Varen utsolgt og ventet tilbake i uke.. Javel, da var det bare Ã¥ vente da. Satte opp Þnske om Ã¥ fÃ¥ varsel nÃ¥r varen kom. Og det kom! Flott service. Men du verden for en dÃ¥rlig monteringsanvisning. Men... ãã£ãšèŠã
Alt er meget bra. Jeg bestilte en paveliong, med vekt og mÃ¥l pÃ¥ pakker. NÃ¥r varen sendes stÃ¥r det helt andre mÃ¥l i frakt opplysninger. Jeg kontaktet kundeservice som skulle sjekke og bekrefte at rikti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kjÞpte en Modena pergola. Rask leveranse, solid vare og enkelt Ã¥ montere. Manglet noen deler og etter et par e-post var pakken med delene sendt, alt i lÞpet av en uke. NÃ¥ er pergola ferdig montert... ãã£ãšèŠã
Kvaliteten pÃ¥ varen var meget bra og anbefales. Dessverre sÃ¥ hadde et av merke skiltene pÃ¥ en av skuffene forsvunnet fÞr varen ankom. En enkel tlf til kundeservice, sak opprettet og manglende kompon... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Netthandelen.no har Norges stÞrste utvalg av lagerfÞrte varer innen hage, utemiljÞ og garasje. Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsvarer til faste, lave priser - ferdig pruta. Med over 20 års erfaring innen nettsalg kan du som kunde fÞle deg trygg på at vi håndterer dine ordre raskt og effektivt. Vi har et eget dedikert kundesenter som er tilgjengelig og hjelper deg dersom du har spÞrsmål eller andre henvendelser.
Postboks 8104 , 4675, Kristiansand, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@netthandelen.no
- www.netthandelen.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Flott basseng varmer
Rask levering og produktet stod tilâŠ
Rask levering og produktet stod til forventningene. Men - askebeholderen til bÃ¥lpannen var umulig Ã¥ fÃ¥ pÃ¥ plass. Ett par millimeter for lang sÃ¥ mÃ¥tte bruke vinkelsliper for Ã¥ kutte den. Ikke alle som har utstyr for Ã¥ fikse detteð
Rask levering
Bra produkt, og rask levering
Enkelt å handle. Produktet var som beskrevet, og super rask levering
Reklamasjon og kundeservice.
Reklamasjon og kundeservice funker utmerket. De fikser fortlÞpende og ny vare sendes.
Meget imÞtekommende kundebehandler.
Jeg kjÞpte ny presenning til garasjeteltet. Grei nok kvalitet til prisen. Det burde fulgt med nye strikker, men Jern &Fix hadde strikk som kunne brukes
Jeg kjÞpte ny presenning til garasjeteltet.

Netthandelen.no ããã®åç
Kjapp og effektiv levering samt ok prisâŠ
Kjapp og effektiv levering samt ok pris ift kvalitet på produktet
Garasjeinnredning 330cm
Garasjeinnredning 330cm, svarte til forventningene. Grei å sette opp. Fant 2 små produksjonsfeil som ikke er noe problem for sluttproduktet.
Kunne ha vÊrt verktÞytavle med i pakken, men fant en på Jula som kan brukes.
Mangelfull kundeservice.
Alt er meget bra. Jeg bestilte en paveliong, med vekt og mål på pakker. Når varen sendes står det helt andre mål i frakt opplysninger. Jeg kontaktet kundeservice som skulle sjekke og bekrefte at riktig vare var sendt. Jeg hÞrte ikke noe mer. Derfor 4 stjerner. Produktet var bra.

Raskt og presist
Super rask levering
Super rask levering. Bestilte på torsdag kveld, fikk levert på mandag formiddag. Bra kvalitet. 3 utegruppen jeg handler av netthandelen.
Greit Ã¥ bestille og fikk varene rasktâŠ
Greit å bestille og fikk varene raskt levert
Jag fick ikkje alle ting!
Jag fick ikkje alle ting!!
Fick kun basseng
E har betalt for klorsett oppstart och ett sånt bord armlene for drykk.

Litt oppgjedd
Sku så gjÊrne gidd ei Êrlig tilbakemelding, men må fÞrst få det jÊvla skapet... 4-6 daga leveringstid hevde dokker, og no har driten logge i Bjerkvik sia natt tell onsdag. Det e snakk om en Þrliten lÊfsebette unna leveringsadresse. Så hves dokk meine leveringstida e relevant fra Kristiansand, ja da bÞr dokker sleppe han julius tilbake inn i dyrehagen... evt få nordnorge inn som utenlands forsendelse..
SpÞr på nytt om 3-5 uke når man fÞrhåpentligvis har fådd verktÞyskapet!