PÊnt mÞbel, enormt skuffende oplevelse.
Vi skulle have skiftet badevÊrelsesmodul med hÃ¥ndvask og sÃ¥ pÃ¥ Justwood i et showroom. Jeg var dog i tvivl om hvorvidt mÃ¥lene pÃ¥ mÞblet passede til aflÞb, vandlÃ¥s osv., da jeg syntes det sÃ¥ smalt ud pÃ¥ tegningerne af mÞblet. Jeg kontaktede kundeservice og spurgte mig til rÃ¥ds, og fik at vide, at man kunne lave den nederste skuffe med et udsnit, sÃ¥ det passede med vandlÃ¥sen. Det ville koste 500 kr mere, men de bad mig sende mÃ¥l osv. til dem, sÃ¥ de kunne vejlede. Jeg mÃ¥lte omhyggeligt op og lavede en tegning og sendte ind, og skrev, at hvis de ud fra det vurderede, at det var nÞdvendigt med udskÊringen til 500 kr, skulle de bare gÞre det. Det vurderede man ikke var nÞdvendigt og jeg fik et tilbud pÃ¥ mÞbel og vask. Problemerne opstod allerede ved forsendelsen, da de sendte det afsted i en bil, der ikke kunne komme frem til min adresse, og jeg mÃ¥tte derfor omdirrigere til en alternativ adresse og selv fragte det hjem. Jeg fik sÃ¥ min tÞmrer og VVS til at komme for at installere det, blot for at konstatere, at mÞblet pÃ¥ ingen mÃ¥de passer med vandlÃ¥sen. Jeg kontakter derfor kundeservice, da jeg forestiller mig, at det kan lÞses ved, at de tager nederste skuffe tilbage og laver den med udskÊring, eller ombytter, da jeg jo havde gjort mig umage for netop at undgÃ¥ dette problem. Kundeservice siger til mig, at det lyder som en mulig lÞsning, men jeg skal lige sende billeder af problemet og skrive en mail med mit ordrenummer, sÃ¥ det kan registreres ordenligt etc. Det gÞr jeg sÃ¥. Bliver sÃ¥ kontaktet af en anden medarbejder, som skriver, at jeg bare kan save det selv. Det var NÃJAGTIGT DET jeg prÞvede at undgÃ¥ ved at vÊre sÃ¥ omhyggelig med kundeservice og opmÃ¥ling forud for, sÊrligt fordi det er temmeligt dyrt indkÞbt. Jeg antager, at hvis jeg gÞr det selv, sÃ¥ vil der opstÃ¥ en tydelig farveforskel mellem udvendigt mÞbel og skÊret, da det er mÞrktolieret. Jeg ved det dog ikke med sikkerhed, for i den mail jeg modtog fra medarbejderen stÃ¥r der, at jeg kan ringe pÃ¥ et nummer, hvis jeg har spÞrgsmÃ¥l, hvilket jeg gennem et par dage med 4-5 opkald ikke har fÃ¥et sÃ¥ meget som en besked om, at de vil ringe tilbage, nÃ¥r der er tid. Der bliver simpelthen ikke svaret. Jeg synes det er under al kritik. Jeg tÊnker ikke, at jeg bliver en tilbagevendende kunde.
Opdatering d. 12/3
Jeg kan bekrÊfte det, som Camilla skriver nedenfor, altså at kundeservice kontaktede mig med en undskyldning. Trods min oplevelse ovenfor, vil jeg gerne rose for, at de alligevel tager ansvar for forlÞbet og er opmÊrksom på det i fremtiden.
2026幎3æ3æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