Har fået repareret en Volvo penta omdrejningstæller hos NicTech. Viser efter montering forkerte omdrejningstal. Jeg har sendt mail til dem men absolut ingen respons -
企業が回答しました
企業が回答しました
Jeg fik repareret mit instrumenthus til en VW California fra 2007 Rigtig god support ved forespørgsel på opgaven og da sendte instrumenthuset ind til Ni-Tec, var de superhurtige til at løse problem... もっと見る
Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... もっと見る
Lækkert at man kan afhente døgnet rundt 5 stjerner for hurtig service Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølg... もっと見る
www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.
Amalienborgvej 31, 9400, Nørresundby, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering, mail med montagevideo (bestilte en lift). Er ikke monteret endnu, men god oplevelse for nu!
Jeg bestilte en maskine, som jeg ikke kunne bruge. jeg sendte den retur og fik pengene tilbage.
Fantastisk service selv om jeg sendte varen retur.
Der vil jeg ikke være nervøs for at handle igen
Efter også min reservenøgle holdt op med at virke til centrallåsen i bilen, stod jeg pludselig med et akut problem. Jeg kunne ikke låse bilen, hvilket gjorde mig utryg.
Jeg kontaktede Nic-Tec og fik en tid dagen efter. Medarbejderne var høflige, og der var kaffe og Wifi til rådighed i venteområdet.
Indenfor 24 timer fra mit opkald fik jeg to funktionsdygtige nøgler.
Oveni den i forvejen lavere pris end hos bilforhandleren fik jeg yderligere rabat, da teknikeren genbrugte mine gamle medbragte “nøglehuse”, da han ikke have nye “nøglehuse” til min specifikke nøgle. Han skiftede således “blot” elektronikken i nøglen og kodede startspærren i bilen til de nye nøgler. Det var fint med mig, og jeg var glad for rabatten.
Jeg føler mig rigtig godt behandlet, og jeg takker for hurtig og god service og meget rimelige priser!!😊
Jeg kan således kun give Nic-Tec min varmeste anbefaling!🏆😉
Flot service og hurtige levering,komplet produkt.og billigt
Fik det jeg bestilte,hurtig levering og som lovet en flink fragtmand.Ros til alle.
Egon.
Bilnøgle rep. var over al forventning. Returforsendelsen inkluderede de udskiftede dele, så man kunne se hvad der var skiftet. Nøglen er som ny.
Hurtig levering. Og super god service af fragt firma. Liften er lige taget i brug. Men virker som fin kvalitet til prisen.
Har købt en bulldog 3t lift. Hurtig levering. God snak via telefon før køb.
Lift lever helt op til forventningerne
Købte en lift. Der var lidt problemer i starten, men de var super hjælpsomme med at få den til at køre. Et par måneder efter blev en af knapperne defekt og de sendte en ny som jeg havde dagen efter. Sådan skal det være. 👍👍👍👍👍
Købte et reperations kit til en bil nøgle.
Lidt langsom service, produkt er i den billige kategori og mangler brugsanvisning.
Efter en times bøvl kom det dog til at virke.
Altid god professionel service, har handlet der igennem flere år, og har altid været særdeles tilfreds.
Hold jer langt væk fra dem
Den værste service
Udover du skal vente i næsten en halv time i telefon
Nå men så forklar er der fejl på deres produkt Og man prøver at have en dialog
knalde de røret på
Jeg kan klart ikke anbefale det sted kinesiske produkt
havde jeg vidste der var så mange fejl vil jeg aldrig købte hos Og deres elendig Service
Og de tager ikke ansvar på deres. Garanti

nic-tec.aps からの回答
Reparationskit til peugeot 107 plus batterier bestilte jeg og med hurtig levering ingenting der.
Batterierne er ikke samme størrelse og ja der var intet der passede eller virker.
Nu står jeg med en nøgle jeg ikke kan splitte ad eller virker.....Ja af skade bliver man klog....ikke et sted jeg ville handle lige præcis den ting igen.

nic-tec.aps からの回答
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。