In het begin had Nettorama leuke aanbiedingen, tegenwoordig is het een kopie van de vorige folder(s) waar maar een kleine aanpassing in is gedaan. Leuke kortingen zijn er niet meer, en als ze er z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heel veel goedkoper dan de AH, met een hartstikke goed assortiment, verse vleeswaren en mooie stukken vlees. Fijn dat de winkel nog altijd ouderwetse kassa's heeft in plaats van zelfscannen.
Filiaal Apeldoorn. Overal ligt wat en mis heel veel producten. Drinkpakken dat onder de plak zat. Behoorlijk zooitje. Hele (mensen) mentaliteit is ver te zoeken. Ook bewoners daar, te asociaal voor wo... ãã£ãšèŠã
Nettorama is zo slecht. Gebroken cornetto's. Bananen vaak overrijp. Dotten schimmel in je druiven, lucht appels rot van binnen mooi van buiten. Aardappelen rot van binnen, hele zakken. Afschuif politi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Supermarktketen, actief in het goedkopere segment, aanbiedingen (pdf-formaat), vestigingen en vacatures.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Winkel Blaaksedijk is een vieze winkel
Winkel Blaaksedijk is een vieze winkel, we zagen muizen lopen bij de brood/slager afdeling en toen we hier melding van maakte werd het afgedaan dat het niet waar kon zijn.
Heb de kar laten staan en ben weg gegaan, mij zien ze hier niet meer terug.
Ook heb ik melding ervan gemaakt bij de juiste instanties hiervoor.
Goeie bananen mooi en bleekselderij heel goedkoopâŠ
Ze hebben er bananen mooi heel goedkoop en van een hele goede kwaliteit en de bleekselderij is er maar â¬1,25 en lekkere zwaar!
alles gaat er mis daar grote bende inâŠ
alles gaat er mis daar grote bende in de winkel prijzen van aanbiedingen verkeerd mijn vrouw mag daar niet meer naar toe
Voor het eerst naar nettorama in onzeâŠ
Voor het eerst naar nettorama in onze stad. Eén grote teleurstelling er was geen glutenvrije afdeling. Dan word je weer even geconfronteerd met je ziekte. Hopelijk gaan ze hier iets aan doen ik ben echt niet de enige die dit graag wil.
ðNETTORAMA
In mijn ogen de enige supermarkt met goede prijzen en geen misleidende acties en waar bij de kassabon niet opzettelijk wordt verhoogt. Zoals geen bonuskaart geen korting, of producten plaatsen die niet in de korting zijn tussen de korting producten.
Is er wel altijd druk, maar dat is meer het bewijs dat er meer prijsbewuste mensen zijn.
Nettoramma ga zo door als enige eerlijke supermarkt !
We werden weg gestuurd omdat we nietâŠ
We werden weg gestuurd omdat we niet achter de deur stonden de helft van onze pauze ver klooit
Al jaren KWAM ik Bij Nettorama Grave.
Al jaren kwam ik Bij Nettorama Grave.
Samen met mijn vader
Samen Met mijn moeder
Samen Met mijn gehandicapte vriendin.
Ik riep altijd de loftrompet over DIT filiaal Met meneer van Eerd-volgens mij- aan het stuur!
Nooit iets teveel gevraagd;Service bovenaan samen met oog voor de klant,een vriendelijk woord en geen moeite teveel!!
Ik kom niet meer zoveel daar omdat omstandigheden zijn veranderd.
Maar sinds een paar keer weer geweest te zijn viel mij op dat de sfeer anders is. NIKS aardig en ZEKER niet klantvriendelijk. De nieuwe "baas" heeft geen enkel oog voor de klanten! Is niet beschikbaar en zeker zal hij de klant niet uit zichzelf helpen.
Bij navraag bij ander personeel bleek idd men.Van Eerd weg te zijn.
De reden voor mij onbelangrijk.
Ik heb geen enkele reden meer om naar Nettorama grave te gaan.
Ik GUN t de nieuwe baas niks!
Transacties
Supermarkt wil niet meewerken met de juiste MCC-CODE en doet zich voor als financieel dienstverlener, bij betalingen. Hierdoor mis ik mijn voordeel met Mastercard. Als dit niet snel verandert, ga ik naar andere supermarkten die wel juist omgaan met de MCC-CODE. In Nijkerk. Jammer omdat "oude" boni zaken rondom mcc wel op orde had.
Goede producten voor een nette prijs
Goede producten voor een nette prijs , denk wel de goedkoopste van alle supermarkten.
contactformulier voor de buhne
in de huis aan huis folder van Nettorama; gratis tompoezen bij besteding van 25 euro of meer!
wij naar de Netto, ruim 180 euro betaald maar geen enkele tompoes te vinden. De folder was voor een andere stad bedoeld.
Ik een contactformulier ingevuld (02/12), maar buiten een ontvangstbevestiging geen enkele reactie. Op 16/12 het zelfde ritueel, wederom ontbrak het fatsoen om te reageren. Huis aan huis een misleidende folder in de brievenbus laten gooien is 1, Maar het niet kunnen opbrengen om fatsoenlijk te reageren is wel heel triest. Dat contactformulier, wat ze idioot genoeg ook nog eens klantenservice noemen is er alleen voor de buhne.
Nettorama slechter kan haast niet
Wat een slechte winkel is Nettorama in Apeldoorn aan de asselsestraat lange wachttijden bij de kassa er is geen zelf scan meer. Ze hebben de zelfde prijzen als bij Boni dus echt prijsverschil is er niet. Hopelijk komt er snel weer een nieuwe winkel bijvoorbeeld een nieuwe Boni.
Nettrama de hurk fantastisch fijneâŠ
Nettrama de hurk fantastisch fijne winkel en goedkoop goede producten
eerste ervaring Nettorama IJsselmuiden
Doet de nieuwe Nettorama 8 jaar Boni vergeten? Integendeel, je schrikt je rot van de eerste kassabonnen
T-bone steak extreem taai
De kwaliteit van de T-bone steak (Grill âlow and slowâ) was beneden alle peil. Ik kan me niet herinneren ooit zoân taai stuk vlees te hebben geproefd. Aangezien ik geen hond heb zal ik de resten in de vleesmolen verwerken, hopelijk dat er nog iets mee te doen is.
Kijk je bon goed na ben ik thuis zie ikâŠ
Kijk je bon goed na ben ik thuis zie ik dat ze 3 koffiemelk hebben gerekend i.p.v 2 is toch 92 cent
Uitstekende prijzen, geen gegraai...
Uitstekende prijzen. Het kan dus wél zonder te graaien. Fijne winkel, vriendelijk personeel. Blijf hier nog lang de wekelijks boodschappen doen.
Altijd goedkoop
Altijd goedkoop, goed te bereiken prettig personeel.
Nettorama Bussum is top.
Kom al jaren in de Nettorama in Bussum. Wij eten veel groente. Ik vind het daar prima. De prijzen zijn heel laag. De meeste groenten zijn niet verpakt. Hierdoor kan ik altijd de beste groente uit het schap kopen.
Ook de overige producten zijn prima en laag in prijs.
Hier geen prijsverhogingen zegels en je betaalt hier nog bij een echt mens. Er heerst een heel goede sfeer bij het team.
Sinaasappel zijn niet te pellen
Sinaasappel zijn niet te pellen
Nettoramma Gemert
Lage prijzen, eerlijk, niet van die misleidende trucjes. Het is er wel altijd druk bij de kassa, maar dat zie ik meer als een probleem van de succes formule.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã