レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och bra återkoppling och leveranstid. Var ute i sista minuten, men vi fick det vi bestÀllt inom knappt två dygn. FÀrdigtryckt och klart så att vi hann tacka av en kollega på utsatt dag! :)

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde 2 likadana t-shirts. Den ena med tryck. Dom tog betalt extra för det men bÃ¥da kom utan tryck. Dessutom ovanligt lÃ¥ng leveranstid. TillÀgg: Trodde det var ett vÀldigt struligt företag.. M... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vi har startat en föreningsbutik och Àr vÀldigt nöjda! Snabb Ã¥terkoppling och utmÀrkt bemötande Àven vid ett feltryck. Mycket positiv upplevelse och prisvÀrda produkter. Rekommenderar starkt före... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Trots en order som blev fel löste sig detta via kundsupporten pÃ¥ bÀsta möjliga sÀtt 👍 Erbjöds 2 olika alternativ till att lösa dilemmat och kÀnner mig vÀl bemött! Handlar mycket online och sÃ¥hÀr... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Superbra!

Jag bestÀllde en jultröja hos netshirt och tröjan hade superbra kvalité. Trycket var jÀttefint, servicens var superbra och leveransen var snabb trots under jul! Jag rekommenderar netshirt jÀttemycket!

2025幎12月10日

Helt fantastisk kundtjÀnst

Helt fantastisk kundtjÀnst, trots min nÃ¥got sena bestÀllning inför hockeymatch och fel valt fraktsÀtt av mig, sÃ¥ efter ett mail sÃ¥ löste tjejen pÃ¥ kundtjÀnst det pÃ¥ ett vÀldigt bra sÀtt och tröjan levererades dagen efter 👍👍

2025幎5月22日
5぀星のうち5の評䟡

Trots en order som blev fel löste sig

Erbjöds 2 olika alternativ till att lösa dilemmat och kÀnner mig vÀl bemött!
Handlar mycket online och såhÀr ska kundkontakten vara. BestÀller gÀrna hÀrifrån igen. // Nöjd kund

2025幎3月18日
5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt fina tryck på tröjor!

VÀldigt fina tryck på tröjor! Men helhetsintrycket blir Ànnu bÀttre pga av deras servicekÀnsla! Jag fick fel på en tröja och fick all tÀnkbar hjÀlp att rÀtta till det!
Så, fem stjÀrnor utav fem möjliga!
/Åke o Nils

2024幎12月13日

Tack för de orden - MVH Tobias

5぀星のうち5の評䟡

Vi har startat en föreningsbutik!

Vi har startat en föreningsbutik och Àr vÀldigt nöjda! Snabb återkoppling och utmÀrkt bemötande Àven vid ett feltryck.

Mycket positiv upplevelse och prisvÀrda produkter.
Rekommenderar starkt föreningar att starta en egen föreningsbutik. Kul och enkelt sÀtt att få ut Merch till supportrar och anhöriga.

2024幎9月26日

Tack för orden!

BÀsta servicen!

BestÀllde en fasadflagga med eget tryck, det tog inte ens en vecka att få hem den!
Dom hörde Àven av sig då trycket blev suddigt med den filen jag skickat, så blev tillfrågad om jag kunde skicka i ett annat format vilket jag såklart gjorde - vilken service!!

2024幎7月25日
5぀星のうち1の評䟡

Spar dina pengar!

Flickorna på orderavdelningen tycker det ingår i arbetsuppgifterna att vara oförskÀmda. Ingen sjÀlvrannsakan angående otydligheten att röd-vit inte Àr vit-röd (utan vidare tydliggörande). Golfkepsarna Àr gigantiska i storlek så att med all kardborre engagerad bör du ha ett huvudmått på minst 58 cm. Billigt skrÀp till överpris, orimliga leveranstider och oförskÀmd personal. Spara dina pengar och handla någon annan stans!

2024幎5月16日

Netshirt からの回答

Hej. Jag har kollat konversationen med dig och dÀr har de angett Röd/vit keps och du har bekrÀftat detta dÀrav att det inte går att reklamera nÀr du har eget tryck på plagget. Att kalla vår personal för Subba och ha fittig attityd nÀr de hÀnvisar till att vi levererat enligt din order gör inte att vi omprövar beslutet och trots dina grova påhopp har vår personal hållit en god ton tillbaka mot dig. Hade du hållit en god ton mot vår personal så hade jag kanske kunnat ompröva beslutet Àven om vi har levererat det du bestÀllt. SÀllan har vår personal fått så fula ord riktade mot sig så sjÀlvrannsakan Àr Àven önskvÀrt tillbaka i hur man beter sig i ett Àrende dÀr man har olika åsikter. MVH Tobias - VD Netshirt Group.

BestÀllde 2 likadana t-shirts

BestÀllde 2 likadana t-shirts. Den ena med tryck. Dom tog betalt extra för det men båda kom utan tryck. Dessutom ovanligt lång leveranstid.

TillÀgg: Trodde det var ett vÀldigt struligt företag.. Men efter min dÃ¥liga recension hÀr sÃ¥ hörde dom av sig och fÃ¥r nu istÀllet toppbetyg för hur dom hanterar sina misstag 👌 Mycket nöjd!

2024幎5月14日

Netshirt からの回答

Hej. Vilket ordernummer har du så fixar vi så du får tröjan du skulle ha med tryck - låter som mÀnskliga faktorn hÀr och att någon i orderavdelning plockat er order fel och missat att ena tröjan skulle ha tryck. Vi löser givetvis detta om du kontaktar vår kundtjÀnst ihop med ditt ordernummer: info@netshirtgroup.se

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en tröja för snart en

Jag bestÀllde en tröja för snart en månad sen och den har fortfarande inte kommit för att storlek och fÀrg var slut på lagret. Först lovade de att den skulle komma in på lagret den 7/2. Sen helt plötsligt skulle den komma in på lager idag, den 13/2, men nu påstår de att de inte ha fått in idag heller. Om inte tröjan kommer denna vecka så krÀver jag pengarna tillbaka!

2024幎2月13日

Netshirt からの回答

Hej. Givetvis får du pengarna tillbaka om du vÀljer att avbryta din order. TyvÀrr i detta fallet så har leverantör sagt ett datum då de skulle komma in igen på deras lager men det har blivit försenat. Om du vÀljer att inte avbryta ordern så kommer du få rabatt på din order - maila kundtjÀnst med ditt ordernummer och sÀg att Tobias lovat rabatt på ordern eftersom den blivit ytterligare försenad.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。