Snabb och bra återkoppling och leveranstid. Var ute i sista minuten, men vi fick det vi bestÀllt inom knappt två dygn. FÀrdigtryckt och klart så att vi hann tacka av en kollega på utsatt dag! :)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde 2 likadana t-shirts. Den ena med tryck. Dom tog betalt extra för det men bÃ¥da kom utan tryck. Dessutom ovanligt lÃ¥ng leveranstid. TillÀgg: Trodde det var ett vÀldigt struligt företag.. M... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har startat en föreningsbutik och Àr vÀldigt nöjda! Snabb Ã¥terkoppling och utmÀrkt bemötande Àven vid ett feltryck. Mycket positiv upplevelse och prisvÀrda produkter. Rekommenderar starkt före... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Trots en order som blev fel löste sig detta via kundsupporten pÃ¥ bÀsta möjliga sÀtt ð Erbjöds 2 olika alternativ till att lösa dilemmat och kÀnner mig vÀl bemött! Handlar mycket online och sÃ¥hÀr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Köp klÀder med eget tryck online - billigt! | Netshirt.se
é£çµ¡å
Storgatan 16, 514 33, Tranemo, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.netshirt.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb och bra Ã¥terkoppling ochâŠ
Snabb och bra återkoppling och leveranstid.
Var ute i sista minuten, men vi fick det vi bestÀllt inom knappt två dygn.
FÀrdigtryckt och klart så att vi hann tacka av en kollega på utsatt dag! :)
Superbra!
Jag bestÀllde en jultröja hos netshirt och tröjan hade superbra kvalité. Trycket var jÀttefint, servicens var superbra och leveransen var snabb trots under jul! Jag rekommenderar netshirt jÀttemycket!
VÀldigt nöjd
Good quality shirts and print
Good quality shirts and print, excellent service!
Jag fick snabb hjÀlp och leverans dagenâŠ
Jag fick snabb hjÀlp och leverans dagen efter bestÀllning, god återkoppling och informativt.
Super nöjd
Super nöjd, trevlig och hjÀlpsam kundservice och snabb leverans
Helt fantastisk kundtjÀnst
Helt fantastisk kundtjÀnst, trots min nÃ¥got sena bestÀllning inför hockeymatch och fel valt fraktsÀtt av mig, sÃ¥ efter ett mail sÃ¥ löste tjejen pÃ¥ kundtjÀnst det pÃ¥ ett vÀldigt bra sÀtt och tröjan levererades dagen efter ðð
Otroligt bra service
Otroligt bra service, fantastisk personal och snygga bra produkter. Rekommenderas starkt!!!
Snabb och smidigt hanterat
Trots en order som blev fel löste sigâŠ
Erbjöds 2 olika alternativ till att lösa dilemmat och kÀnner mig vÀl bemött!
Handlar mycket online och såhÀr ska kundkontakten vara. BestÀller gÀrna hÀrifrån igen. // Nöjd kund
100 % nöjd och lite till
100 % nöjd och lite till, fick mina önskemÃ¥l angÃ¥ende tryck uppfyllda pÃ¥ ett alldeles förtrÀffligt sÀtt.ðâïžâïžâïžâïžâïž
Ãr man sen med bestÀllningen
Ãr man sen med bestÀllningen, Àr det inga problem med leveranser frÃ¥n Netshirt, bestÀllning pÃ¥ onsdagen och leverans pÃ¥ torsdagen. STORT tack för hjÀlpen och speciellt till Josefine, som engagerade sig speciellt i leveransen av 2 st ryggsÀckar.
VÀldigt fina tryck på tröjor!
VÀldigt fina tryck på tröjor! Men helhetsintrycket blir Ànnu bÀttre pga av deras servicekÀnsla! Jag fick fel på en tröja och fick all tÀnkbar hjÀlp att rÀtta till det!
Så, fem stjÀrnor utav fem möjliga!
/Ã
ke o Nils

Netshirt ããã®åç
Vi har startat en föreningsbutik!
Vi har startat en föreningsbutik och Àr vÀldigt nöjda! Snabb återkoppling och utmÀrkt bemötande Àven vid ett feltryck.
Mycket positiv upplevelse och prisvÀrda produkter.
Rekommenderar starkt föreningar att starta en egen föreningsbutik. Kul och enkelt sÀtt att få ut Merch till supportrar och anhöriga.

Netshirt ããã®åç
Fick T-shirt med eget tryck som varâŠ
Fick T-shirt med eget tryck som var snett placerat, dock var den både snabba på att svara och tillmötesgående och förstod misstaget och erbjöd nytt tryck på ny tröja.
BÀsta servicen!
BestÀllde en fasadflagga med eget tryck, det tog inte ens en vecka att få hem den!
Dom hörde Àven av sig då trycket blev suddigt med den filen jag skickat, så blev tillfrågad om jag kunde skicka i ett annat format vilket jag såklart gjorde - vilken service!!
Snabbleverans
Snabbleverans, hockey tröja med tryck. Fick leverans inom 48 timmar. Smidigt och utmÀrkt!
Spar dina pengar!
Flickorna på orderavdelningen tycker det ingår i arbetsuppgifterna att vara oförskÀmda. Ingen sjÀlvrannsakan angående otydligheten att röd-vit inte Àr vit-röd (utan vidare tydliggörande). Golfkepsarna Àr gigantiska i storlek så att med all kardborre engagerad bör du ha ett huvudmått på minst 58 cm. Billigt skrÀp till överpris, orimliga leveranstider och oförskÀmd personal. Spara dina pengar och handla någon annan stans!

BestÀllde 2 likadana t-shirts
BestÀllde 2 likadana t-shirts. Den ena med tryck. Dom tog betalt extra för det men båda kom utan tryck. Dessutom ovanligt lång leveranstid.
TillÀgg: Trodde det var ett vÀldigt struligt företag.. Men efter min dÃ¥liga recension hÀr sÃ¥ hörde dom av sig och fÃ¥r nu istÀllet toppbetyg för hur dom hanterar sina misstag ð Mycket nöjd!

Netshirt ããã®åç
Jag bestÀllde en tröja för snart enâŠ
Jag bestÀllde en tröja för snart en månad sen och den har fortfarande inte kommit för att storlek och fÀrg var slut på lagret. Först lovade de att den skulle komma in på lagret den 7/2. Sen helt plötsligt skulle den komma in på lager idag, den 13/2, men nu påstår de att de inte ha fått in idag heller. Om inte tröjan kommer denna vecka så krÀver jag pengarna tillbaka!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