Zamówienie zÅoÅŒyÅam po 8:00 z opcjÄ ekspres i nikt do mnie nie zadzwoniÅ ani nie skontaktowaÅ siÄ tylko okoÅo 18:40 dostaÅam sms z kodem recepty co byÅo juÅŒ dla mnie za późno. PisaÅam kil... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 7ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superrrrrrr
ReceptÄ dostaÅem pewnie i szybko
Bardzo dobry kontakt i wszystkoâŠ
Bardzo dobry kontakt i wszystko zaÅatwione szybko i sprawnie,dziÄkujÄ Ania
Ogromna kultura
Ogromna kultura, delikatnoÅÄ w sÅowie i uprzejmoÅÄ dr-a Smereki. DziÄkujÄ i polecam. Ewa P.
Zgodnie z opisem o ofertÄ
Co prawda nie udaÅo siÄ uzyskaÄ recepty na wnioskowany lek, ale firma dziaÅa rzetelnie i zwróciÅa pieniÄ dze od rÄki.
Mniej niŌ zero
Mniej niŌ zero.
Lekarz odmówiŠwypisania recepty.
ZaproponowaÅ lek- wyraźnie powiedziaÅem, ÅŒe nie chce tego leku.
Naraz zostaje wypisana recepta z tym niechcianym lekiem.
Czekam na zwrot pieniÄdzy.
Sprawa rozwojowa.
Przestrzegam wszystkich przed ta ,,firmaâ
Konsultacja trwa bardzo dÅugo
Opis ÅŒe nie wszystkim. Dajecie leki ,ÅŒe trzeba czekaÄ duÅŒo godzin a i tak mogÄ ci nie daÄ leku
SzybkoÅÄ i zrozumienie na poziomie dobrej kliniki i dobrych lekarzy
DostaÅem recepte dosÅownie w ciÄ gu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkoÅÄ oraz wyrozumiaÅoÅÄ w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójÅÄ do lekarza i prosiÄ o jakÄ kolwiek receptÄ pozdrawiam transport medyczny .
PróbowaÅem na wielu stronach z eâŠ
PróbowaÅem na wielu stronach z e receptami. Zazwyczaj koÅczyÅo siÄ stratÄ caÅych niemaÅych zresztÄ Årodków a czasami rzadko recepÄ . Z Netmedika miaÅem stycznoÅÄ po raz pierwszy. DziaÅali podobno 24/h wiÄc zÅoÅŒyÅem wniosek ok2/3 w nocy myÅlÄ c, ÅŒe odezwa siÄ do 3 godzin. Nie spaÅem specjalnie do do 6:30. W koÅcu padÅem i zasnÄ Åem a gdy siÄ obudziÅem byÅo juÅŒ po sprawie czas minÄ Å kasa stracona klasycznie recepty nie ma oczywiÅcie bo mnie ânie byÅoâ. Smutny, wkurzony itd napisaÅem kulturalnego maila z opisem sytuacji i w co dalej nie mogÄ uwierzyÄ rozpatrzyli mojÄ sprawÄ i zwrócili mi 100 % Årodków to dla mnie jakiÅ szok pierwsza uczciwa strona. W peÅni polecam z caÅego serca i dziÄkujÄ bo moja sytuacja finansowa jest tragiczna i to dla mnie wiele
Bardzo profesjonalna porada i wzoroweâŠ
Bardzo profesjonalna porada i wzorowe podejÅcie do pacjeta
Fachowcy..
MiÅa p. Doktor . Bardzo dobrze prowadziÅa weryfikacja.miaÅa duÅŒo cierpliwoÅci
WziÄÅam raz usÅugÄ byÅo wszytko dobrze wczoraj skorzystaÅam po raz kolejny i to byÅ bÅÄ d zapÅaciÅam i przekierowano mnie na czat on-line z konsultantem i wyrzucaÅo mnie ÅŒe strony nie mogÅam nic zrobiÄ. Zarezykowalam kolejny raz zapÅaciÅam kolejne pieniÄ dze i 2 minuty byka recepta . NapisaÅam na meila do nich ÅŒe proszÄ o jeden zwrot to napisali mi ÅŒe dostaÅam kod recepty ð ale musiaÅam dwa razy zapÅaciÄ tragedia ostani raz skorzystaÅam z tej usÅugi .
Nie o takÄ dawkÄ leku mi chodziÅo
Nie o takÄ
dawkÄ leku mi chodziÅo.
Pani doktor nie skonsultowaÅa tego ze mnÄ
. Nie jestem w stanie wykupiÄ dawki za prawie 5 tysiÄcy zÅotych.
Netmedika ODRADZAM i duzo zlych opinii w necie
Ntanowczo odradzam NETMEDIKA
Czytalam zle opinie ale niestety skorzystalam z erecepty.
Cale dorosle zycie chorujÄ na chorobÄ przewleklÄ
bez szansy wyzdrowienia. Pani dr.odmowila leku ktory akurat mi sie konczy pomimo okazanego dokumentu, brak zainteresowania, empatii..szkoda pieniedzy.
Bardzo dobra placówka jeÅŒeli chodzi oâŠ
Bardzo dobra placówka jeÅŒeli chodzi o leki nie narkotyczne i bzd to nie wiem ale jest bardzo doÅwiadczona i pomagai nie ma z niÄ problemów. Lekarze bardzo mili. Pozdrawiam
SzybkoÅÄ zaÅatwienia sprawy.
Zdecydowanie i bardzo nie polecam
Zdecydowanie i bardzo nie polecam. Lekarz wysyÅa niby linka do rozmowy o nieustalonej wczeÅniej porze (godziny wczesno poranne), po 30 minutach braku kontaktu zamyka konsultacjÄ bez ÅŒadnych dalszych dziaÅaÅ czy wskazówek. Brak recepty, brak kontaktu. PieniÄ dze wyrzucone w bÅoto.
Totalna ÅŒenada
Totalna ÅŒenadan. WyciÄ ganie kasy. Zero pomocy