Har handlet ved Niah mange gange efterhånden. SkÞn service, hurtig levering og gode opskrifter. Altid der jeg kigger fÞrst, når jeg skal kigge efter nye hÊkleprojekter.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig smukke og veludfÞrte hÊkleopskrifter. Er ved at hÊkle brudebuketten. Der er bÃ¥de videoer, billeder og gode beskrivelser, sÃ¥ selv jeg som nybegynder kan lave et smukt stykke arbejde. Derud... ãã£ãšèŠã
Den opskrift jeg kÞbte, blev sendt med det samme, og opskriften er så tydelig beskrevet, både i tekst, billeder og video, til 20 kr Meget billigt for godt arbejde.
Fin hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering. De fineste opskrifter og god kvalitet af garner. De varmeste anbefalinger fra mig.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På Niah.dk finder du et stort udvalg af hÊkleopskrifter, garn og hÊkletilbehÞr - alt hvad du skal bruge til dit nÊste projekt! For os handler hÊkling om kreative stunder der giver ro på - ro på både sindet og kroppen. Derfor arbejder vi på at lave udfÞrlige hÊkleopskrifter, der gÞr det nemt for dig at få ro på i en travl hverdag, med et hÊkleprojekt i hÊnderne. Alle garnkvaliteter, hÊklenåle, udstyr, tilbehÞr osv. der findes i webshoppen er nÞje udvalgt, ud fra hvilke materialer, udstyr osv. vi selv har gode erfaringer med - derfor kan du altid regne med at varerne er af god kvalitet når du handler hos niah.dk. Desuden udvikler vi hvert år den populÊre nissebrev-julekalender, der gÞr det muligt for forÊldre at give deres bÞrn en magisk jul på en nem måde, til trods for en travl hverdag. Derfor finder du også et stort udvalg af julevarer i webshoppen.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hold da op sikke en oplevelse bestilleâŠ
Hold da op sikke en oplevelse bestille og dagen efter stod pakken ved min dÞr
Hurtig og god betjening
God hjemmeside og hurtigt service,mangeâŠ
God hjemmeside og hurtigt service,mange dejlige videoer, af hvordan man gÞr, de er meget udfÞrlige.En god forretning at handle i.
Super ððŒâ¥ïž
Opskrifterne kom lynhurtigt pÃ¥ mail og de er dejligt godt beskrevet ððŒâ¥ïž
Hurtig levering. Jeg bestilte en studenterugle. Rigtig god forklaring på hver del. Dejligt med billeder af, hvordan delene skulle se ud, når de var fÊrdige.
Meget godt tilfreds med det hele
Fin tlf samtale samt hurtig leveringð
Jeg elsker hÊkleopskrifterne fra NiahâŠ
Jeg elsker hÊkleopskrifterne fra Niah design. Og de seneste 2 år har Julius gjort vores juletid endnu mere magisk. Jeg har hÞrt om Juliane hele året og om at hun nok har drillet, når ting har vÊret forsvundet. Vi glÊder os allerede til december, hvor Julius skal flytte ind hos os igen.
Anbefales herfra
Den kÞbte opskrift var tilgÊngelig med det samme ð
Billeder og vejledning i opskrift ogsÃ¥ yderst tilfredsstillende âºïž
Hurtig levering og rigtig god opskriftâŠ
Hurtig levering og rigtig god opskrift der er nem at fÞlge
Ikke fÞrste gang og ikke sidste gang
Har handlet med Niah Design fÞr. Udelukkende for hÊklingens skyld for mit vedkommende.
Det er nemt, gode priser, også fine gratis hÊkle opskrifter som er nemme at fÞlge.
Hej jeg er meget tilfreds, jeg er ikke fÊrdig med trolden endnu
Helt vildt god kundeservice med hurtigtâŠ
Helt vildt god kundeservice med hurtigt svar. Og generalt et godt udvalg af varer. KÞber helt klart herfra igen.
Hurtig levering efter bestilling
Hurtig levering efter bestilling
Nem hÊkle opskrift at fÞlge
Studenterugle
Modtog min pakke med materialer den 17/6 og kom i gang den18//6 og med en let og forstÃ¥elig opskrift blev den fÊrdig den 23/6 og den skulle bruges den 24/6 sÃ¥ det kunne jo ikke vÊre bedre ð
SÃ¥ tak for en opskrift der var til at forstÃ¥ ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã