Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminÄ D (recepta wystawiona choÄ na ten lek nie trzeba). ZwykÅy scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... ãã£ãšèŠã
Bezproblemowo i w miarÄ szybko po uprzednim szczegóÅowym wywiadzie nie byÅo problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkÄ obniÅŒyÅa bym ocenÄ ale tego nie zrobiÄ bo i... ãã£ãšèŠã
Nie polecam. Zamówienie zÅoÅŒyÅam po 8:00 z opcjÄ ekspres i nikt do mnie nie zadzwoniÅ ani nie skontaktowaÅ siÄ tylko okoÅo 18:40 dostaÅam sms z kodem recepty co byÅo juÅŒ dla mnie za późno. PisaÅam kil... ãã£ãšèŠã
DostaÅem recepte dosÅownie w ciÄ gu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkoÅÄ oraz wyrozumiaÅoÅÄ w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójÅÄ do lekarza i... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wszystko git
Odradzam!!
Odradzam!!! Odradzam i jeszcze raz Odradzam! Dlaczego? Dlatego, ÅŒe zapÅaciÅam, po jakichÅ 2 h otrzymalam sms, z linkiem, na którym weszÅam i informacja taka: "Link does not exist" :D
Åmiechu warte!
A wiec napisaÅam maila i zero odpowiedzi, napisalam wiadomosc w sms, ÅŒe sie nie moge dostaÄ na podanego linka, gdzie rzekomo CZEKA NA MNIE LEKARZ I KONSULTACJE Z NIM! PO PROSTU ZDZIERAJÄ PIENIADZE!
MoÅŒe tutaj sie oÅmieli ktos z z NETMEDIKA napisac, odpisaÄ na NEGATYWNE KOMENTARZE I ODPOWIEDZIEÄ NA PYTANIA OSÃB, KTÃRE PRZELAÅY PIENIÄDZE, A NIE MAJÄ ANI RECEPTY, ANI KONTAKTU!!! Dlaczego tylko odpowiadajÄ
na pozytywne komentarze! MoÅŒe tutaj sie dowiem, dlaczego nie otrzymaÅam odpowiedzi, ani na maila, ani na sms a dodzwoniÄ pod nr tez sie nie da.
Warto by byÅo przestaÄ oszukiwaÄ ludzi i spojrzeÄ prawdzie w oczy!
OszuÅci! Nic wiecej!

Ostrzegam przed tÄ firmÄ
Ostrzegam przed tÄ
firmÄ
. Na poczÄ
pozorne. UwaÅŒajcie
Niezbyt polecam
Nie polecam, nieprzyjemny lekarz, dajÄ
cy okreÅlony czas na dosÅanie zaÅwiadczeÅ mimo informacji, ÅŒe jestem poza domem i nie zdÄ
ÅŒÄ do tego wyznaczonego czasu dotrzeÄ i propozycji udostÄpnienia IKP, po chwili (nawet nie upÅÿnÄ
Å deadline, który sam wyznaczyÅ) odmowa wystawienia recepty, a pieniÄ
ÅŒki przytulone. Jako pacjent poczuÅam siÄ bardzo źle potraktowana i oszukana
Edit: zwrócono mi 50% Årodków, wiÄc zmieniam na 3 gwiazdki. Jednak wciÄ
ÅŒ radzÄ uwaÅŒaÄ, na jakiego lekarza siÄ trafi. Ja pozostajÄ z odczuwanÄ
niechÄciÄ
Brak kompetencji
Brak kompetencji, pobierajÄ
dze a nastÄpnie piszÄ
o braku kontaktu
Nie polecam, jest wiele innych firm które ÅwiadczÄ
usÅugi profesjonalnie

Aneta Jureczek
Moim zdaniem firma godna polecenia doÅwiadczeni lekarze, bardzo pomocna obsÅuga klienta polecam serdecznie
UwaÅŒajcie !!!!
UwaÅŒajcie !!!!! Nie robicie ÅŒadnych wpÅat za ÅŒadne recepty czy konsultacje !!!!
Ostrzegam przed NetMedica . Sprawa równieÅŒ opisana na kilka stron do Wojskowej Izby Lekarskiej. WyÅudzajÄ
kasÄ od razu , zamiast przeprowadziÄ wywiad z pacjentem , zapytaÄ o jego zdrowie , to proszÄ
o dokumenty od poprzednich lekarzy , zamiast postawiÄ swojÄ
diagnozÄ i wypisaÄ receptÄ . Jak klient prosi o lek , który otrzymywaÅ od innych lekarzy, zostaje konsultacja zamkniÄta i pacjent zostaje bez pomocy i bez pieniÄdzy . Zamiar pomóc choremu , to wyÅudzajÄ
dze i bezczelnie wymagajÄ
dokumentacji medycznej , aby polegaÄ na innych lekarzach . WyÅudzanie pieniÄdzy za niewystawione recepty to jedno , ale konsultacja bez przeprowadzenia wywiadu z pacjentem , nie pytanie o stan zdrowia to juÅŒ na prawdÄ przestÄpstwo . Zwykli oszuÅci . UwaÅŒajcie , poniewaÅŒ pÅacicie przed konsultacjÄ
i co im siÄ nie spodoba od razu piszÄ
e-mail .
Mam nadziejÄ , ÅŒe Ministerstwo Zdrowia oraz Wojskowa Izba Lekarska szybko zamknie ten proceder .
Ostrzegam przed tÄ firmÄ
Ostrzegam przed tÄ firmÄ . Na poczÄ tku wypeÅnia siÄ formularz, co jest potrzebne oraz przekazuje informacjÄ czy to kontynuacja leczenia czy nowa sprawa. NastÄpnie pobierajÄ pieniÄ dze. Czekasz na kontakt z lekarzem. Lekarz stwierdza, na podstawie formularza, ÅŒe nie moÅŒe wystawiÄ recepty, czego oczywiÅcie dowiadujemy siÄ po zapÅacie, podczas gdy w formularzu juÅŒ mieli te wszystkie informacje i pÅatnoÅÄ jak najbardziej pobrali. Jest to nieuczciwe, âkonsultacjeâ sÄ pozorne. UwaÅŒajcie

