䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

KÞb nyt kÞkken, bad eller garderobe, nye låger, bordplader eller vaske. Dansk produceret top kvalitet til danmarks billigste pris. Kontakt os på info@celebert.dk eller ring på 96 30 20 96

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

16件のレビュヌ

Bare op ad bakke

Troede seriÞst ikke det var muligt at lave vÊrer samlevejledning end ikea , men nettoskabe har nu fÞrstepladsen i det , udover at brugsanvisningen er kaotisk , kommer skabene/ skufferne blandet i forskellige kasser , så det konstant mangler noget til at gÞre skab eller skuffe fÊrdig - med mindre du er håndvÊrker, så hold jer fra at kÞbe saml selv her fra , her gir det så god mening at det lidt billigere for det er som at modtage fra temu

2025幎5月23日

KÊmpe hjÊlp fra Marianne 😊

Vi bestilte en stenbordplade til badevÊrelset hos Nettoskabe. Der skulle vÊre huller til vandhane og aflÞb. Pladen ankom som aftalt, men desvÊrre var der en revne fra hullet til vandhanen og ud til kanten af pladen. Det gjorde vi opmÊrksom på og fik lovning på en ny bordplade. Denne ankom som aftalt og er helt perfekt og superflot! Marianne i kundeservice er altid meget hjÊlpsom og vi fik hurtigt byttet pladen om.

2024幎9月12日

Manglende tilbagemelding

Den 17/7 ordre jeg en motor til et skab hvor der står levering 2-3 dage. D. 24/7 har jeg så intet hÞrt ud over en ordrebekrÊftelse hvor der intet står noget om en leveringsdato. Jeg ringer så til Jer i dag og får at vide i har sendt ordren videre til en anden leverandÞr men de holder ferie til og med uge 31. Det magter man så ikke at give besked om. I bager meget prÊ af at vÊre et firma der bare håndtere ordre uden man bekymre sig om Jeres kunder.
Nu håber jeg så bare min motor kommer i uge 32 og så skal der ikke handles mere med jer.

2024幎7月24日
自発的なレビュヌ

Kundeservice og BadsÊt i Hvid 122 cm fra Kitchn med Plano Hvid Front.

Bestilling og levering af produktet går fint. Vi har lidt problemer med at få sat mÞblet op men det lykkes.

1. Problem
MÞblet bliver bl.a. kÞbt fordi der stÃ¥r “nem at rengÞre og vedligeholde” i beskrivelsen.
Vi gÞr lÞbende håndvasken ren men den er svÊrt at få helt ren. Det er som om man ikke kan komme til bunds i det og man må ikke bruge svamp eller skrappe rengÞringsmidler til den.
Derfor skriver vi til deres kundeservice for, at hÞre hvad vi så skal gÞre.
Vi får et kort svar tilbage, hvor de skriver vi skal kÞbe et plejesÊt til 500 kr. Jeg gÞr opmÊrksom på beskrivelsen af produktet og mener ikke det kan passe vi skal bruge 500 kr. for at holde det ren.
Kundeservice skriver at ingen andre har oplevet problemer og at jeg kan prÞve med en melamin svamp.
Jeg protester igen og gÞr dem igen opmÊrksom pÃ¥ beskrivelsen “nem at rengÞr og vedligeholde”.
Nu kommer der endelig en beskrivelse af vasken og hvordan jeg kan holde det ren uden plejesÊttet. (Man kan selvfÞlgelig diskutere om det er nemt at holde ren).

Jeg skriver tak og anbefaler dem, at skrive dette til kunderne som det fÞrste. Herefter fik jeg igen besked om at plejesÊttet var vejen frem og chatten blev lukket ned.

2. Problem
Efter et par uger dÞjer vi med, at skufferne går imod hinanden når man åbner dem. Vi juster hÞjden på skufferne og problemet er lÞst.
Efter tre måneder begynder problemet igen og vi finder ud af, at bundpladen på Þverste skuffe er begyndt at buede ned ad. Vi må have en skrue i midten af skuffen for at holde bundpladen oppe.

