Med レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminę D (recepta wystawiona choć na ten lek nie trzeba). Zwykły scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniÅŒyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam. Zamówienie złoÅŒyłam po 8:00 z opcją ekspres i nikt do mnie nie zadzwonił ani nie skontaktował się tylko około 18:40 dostałam sms z kodem recepty co było juÅŒ dla mnie za późno. Pisałam kil... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 81ä»¶

レビュヌを曞く

Odradzam!!

Odradzam!!! Odradzam i jeszcze raz Odradzam! Dlaczego? Dlatego, ÅŒe zapłaciłam, po jakichś 2 h otrzymalam sms, z linkiem, na którym weszłam i informacja taka: "Link does not exist" :D
Śmiechu warte!
A wiec napisałam maila i zero odpowiedzi, napisalam wiadomosc w sms, ÅŒe sie nie moge dostać na podanego linka, gdzie rzekomo CZEKA NA MNIE LEKARZ I KONSULTACJE Z NIM! PO PROSTU ZDZIERAJĄ PIENIADZE!
MoÅŒe tutaj sie ośmieli ktos z z NETMEDIKA napisac, odpisać na NEGATYWNE KOMENTARZE I ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIA OSÓB, KTÓRE PRZELAŁY PIENIĄDZE, A NIE MAJĄ ANI RECEPTY, ANI KONTAKTU!!! Dlaczego tylko odpowiadają na pozytywne komentarze! MoÅŒe tutaj sie dowiem, dlaczego nie otrzymałam odpowiedzi, ani na maila, ani na sms a dodzwonić pod nr tez sie nie da.
Warto by było przestać oszukiwać ludzi i spojrzeć prawdzie w oczy!
Oszuści! Nic wiecej!

2025幎8月12日

Szanowna Pani,
Bardzo prosimy o kontakt na maila: kontakt@netmedika.pl w celu wyjaśnienia sytuacji. Numer telefonu z którego wysyła się SMS działa tylko w jedną stronę i słuÅŒy tylko do wysyłania SMS do Pacjentów. W przypadku braku kontaktu, zawsze ponawiamy konsultację, tak aby kaÅŒdy Pacjent miał zapewnioną opiekę medyczną.

Pilnie prosimy o kontakt mailowy w celu rozwiązania sytuacji.

Ostrzegam przed tą firmą

Ostrzegam przed tą firmą. Na początku wypełnia się formularz, co jest potrzebne oraz przekazuje informację czy to kontynuacja leczenia czy nowa sprawa. Następnie pobierają pieniądze. Czekasz na kontakt z lekarzem. Lekarz stwierdza, na podstawie formularza, ÅŒe nie moÅŒe wystawić recepty, czego oczywiście dowiadujemy się po zapłacie, podczas gdy w formularzu juÅŒ mieli te wszystkie informacje i płatność jak najbardziej pobrali. Jest to nieuczciwe, “konsultacje” są pozorne. UwaÅŒajcie

2025幎8月13日
5぀星のうち3の評䟡

Niezbyt polecam

Nie polecam, nieprzyjemny lekarz, dający określony czas na dosłanie zaświadczeń mimo informacji, ÅŒe jestem poza domem i nie zdąŌę do tego wyznaczonego czasu dotrzeć i propozycji udostępnienia IKP, po chwili (nawet nie upłÿnął deadline, który sam wyznaczył) odmowa wystawienia recepty, a pieniÄ…ÅŒki przytulone. Jako pacjent poczułam się bardzo źle potraktowana i oszukana

Edit: zwrócono mi 50% środków, więc zmieniam na 3 gwiazdki. Jednak wciÄ…ÅŒ radzę uwaÅŒać, na jakiego lekarza się trafi. Ja pozostaję z odczuwaną niechęcią.

2025幎8月11日

Brak kompetencji

Brak kompetencji, pobierają pieniądze a następnie piszą o braku kontaktu
Nie polecam, jest wiele innych firm które świadczą usługi profesjonalnie

2025幎8月9日

Szanowny Panie,
Podczas kaÅŒdej wizyty lekarz podejmuje kilka prób kontaktu oraz czeka na czacie określoną ilość minut. Rozumiemy, ÅŒe nie był Pan pod telefonem ale takie sprawy naleÅŒy wyjaśnić - zawsze w przypadku braku kontaktu ze strony Pacjenta działając prokonsumencko podejmujemy szereg działań, aby ponowić konsultację lekarską w dogodnym dla Pacjenta terminie. Prosimy pilnie o kontakt mailowy na kontakt@netmedika.pl w celu wyjaśnienia sytuacji.

UwaÅŒajcie !!!!

UwaÅŒajcie !!!!! Nie robicie ÅŒadnych wpłat za ÅŒadne recepty czy konsultacje !!!!
Ostrzegam przed NetMedica . Sprawa równieÅŒ opisana na kilka stron do Wojskowej Izby Lekarskiej. Wyłudzają kasę od razu , zamiast przeprowadzić wywiad z pacjentem , zapytać o jego zdrowie , to proszą o dokumenty od poprzednich lekarzy , zamiast postawić swoją diagnozę i wypisać receptę . Jak klient prosi o lek , który otrzymywał od innych lekarzy, zostaje konsultacja zamknięta i pacjent zostaje bez pomocy i bez pieniędzy . Zamiar pomóc choremu , to wyłudzają pieniądze i bezczelnie wymagają dokumentacji medycznej , aby polegać na innych lekarzach . Wyłudzanie pieniędzy za niewystawione recepty to jedno , ale konsultacja bez przeprowadzenia wywiadu z pacjentem , nie pytanie o stan zdrowia to juÅŒ na prawdę przestępstwo . Zwykli oszuści . UwaÅŒajcie , poniewaÅŒ płacicie przed konsultacją i co im się nie spodoba od razu piszą e-mail .
Mam nadzieję , ÅŒe Ministerstwo Zdrowia oraz Wojskowa Izba Lekarska szybko zamknie ten proceder .

2025幎7月18日

Ostrzegam przed tą firmą

2025幎7月17日

Szanowny Panie,
przykro nam, ÅŒe nasza usługa nie spełniła Pana oczekiwań. Przed złoÅŒeniem zamówienia kaÅŒdy Pacjent ma moÅŒliwość zapoznania się z zasadami świadczenia usług, które są jasno opisane na naszej stronie internetowej.

Zarzut, jakoby konsultacje były „pozorne”, uwaÅŒamy za niesprawiedliwy i niezgodny z rzeczywistością. Wszystkie konsultacje realizowane są przez wykwalifikowanych, certyfikowanych lekarzy, zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Chcielibyśmy teÅŒ przypomnieć, ÅŒe decyzja o wystawieniu recepty lub zwolnienia lekarskiego zawsze opiera się na ocenie medycznej - nie jest to kwestia uznaniowa ani dostępna „na ÅŒyczenie”.

Mimo wszystko prosimy napisać na adres firmowy aby wyjaśnić sytuację: kontakt@netmedika.pl

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam, pieniądze chcą lecz oczekiwań nie spełniają. Do tego dopłata za szybszą konsultacje wygląda tak ÅŒe odbywa się ona 5 godzin później. PoraÅŒka jakaś. Więcej nie skorzystam z ich usług.

2025幎7月14日

Strata czasu

Odmowa wypisana recepty na lek który biorę od kilku lat . przesłanie dokumentacji na podanie leku jak i równieÅŒ historie recept . Strata czasu

2025幎7月14日

UwaÅŒajcie-brak wykonania usługi

UwaÅŒajcie-Lekarz, który miał się skontaktować do 10 min bo za express zapłaciłam napisał do mnie na czacie po godzinie, nie moÅŒna nazwać tego konsultacją poniewaÅŒ w pierwszym zdaniu Pani napisała, ÅŒe nie moÅŒe mi przepisać maści bo ją powinien mieć kosmetolog przed zabiegiem i nasza rozmowa się skończyła. Brak zwrotu pieniędzy, brak recepty, brak wytłumaczenia... Nie polecam

2025幎7月8日

Szanowna Pani,

Bardzo nam przykro z powodu Pani doświadczeń – zaleÅŒy nam na tym, aby usługa EXPRESS odbywała się tak szybko ja to tylko moÅŒliwe, jednak w wyjątkowych przypadkach, z przyczyn niezaleÅŒnych od lekarza, czas realizacji moÅŒe ulec wydłuÅŒeniu.

Lekarz, który się z Panią skontaktował, po zapoznaniu się z formularzem i przeprowadzeniu wstępnej konsultacji stwierdził, ÅŒe przepisanie maści przed zabiegiem wymaga uprzedniej oceny kosmetologa, co zgodnie z naszymi procedurami uniemoÅŒliwiło wystawienie recepty.

Prosimy o kontakt na adres e-mail kontakt@netmedika.pl w celu rozwiązania sytuacji i zaproponowania rekompensaty.

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem. 0 zainteresowania lekarza, odpisuje jak mu się podoba, kończy wizytę w trakcie gdy jeszcze do niego pisze. 0 pomocy, leki przepisane, poraÅŒka!

Szanowna Pani Wiktorio,
Bardzo nam przykro z powodu Pani doświadczeń związanych z naszą usługą. ZaleÅŒy nam na najwyÅŒszej jakości konsultacji, dlatego sprawę traktujemy bardzo powaÅŒnie i chcemy ją bezzwłocznie wyjaśnić. Prosimy o kontakt na adres e-mail: kontakt@netmedika.pl w celu wyjaśnienia sytuacji.

Jak najdalej!!!!!

Zamówiona konsultacja expresowa o godzinie 12:03 , czas podobno 15 minut, konsultacja online o 18:32 po wielokrotnej prośbie o odwołanie i zwrot środków, express 15 minut droÅŒej płatny,normalnie podobno 1-3 godzin,a tu 6,5 godziny. Jawne oszustwo i naciąganie ludzi,kontakt telefoniczny niemoÅŒliwy... Omijać szerokim łukiem... oszustwo!!!!

