Har fået repareret en Volvo penta omdrejningstæller hos NicTech. Viser efter montering forkerte omdrejningstal. Jeg har sendt mail til dem men absolut ingen respons -
企業が回答しました
企業が回答しました
Jeg fik repareret mit instrumenthus til en VW California fra 2007 Rigtig god support ved forespørgsel på opgaven og da sendte instrumenthuset ind til Ni-Tec, var de superhurtige til at løse problem... もっと見る
Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... もっと見る
Lækkert at man kan afhente døgnet rundt 5 stjerner for hurtig service Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølg... もっと見る
www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.
Amalienborgvej 31, 9400, Nørresundby, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Supert rask levering til Norge. God informasjon fra bestilling til mottatt vare. Meget god service
sjældent har jeg fået så godt og hurtig service,
og god information.
Der blev reklameret for reparation af en motortimetæller Volvo Penta.
Et defekt LCD display, som åbenbart er kendt for at brænde ud.
Jeg har forinden oplyst model, årgang osv. samt havde vedhæftet billeder med bl. andet tydeligt
artikelnr. VDO/Siemens.
Fik tilsagn om at det kunne laves for 2.499kr.
Brugte herefter 81kr på at sende det direkte til NIC-TEC.
Efter nogle dage blev jeg ringet op, at det alligevel ikke kan laves, men at jeg nu hænger på begge forsendelsesgebyrer plus et timetal.
Så blev alle 2559kr, som var reserveret ved Mobile Pay trukket, med besked på, at ordren var gennemført.
Først efter 5 dage, en opringning, samt en åbenbart tvingende nødvendigt mailerindring, blev 2125kr. tilbageført.
Således blev jeg over 500kr fattigere og er lige vidt i forhold til mit defekte instrument.
Intet råd til alternativer.
Pas på! Jeg kan ikke anbefale dette firma.

nic-tec.aps からの回答
Hurtigt og fantastisk service. Samt billigere løsning end andre værksteder
God service hurtig og profesionel levering.
Godt produkt
Hurtig levering af produktet og til en god pris,rart med info om fragt
Produktet ser fint ud.
Vi ventede længe på et produkt der var på lager.
Der mangler en dansk montage vejledning

nic-tec.aps からの回答
Bestil Torsdag aften leveret Tirsdag morgen. Nem at sætte op og virker rigtig godt. Shipmondo Track&Trace er total ubrugelig så ingen mulighed for at følge varen. Men chauffør der kom med lift var super flink og jeg er rigtig glad for min nye klargøring lift som allerede har været testet på 2 Saab biler. :-)
Ringe kvalitet
Jeg bestilte et produkt, som var sat ned, først spørger jeg kundeservice om de har information om produktet, det har de ikke. Jeg prøver så at købe produktet, men i kassen til det kamera der er i kassen medfølger der ikke engang kabel til at give produktet strøm, det skal man selv ud at finde. Jeg finder så en strømkilde til kameraet, men det eneste kameraet kan vise på fjernsynet er flimmer, hvilket er sendt ind til firmaet. De tilbyder mig at jeg kan sende det tilbage, men kameraet var sat ned fra 999 til 150, og inden jeg har fået sendt det retur er pengene væk. Ligeledes er det ikke muligt at hente købte produkter hos Nic-tec, med mindre man lige vil betale 40 kroner for de finder det frem fra lageret, hvilket mange andre steder ikke koster noget. Men jeg skriver de burde sende et nyt kamera eller refunderer, men intet svar.

nic-tec.aps からの回答
Fandt det jeg søgte hurtigt. Gummi til kia nøgle. Passede perfekt. Lidt dyr fragt. Men alt i alt billigere og mindst lige så godt med 2 nye gummi dimser til nøgleren end 2 nye nøgler til i alt 3200...
Gode vare fornuftig priser Hurtig levering kan varmt Anbefale sælger 1000Tak for handlen
Bestilt vare var fuldstændig som beskrevet og leveret lyn hurtig !
Og til god pris
Jeg bestilte reparations sæt til Jaguar XF nøgle, den kom hurtig og passede perfekt.
Ikke sidste gang jeg handler os dem.
Fantastisk hurtig og veludført service - kloning af en brugt ECU til Peugeot 207
sendte min bilnøgle afsted til rep. de havde højst haft den 1 time, så det var meget hurtigt synes jeg. Jeg skulle straks prøve den efter modtagelse. Den virkede 1 ste og eneste gang, så skuffelse selvfølgelig. fat i telefonen, de måtte have den retur. fik den i dag og nu virker den. Jeg savner at nictec sender en diagnose med så man kan se hvad den fejlede, men man er nødt til at skrive til dem for at få en forklaring. spild af min og deres tid.
så en lille besked på regningen om diagnose, ja tak
DanB
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。