Niek Roos BV レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een lichtstraat 20 jaar geleden laten maken door dit mooie bedrijf . Alles super!! We dachten nu een onderhoudsbeurt te geven en rubbers en kit te laten vervangen er kwam een nette monteur... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Erg prettige aankoop van de lichtstraat. Veel tijd en uitleg in de showroom inclusief een rondleiding door de werkplaats. Ook de communicatie tussentijds was prettig!

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf de offerte to montage verliep alles heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met de mooie Lichtstraat. Administratief was prima goed geregeld en afspraken waren duidelijk. Petje af voor Bart die de... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭䌚瀟
  2. ガラス工業
  3. 建築家
  4. 補造業者

圓該䌁業による蚘述

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Niek Roos. Brengt daglicht in huis.

圓該䌁業による蚘述

Lichtstraten, serres en veranda's met stijl.
Al 29 jaar heeft Niek Roos de insteek om de klant op 1 te zetten. Door gehoor te geven aan jouw wensen, maken we lichtstraten op maat van de beste materialen. Door de zorg van échte vakmensen wordt ieder project een succes. Lees wat andere klanten van ons vinden en breng ook bij jou het daglicht in huis.

10 Jaar Garantie op de Constructie en Waterdichtheid!

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.

Bij ons heb je naast een garantie voor de mooiste lichtstraten, serres en veranda's ook een zekerheid dat we altijd een oplossing zoeken wanneer er iets mis is met het product. En dit valt meestal nog in je garantie ook. Ga dus voor een échte Niek Roos voor een garantie op kwaliteit en vakmanschap.

連絡先

Vervanging zadeldak lichtstraat va 24 m2

Naar volle tevredenheid uitgevoerd

2025幎6月10日

Goedemiddag,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat u tevreden bent met de vervanging van de lichtstraat.
We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe lichtstraat.

5぀星のうち5の評䟡

Kwaliteit van werk en communicatie; fijn!

Er is goed werk geleverd; onze lichtstraat van 3x1.5 meter in een ochtendje vervangen. Communicatie ging soepel, zelfs al moest het twee keer verzet worden door verlate levering door de leverancier. Wij hadden een gevoeligheid in ons dak; dit hebben ze ons bij het inmeten gemeld en hebben dit intern ook gecommuniceerd en rekening mee gehouden in de uiteindelijke montage. Al met al goed en zorgvuldige levering.

2025幎6月11日

Beste Johan,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we de lichtstraat naar wens hebben kunnen vervangen. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraat.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige lichtstraat in de aanbouw

Het team van Niek Roos heeft geweldig werk geleverd. Ze waren op tijd, werkten snel (sneller dan de planning zelfs), ze waren prettig in de omgang en communicatie, beleefd, zeer vakkundig en goed op elkaar ingespeeld.
Ik zou het team zeker aanraden!

2025幎6月10日

Goedemiddag Chris en Linda,

Dank voor de mooie complimenten! We gaan het doorgeven aan onze timmermannen. Veel woonplezier gewenst met jullie frameless lichtstraat.

5぀星のうち5の評䟡

Een goed voorbeeld doet volgen

Na het laten plaatsen van een lichtstraat 8 jaar geleden hebben we dit keer besloten een tweede kleinere lichtstraat zelf te plaatsen. De vriendelijke medewerker die deze lichtstraat kwam bezorgen gaf enkele handige tips mee waardoor het zelf plaatsen heel voorspoedig verliep.

2025幎6月13日

Beste Theo,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat jullie bij ons terug gekomen zijn voor de aanschaf van een houten schilddak en dat de montage soepel verlopen is.
We wensen je veel woonplezier van de nieuwe lichtstraat.

super

goede communicatie, goed werk

2025幎6月3日

Goedemiddag,

Dank voor de mooie complimenten. Fijne samenwerking inderdaad. Voor de klant veel woonplezier gewenst met het houten schilddak. Voor jullie tot het volgende project!

Volgens plan en budget

Volgens plan en budget. Vriendelijke en nette medewerkers. Iedere dag alles aan de kant, geen rommel rondom een bewoont huis. 👍

2025幎5月16日

Beste Marcel,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat het bouwproces van de veranda zo goed is bevallen.
We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe veranda met frameless lichtstraat.

Goed advies

Goed advies, op korte termijn beschikbaar, komt afspraken na, in termijnen betalen. Alles top!

2025幎5月15日

Beste Aster en Julien,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat jullie het gehele proces zo positief hebben ervaren.
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe houten lessenaar lichtstraat.

Heldere communicatie

Sterke communicatie, schitterend product.
Ontzettend blij met het eindresultaat!

2025幎5月14日

Goedemorgen Anton,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat de samenwerking met de Betonboorder het gewenste resultaat opgeleverd heeft!
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe stalen lichtstraat.

