Wat een fijn bedrijf en goede ervaring! Wij zijn tijdens een hele grote verbouwing aan ons huis er achter gekomen hoe veel bedrijven zich niet aan de afspraken houden of restpunten niet of niet goed o... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een Friese bikkel genaamd Jilke heeft bij ons een vaste dichte trap en en open trap voorzien van overzet tredes en led verlichting. Jilke is niet alleen een aardige vriendelijke en hardwerkende gast... もっと見る
Wij hebben 2 trappen laten renoveren, zowel een open als een dichte trap. Zijn superblij met het eindresultaat, staat werkelijk prachtig en mooie kwaliteit. Ook het contact met het bedrijf was prim... もっと見る
企業が回答しました
Wij hebben onlangs, een keurige service en communicatie over een ongelukje dat wij hebben gehad op onze trap, ondervonden. Er was een reparatie nodig en dat is werkelijk keurig gedaan door ee... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Next Step Traprenovatie zorgt met jarenlange kennis en ervaring, duurzame en slijtvaste materialen, servicegerichte medewerkers en kwalitatief hoogwaardige overzettreden voor een renovatie van jouw trap binnen één dag.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede informatie en net vakwerk.
Duidelijke informatie via website. Nadere informatie en advies op thuislocatie.
Goede informatieverstrekking omtrent planning en werkuitvoering.
Buitengewoon vriendelijke, deskundige mannen die de traprenovatie en leggen laminaat vloeren zeer netjes hebben uitgevoerd. Alles ook schoon achtergelaten.
Useless PROP FIRM
Useless PROP FIRM
Not interested in the success of their TRADERs
No many stupid rules
I can NOT attach my robot to just two charts
THEIR SYSTEM BLOCKS ME
Harde werkers
Harde werkers, trap is erg mooi geworden.
Alleen de afwerking kon beter,licht schakelaar niet helemaal mooi afgewerkt.

Next Step Traprenovatie からの回答
Twee hele mooie trappen, wat een aanwinst voor het huis!
Wij hadden twee trappen, een open en een dicht. Beide trappen zijn erg mooi geworden, vooral de dichte trap met verlichting is echt een eyecatcher geworden in huis. De monteur was vergeten een dimmer erin te zetten, die is nagestuurd en alles werkt nu helemaal zoals het hoort. Prijs is fors voor een trap, maar scheelt wel bijna de helft met een ander bekend tv merk. Vooralsnog erg tevreden met de service en de kwaliteit!
De vloer werd naar wens gelegd zonder…
De vloer werd naar wens gelegd zonder er moeilijk over te doen. We hebben een fantastische vloer gekregen.
Prijs kwaliteit ook erg goed. Wij zijn zeer tevreden.
Heel snel en hoge kwaliteit werk.
Aanrader!
Verkoopproces verliep soepel en de afspraken werden nagekomen. Montage verliep vlot en het eindresultaat is prachtig geworden. We zijn er blij mee!
Waren beide dagen op tijd en hebben…
Waren beide dagen op tijd en hebben netjes en schoon gewerkt .
Goede advies, vakkundige uitvoering en goede materiaal. Prijs is in vergelijking met anderen te betalen.
Goede advies, vakkundige uitvoering en goede materiaal.
De prijs is in vergelijking met anderen te doen
Vlot en vakbekwaam
Puike trap!
Duidelijk introductie gesprek met alle voorwaarden. Montage was top! Professionele en een zeer vriendelijke monteur. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Dank Next Step Traprenovatie
Vanaf de start van de traprenovatieopdracht hebben wij goede service ontvangen. Bas Koers kwam thuis langs voor het inmeten en bracht diverse stalen mee om uit te kiezen. Zijn advies was eerlijk en hij legde zeer duidelijk uit wat de vervolgstappen waren mbt de renovatiedag en betalingsprocedure. Onze vriendelijke en hardwerkende trapmonteur, Laurens van de Walt, heeft onze open trap mooi en secuur dichtgemaakt. Dank, Laurens, jij hebt van onze trap een blikvanger gemaakt waar wij de komende jaren van zullen genieten! Dank, Next Step Traprenovatie. Waardeer jullie aandacht en afwerking van onze trap enorm.
Mooi resultaat
Mooi resultaat voor een schappelijke prijs. Vriendelijke benadering bij het adviesgesprek en een goede vakman bij het renoveren.
Trappen rondom vakkundig gelegd
Trappen rondom vakkundig gelegd. Werkzaamheden volgens plan uitgevoerd en er was regelmatig overleg.
Top!
Perfecte afwerking en een vriendelijke…
Perfecte afwerking en een vriendelijke monteur. Zal zonder enige schroom Next Step aanbevelen.
Trap naar zolder
Mijn trap naar zolder laten renoveren vorige week. Wat een vakman heeft dit gedaan en wat een harde werker!
Petje af.
Nextstep goede kwaliteit en strakke montage voor een eerlijke prijs!
Kan niet anders zeggen, 4 sterren
Goede monteur
Strak en snel gemonteerd
Geen schade aan wangen en muur
Strak gekit
Eerlijke prijs
Zoek niet verder dit is gewoon een goede deal en ik kan t weten, ben namelijk een handige gast en niet snel tevreden…. Hierop wel!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。