Dzień dobry Panie Łukaszu,
Prosimy o pilny kontakt mailowy na kontakt@netmedika.pl w celu wyjaśnienia sytuacji. Niestety przez duÅŒe zapotrzebowanie na usługi online czas oczekiwania na konsultację moÅŒe się wydłuÅŒyć i tak było w Pana przypadku, natomiast chcielibyśmy równieÅŒ zaznaczyć, ÅŒe określenia w stylu "oszustwo" są bardzo powaÅŒne i krzywdzące. Jesteśmy legalnie działającym podmiotem leczniczym, a warunki świadczenia naszych usług są jawnie dostępne na naszej stronie przed złoÅŒeniem zamówienia. Rozumiemy, ÅŒe długo Pan czekał na konsultację, stąd jeszcze raz prosimy o kontakt w celu zaproponowania rekompensaty.

Oszuści

Oszuści! Lekarz nie zadzwonił po zamówieniu recepty wysłał sms z linkiem w który strach wejść. Recepty nie wystawił bo ponoć nie weszłam w link. Oszukują tak ludzi, jak poprosiłam o zwrot pieniędzy to uznali ÅŒe zaakceptowałam regulamin i tam jest napisane ÅŒe mam 30 min na podjęcie kontaktu z lekarzem. Gdyby to był czat albo telefon to bym oddzwoniła lub odpisała a to był sms z linkiem i to na inny telefon niÅŒ podany w zgłoszeniu. Oszuści !!!!!

Pani Justyno,
Bardzo nam przykro widzieć taką opinię. Rozumiemy, ÅŒe jest Pani niezadowolona z naszych usług i zapewniamy, ÅŒe zrobimy wszystko aby wyjaśnić sytuację i zrekompensować Pani złe wraÅŒenia, które towarzyszyły przy korzystaniu z naszych usług. Kilkukrotnie wysyłaliśmy Pani link do czatu i ponawialiśmy wizytę, natomiast to, ÅŒe link został wysłany na inny numer wynika z faktu złego podania przy dokonywaniu zamówienia. Rozumiemy, ÅŒe takie pomyłki się zdarzają, a cała sytuacja wynika po prostu z nieporozumienia. Prosimy o niezwłoczny kontakt mailowy na kontakt@netmedika.pl, aby całość wyjaśnić.

Brak konsultacji

kupiłem konsultację, aby otrzymać zwolnienie lekarskie z powodu rany na palcu. Przesłałem wszystkie dokumenty ze szpitala.

Konsultacja w praktyce nie odbyła się — lekarz po 2 godzinach opóźnienia odmówił wystawienia zwolnienia i nie udzielił ÅŒadnej pomocy ani diagnozy. Zamiast pomocy dostałem tylko bezsensowną odmowę i brak jakiejkolwiek konsultacji.

Czułem się zlekcewaÅŒony i oszukany, bo zapłaciłem za usługę, której nie otrzymałem. To nie jest ÅŒadna konsultacja, a marnowanie czasu i pieniędzy.

2025幎6月30日

Dzień dobry,
KaÅŒda wizyta w naszym serwisie to prawdziwa konsultacja medyczna – lekarz przeprowadził wywiad, przeanalizował przesłaną dokumentację i udzielił stosownych zaleceń. Nie zgadzamy się z twierdzeniem, ÅŒe konsultacja się nie odbyła – jest to nieprawda. Mimo wszystko prosimy o kontakt mailowy na kontakt@netmedika.pl w celu szczegółowego wyjaśnienia sytuacji.

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam zapłacone za extra za

Nie polecam zapłacone za extra za teleporade oczekiwałem 4h i dowiedziałem się Ōę musze iść do lekarza

2025幎6月30日

Dzień dobry,
Bardzo nam przykro, ÅŒe jest Pan niezadowolony z przebiegu konsultacji oraz czasu oczekiwania. Niestety przez duÅŒe zapotrzebowanie na usługi telemedyczne w niektórych przypadkach czas się wydłuÅŒa - za co przepraszamy.

Teleporada to pełnoprawna konsultacja lekarska – nasz lekarz po analizie przesłanej dokumentacji i wywiadzie stwierdził, ÅŒe w Pana/Pani przypadku niezbędna jest osobista ocena stanu zdrowia, stąd zalecenie wizyty stacjonarnej.

Zwykli kłamcy,tłumacza się

Zwykli kłamcy,tłumacza się dokumentacją,a jak ja dostaną to mówią ÅŒe ÅŒadna z recept nie była wystawiona przez ich placówkę ,Omijać szerokim łukiem

2025幎6月27日

Dzień dobry,
Przykro nam, ÅŒe nasze usługi nie spełniły Pańskich oczekiwań. Prosimy pamiętać, ÅŒe dokumentacja medyczna przesyłana przez Pacjentów bywa niekompletna – lekarz zawsze wskazuje ewentualne braki podczas konsultacji. W NetMedika dbamy o najwyÅŒsze standardy i ściśle przestrzegamy przepisów dotyczących wystawiania recept, dlatego decyzja o niewystawieniu e-recepty wynikała z troski o Pańskie zdrowie, a nie złej woli.

Aby wyjaśnić zaistniałą sytuację i zaproponować dalsze kroki, prosimy o kontakt mailowy na adres: kontakt@netmedika.pl.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。