Zadeldak stalen lichtstraat

Na een bezoek aan Niek Roos een opdracht geplaatst voor een klant van ons.
Zeer duidelijke begeleiding en correcte plaatsing, afspraken worden goed nagekomen!!!
Zeker aan te bevelen.

2025幎4月24日

Beste Henry,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn blij dat we een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan je project.
Wellicht tot het volgende project weer.

Vakwerk

De tweede keer dat wij, na een verhuizing, gebruik hebben gemaakt vd diensten van Niek Roos.
Uitermate deskundig en vriendelijk personeel.
Onverwachte problemen worden onmiddellijk opgelost.
Een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wil

2025幎4月1日

Beste Sjoerd,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we de veranda met stalen zadeldak voor jullie naar wens hebben kunnen maken. We wensen jullie veel woonplezier en wellicht weer tot een volgend project.

5぀星のうち4の評䟡

mooie veranda

eerlijke open benadering met luisterend oor voor de klant.

mensen die het werk uitvoerden waren vriendelijk werkten netjes
resultaat is een mooie veranda die geheel aan verwachtingen voldoet

2025幎2月26日

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat de veranda naar wens is geworden.
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe veranda.

Heel mooie stalen schilddakraam

Heel mooie stalen schilddakraam gekocht.
Levering en begeleiding waren duidelijk. Uitleg in de fabriek gehad waar je voorbeelden en mogelijkheden kon zien.

2025幎2月18日

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat je de rondleiding door de fabriek mooi hebt ervaren. We wensen je veel woonplezier toe met het stalen schilddak.

Duidelijkheid

Duidelijkheid
Juiste informatie
Prima

2025幎2月12日

Beste Louis,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraat.

Wat een top service

Wat een top service! Offerte snel en gemakkelijk via de site aangevraagd. Goede communicatie, snel geleverd. Montage door Niek’s team laten doen wat er soepel verliep. Lichtstraat zat er snel in. Super blij met het eindresultaat! We kunnen het iedereen aanraden!

2025幎1月10日

Beste Britt,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat de houten lessenaar tegen de gevel naar wens geplaatst is in jullie nieuwe woning.
Veel succes gewenst met de verdere afronding en uiteindelijk veel woonplezier gewenst.

5぀星のうち5の評䟡

De lichtstraat is erg mooi en men was

De lichtstraat is erg mooi en men was zeer behulpzaam en flexibel met de levering die later was dan gepland.

Ook de plaatsing ging perfect.

Wij zijn heel tevreden.

2024幎12月13日

Goedemiddag Alex en Diane,

Dank voor de mooie complimenten. Veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe stalen zadeldak.

Stalen lichtstraat

Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wilden. Ook de demontage van oude lichtstraat en plaatsing van nieuwe lichtstraat ging keurig, waarbij men zelfs een sluis maakte waarin men kon werken, zodat het huis minder vies werd. Alleen jammer van de voetbal voorkeuren van de monteurs
.😜

2024幎12月5日

Goedemorgen Erwin en Sabine,

Veel woonplezier gewenst met de nieuwe lichtstraat.

Alles planning

Alles planning , installatie en communicatie goed gelopen

2024幎11月29日

Goedemiddag,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we de lichtstraat naar wens hebben kunnen leveren. Veel plezier van de lichtstraat gewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Echt een bedrijf met service

Echt een bedrijf met service. Zelfs na 15 jaar kregen wij snel reactie en actie nadat er een kleine lekkage was aan onze lichtstraat.
En als kers op de taart was dit zonder enige kosten.
Super dank jullie wel @niekroos

2024幎11月22日
自発的なレビュヌ

Beste John,

Dank voor de mooie review en graag gedaan. Nog veel woonplezier gewenst met de lichtstraat.

5぀星のうち5の評䟡

Precies zoals we het voor ogen hadden

Precies zoals we het voor ogen hadden. Goed werk geleverd. Communicatie verloopt prettig. Duidelijke tekeningen en omschrijving voor het voorbereidend werk.

2024幎10月30日

Beste Gerrie,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat de lichtstraten naar wens geleverd zijn.
Succes met de verdere afwerkingen, we zijn benieuwd naar het resultaat.
Veel woonplezier gewenst met de stalen lichtstraten.

Mooi producten

We hebben een leuk gesprek gehad, waarbij de verschillende lichtstraten bekeken konden worden in de werkplaats.
Uiteindelijk gekozen voor een stalen frame die sneller geleverd kon worden door beperkte ruimte in onze planning. Erg fijn service, vooraf geïnformeerd en goede levering op locatie.

2024幎11月1日

Beste Jacqueline,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we jullie goed hebben kunnen helpen. Veel woonplezier gewenst met het stalen zadeldak.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。