Har handlet ved Niah mange gange efterhånden. Skøn service, hurtig levering og gode opskrifter. Altid der jeg kigger først, når jeg skal kigge efter nye hækleprojekter.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig smukke og veludførte hækleopskrifter. Er ved at hækle brudebuketten. Der er både videoer, billeder og gode beskrivelser, så selv jeg som nybegynder kan lave et smukt stykke arbejde. Derud... もっと見る
Fin hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering. De fineste opskrifter og god kvalitet af garner. De varmeste anbefalinger fra mig.
Den opskrift jeg købte, blev sendt med det samme, og opskriften er så tydelig beskrevet, både i tekst, billeder og video, til 20 kr Meget billigt for godt arbejde.
企業情報
当該企業による記述
På Niah.dk finder du et stort udvalg af hækleopskrifter, garn og hækletilbehør - alt hvad du skal bruge til dit næste projekt! For os handler hækling om kreative stunder der giver ro på - ro på både sindet og kroppen. Derfor arbejder vi på at lave udførlige hækleopskrifter, der gør det nemt for dig at få ro på i en travl hverdag, med et hækleprojekt i hænderne. Alle garnkvaliteter, hæklenåle, udstyr, tilbehør osv. der findes i webshoppen er nøje udvalgt, ud fra hvilke materialer, udstyr osv. vi selv har gode erfaringer med - derfor kan du altid regne med at varerne er af god kvalitet når du handler hos niah.dk. Desuden udvikler vi hvert år den populære nissebrev-julekalender, der gør det muligt for forældre at give deres børn en magisk jul på en nem måde, til trods for en travl hverdag. Derfor finder du også et stort udvalg af julevarer i webshoppen.
Fabrikvej 19B, 8800, Viborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Svarede hurtigt tilbage på uddybende spørgsmål og meget fyldestgørende. Varen blev hurtigt afsendt og er netop modtaget. Kunne man give flere stjerner havde jeg med stor glæde gjort det.
Jeg havde et spørgsmål
Jeg havde et spørgsmål, og fik mega hurtigt svar.
Opskrifterne er virkelig fine og nemme at gå til.
Gode forklaringer, både som skrift og tegn
Fantastisk dejlig opskrift
Fantastisk dejlig opskrift som er nem at forstå. Kan helt klart anbefales herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mit garn kom lynhurtigt og opskriften…
Mit garn kom lynhurtigt og opskriften var klar til download så snart jeg havde betalt.
Skønt sted at handle
Virkelig skønt sted at handle og en personlig pakke altid med en lille skøn overraskelse i. Der er altid god service og feedback bliver modtaget konstruktivt.
Dejlig oplevelse
Har handlet hos Niah design for første gang - har flere gange kigget. Hun har så mange lækre ting.
Jeg købte et kit med påskekyllinger og fik en superfin pakke med beskrivelser mv. Der var kælet for detaljen.
Har bestemt ikke handlet der for sidste gang.
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse - som altid 😊 Har handlet hos Niah mange gange og hver gang en fornøjelse. Produkter og opskrifter er tip-top! Kan bestemt også anbefale Niahs hæklevideoer. Jeg, gamle kone, har lært rigtig meget ved Niahs meget dygtige vejledninger. Så kun stor ros herfra til både selve handlen, produkterne og “blive holdt i hånden” ved selve udførslen.
Skønne og sjove design. Opskrifterne er brugervenlige og servicen i top. 5 🌟 herfra. Elsker desuden ideen med hække adventgave.
God service og gode priser
Jeg har købt garn her flere gange. Hurtig levering, god service og gode priser. Anbefales.
Kan klart anbefale hjemmesiden
Bestilte til afhentning, og det gik rigtig hurtigt, og varerne var lige som forventet 😊
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。