Med ããã®åç
Nie polecam, pieniÄ dze chcÄ lecz oczekiwaÅ nie speÅniajÄ . Do tego dopÅata za szybszÄ konsultacje wyglÄ da tak ÅŒe odbywa siÄ ona 5 godzin później. PoraÅŒka jakaÅ. WiÄcej nie skorzystam z ich usÅug.
Strata czasu
Odmowa wypisana recepty na lek który biorÄ od kilku lat . przesÅanie dokumentacji na podanie leku jak i równieÅŒ historie recept . Strata czasu
JeÅli masz problemy z nosem
JeÅli masz problemy z nosem, zapaleniem zatok, to lepiej od razu udaj siÄ do lekarza w miejscu zamieszkania, nie wystawiÄ Ci zwolnienia lekarskiego z takim problemem!
UwaÅŒajcie-brak wykonania usÅugi
UwaÅŒajcie-Lekarz, który miaÅ siÄ skontaktowaÄ do 10 min bo za express zapÅaciÅam napisaÅ do mnie na czacie po godzinie, nie moÅŒna nazwaÄ tego konsultacjÄ poniewaÅŒ w pierwszym zdaniu Pani napisaÅa, ÅŒe nie moÅŒe mi przepisaÄ maÅci bo jÄ powinien mieÄ kosmetolog przed zabiegiem i nasza rozmowa siÄ skoÅczyÅa. Brak zwrotu pieniÄdzy, brak recepty, brak wytÅumaczenia... Nie polecam

OmijaÄ szerokim Åukiem
OmijaÄ szerokim Åukiem. 0 zainteresowania lekarza, odpisuje jak mu siÄ podoba, koÅczy wizytÄ w trakcie gdy jeszcze do niego pisze. 0 pomocy, leki przepisane, poraÅŒka!

Jak najdalej!!!!!
Zamówiona konsultacja expresowa o godzinie 12:03 , czas podobno 15 minut, konsultacja online o 18:32 po wielokrotnej proÅbie o odwoÅanie i zwrot Årodków, express 15 minut droÅŒej pÅatny,normalnie podobno 1-3 godzin,a tu 6,5 godziny. Jawne oszustwo i naciÄ ganie ludzi,kontakt telefoniczny niemoÅŒliwy... OmijaÄ szerokim Åukiem... oszustwo!!!!

OszuÅci
OszuÅci! Lekarz nie zadzwoniÅ po zamówieniu recepty wysÅaÅ sms z linkiem w który strach wejÅÄ. Recepty nie wystawiÅ bo ponoÄ nie weszÅam w link. OszukujÄ tak ludzi, jak poprosiÅam o zwrot pieniÄdzy to uznali ÅŒe zaakceptowaÅam regulamin i tam jest napisane ÅŒe mam 30 min na podjÄcie kontaktu z lekarzem. Gdyby to byÅ czat albo telefon to bym oddzwoniÅa lub odpisaÅa a to byÅ sms z linkiem i to na inny telefon niÅŒ podany w zgÅoszeniu. OszuÅci !!!!!

Brak konsultacji
kupiÅem konsultacjÄ, aby otrzymaÄ zwolnienie lekarskie z powodu rany na palcu. PrzesÅaÅem wszystkie dokumenty ze szpitala.
Konsultacja w praktyce nie odbyÅa siÄ â lekarz po 2 godzinach opóźnienia odmówiÅ wystawienia zwolnienia i nie udzieliÅ ÅŒadnej pomocy ani diagnozy. Zamiast pomocy dostaÅem tylko bezsensownÄ
odmowÄ i brak jakiejkolwiek konsultacji.
CzuÅem siÄ zlekcewaÅŒony i oszukany, bo zapÅaciÅem za usÅugÄ, której nie otrzymaÅem. To nie jest ÅŒadna konsultacja, a marnowanie czasu i pieniÄdzy.

Med ããã®åç
Nie polecam zapÅacone za extra zaâŠ
Nie polecam zapÅacone za extra za teleporade oczekiwaÅem 4h i dowiedziaÅem siÄ ÅŒÄ musze iÅÄ do lekarza

Zwykli kÅamcy,tÅumacza siÄâŠ
Zwykli kÅamcy,tÅumacza siÄ dokumentacjÄ ,a jak ja dostanÄ to mówiÄ ÅŒe ÅŒadna z recept nie byÅa wystawiona przez ich placówkÄ ,OmijaÄ szerokim Åukiem