ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bij obelink een nieuw dakluik gekocht voor de caravan, helaas niet goed genoeg opgelet met bestellen dus niet de juiste. Eenvoudig retour beleid en snel mijn geld terug. Het juiste dakluik opnieuw... ãã£ãšèŠã
Op deze manier houdt Obelink reviews met een lagere score kennelijk tegen: Tien dagen geleden heb ik bij de bewuste sok als review over campingsokken aangegeven dat deze sokken echt veel te klein zi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het is een betrouwbaar bedrijf, we hebben er al eerder besteld. Het stoeltje is voor onze kleinzoon, hij zit er prima in en de kwaliteit is prima
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Enorm aanbod van tenten, caravans, campers, kampeerartikelen, accessoires, tuinmeubelen en sport bij Europa's grootste en voordeligste kampeerspecialist in Winterswijk.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel geleverd
Snel geleverd, goeie prijs en zoals omschreven.
Snelle levering. Beste prijs tov. andere leveranciers.
betrouwbaar bedrijf
Super alles
Super alles, snelle levering en zeer goede services!!!!
Snelle en goede levering
Wat we gekocht hebben hebben weâŠ
Wat we gekocht hebben hebben we ontvangen en zoals wij hadden uitgezocht ,dik tevreden
Snelle bezorging en altijd goedeâŠ
Snelle bezorging en altijd goede kwaliteit tot nu toe!
The tent I did order arrived very fast
The tent I did order arrived very fast. It is very roomy, we like it very much!
Snelle afhandeling bij retour.
Per ongeluk verkeerde maat besteld.
Artikel per retour verzonden. Goede afhandeling, goede communicatie en snel geld terug. Alles binnen 3 werkdagen geregeld.
Zeer snel
Zoals altijd bestelling snel binnen (volgende dag). De verpakking was wel wat groot standaard doos denk ik.
Pakket niet ontvangen en Obelink doet hier niks mee
We hebben een pakket besteld bij Obelink maar hebben deze niet ontvangen. Telefonisch contact gezocht met Obelink en daar krijgen we te horen dat ze hier niks mee gaan doen. Reden zou zijn dat zij het via een externe partij hebben besteld en wij dus zelf maar contact moeten zoeken bij die externe partij. Dat is niet de juiste gang van zaken. Obelink is verantwoordelijk maar helaas.... zo zien ze dat zelf niet. Wij gaan nu overwegen hoe we hier verder mee om moeten gaan want uiteraard willen we ons geld retour van iets wat we niet hebben ontvangen.

Gewoon top zoals omschreven
Gewoon top zoals omschreven! En snelle verzending.
Bedrijf mij spammen ondanks herhaaldeâŠ
Bedrijf mij spammen ondanks herhaalde verzoeken om daar mee te stoppen.
Dit heb ik per mail gedaan telefonisch, na een telfonisch onderhoud moest ik mijn verzoek per mail indien,waar niet op gereageerd is.

Obelink ããã®åç
Nie wieder, im Servicecenter weià der eine nicht, was der andere schreibt!
Wir haben einen RadstÀnder SD260 beschÀdigt geliefert bekommen. Die Ersatzbestellung sollte auf einmal ⬠90,- mehr kosten. Der 1.Absprechpartner teilte uns mit, kein Problem, die Differenz wir erstattet. Nach der Bestellung bekamen wir die Info vom 2.Ansprechpartner, dass die Lieferung Ìber einen Subunternehmer erfolgt und somit datentechnisch keine Erstattung erfolgen kann. Einen Tag spÀter schrieb uns dann der 3.Ansprechpartner dass wir den TrÀger zurÌcksenden sollen und wiederum eine Bestellung auslösen mÌssten, da jetzt der TrÀger doch wieder direkt versendet werde kann. Komplizierter geht es nicht. Danke nie wieder Obelink!

Wij wonen namelijk in Frankrijk
Wij wonen namelijk in Frankrijk, de service is perfect en ook snel! Wij zijn zeer tevreden over Obelink, toen we nog in Nederland woonde gingen we ook regelmatig langs maar is nu geen optie, vinden we wel jammer hoor zoân fijne zaak om te winkelen en groot assortiment!! Hier slaag je altijd!!
ik had een verkeerde gasaansluitingâŠ
ik had een verkeerde gasaansluiting geleverd gekregen, heb gratis de juiste ontvangen en mocht de verkeerde houden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