Efter den dårlige kommunikation fra deres kundeservice har vi valgt ikke at gÞre dem opmÊrksom på problemet med bundplade og i stedet skrive denne anmeldelse. Vi tror simpelthen ikke på en konstruktiv kommunikation fra deres side af.
Alt i alt er vi skuffet over produktet men også over deres kundeservice.

2024幎6月9日
Nettoskabe ロゎ

Nettoskabe からの回答

Hej Nanna,

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse hos os. Vi har forsÞgt at kontakte dig både via mail og telefon, men har desvÊrre ikke haft held med det.

Vi beklager, at du har fÞlt, at vores hjÊlp i forbindelse med vedligeholdelsen af vasken ikke har vÊret tilstrÊkkelig. Som nÊvnt i vores mail vil vi gerne vejlede dig om, hvordan vasken nemt kan rengÞres, da den faktisk kan tåle en del. Vi anbefaler altid Marmorlines plejesÊt, men almindelige rengÞringsmidler kan også anvendes og vi vil meget gerne forklare nÊrmere om dette.

Vi er også Êrgerlige over, at du ikke kontaktede os angående problemet med skuffen. Det lyder som om, den lille vinkel, der skal monteres under skuffens bund, muligvis mangler og den vil vi gerne eftersende denne til dig.

Vi har ikke kunnet finde din ordre baseret pÃ¥ den e-mail eller det telefonnummer, vi har. Vi hÃ¥ber at hÞre fra dig, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig videre og du kan blive glad for dit badsÊt 🙏 🙏

Bedste hilsner
Janni, Nettoskabe.dk

Bestilte en bordplade i sidste uge, fik så besked på at leverandÞren ikke lÊngere fÞrte den, ringede så til morgen og bestilte en anden, dyrere naturligvis, men blev ikke afkrÊvet differencen, da det var firmaets fejl, det er da en fed service og jeg er meget glad.

2024幎6月6日
Nettoskabe ロゎ

Nettoskabe からの回答

Hej Annette,

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og feedback, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi er selvfÞlgelig Êrgerlige over at du ikke kunne fÃ¥ den oprindelige bordplade og ulejligheden ved det. Det glÊder os dog at hÞre, at vi fandt frem til en passende lÞsning og at vi kunne tilbyde dig den ekstra service - det er prÊcis sÃ¥dan vi Þnsker at servicen skal vÊre🙌

Dejligt du er glad for resultatet! Vi hÃ¥ber at kunne handle med dig igen engang i fremtiden - Þnsker dig en skÞn aften🌞

Bedste hilsner
Janni, Nettoskabe.dk

Et system der virker!!

Et system der virker!!!
Egen opmåling og kontrol - valg af kÞkkenbord og vask, og pludselig er det hele klar til levering. 62 kilo leveret i Ún pakke, af 2 stÊrke mÊnd, som nÊsten var parate til at bÊre det helt ind. Flot service og sikken et fantastisk kÞkken det blev til. Vores bedste anbefaling.

2021幎12月14日

Bestilte 4 kÞkkenskabe

Bestilte 4 kÞkkenskabe, hvortil der står i overskriften (type)-skab i CIBO blue. Så forventer at man skabet er blåt, både indvendigt og udvendigt.

Men der står så med små bogstaver i beskrivelsen nederst, at korpus er i hvid melamin.

Er jeg blevet snydt? Teknisk set nej - men det er godt nok dårlig forretningsskik.

Sarah ved kundeservice var bortset fra det, rigtig venlig at snakke med - og medgav at det godt kunne virke vildledende.

2021幎9月30日

Ligetil!

Min kÊreste & jeg manglede en bÞjlestang til et klÊdeskab.
Det eneste sted, jeg bare lige hurtigt, kunne finde sådan noget på nettet, var hos Nettoskabe.dk.
Den kostede kun 40 kr., og med fri fragt, så vil jeg nÊsten påstå at det er en super service, at kunne få en vare så billig, leveret lige til dÞren.

2016幎7月22日

Ikke helt godt

Jeg har i noget tid haft kig på et kÞkken.. På hjemmesiden står der at man kan skrive en mail til dem og få oplyst prisen på de deler man ser på billedet... Jeg har to gange skrevet til dem og nu efter 14 dag, har jeg stadig intet hÞrt.. Rigtig Þv

2016幎2月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。