KÞbte bil ved Niels i sommeren 2018, super god service med, at finde frem til den rette bil lige til vores behov. Og nu service eftersyn, hvor han simpelthen afleverede den top tunet og nyvasket tilba... ãã£ãšèŠã
Vores gamle bil blev totaltskadet, og vi manglede derfor akut en ny bil. Vi kontaktede Niels onsdag morgen, og kÞrte hjem med bilen allerede samme dag. Vi fik fantastisk rÃ¥dgivning, vejledning, supe... ãã£ãšèŠã
Niels Boye Larsen yder en sÊrdeles god service, og er altid hjÊlpsom og forstÃ¥ende for de problemer man mÃ¥tte have med sin "gamle" bil. Prisen for reparation/service er altid meget rimelig, mens kval... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Niels Boye Larsen biler, da han yder en fantastisk og lige til service overfor sine kunder. Han guidede os igennem et vÊld af biler og fik os pÃ¥ sporet hen mod den bil vil vi ha... ãã£ãšèŠã
100 % som aftalt
100 % som aftalt, og til aftalt, alt overholdt, her handler vi helt sikkert igen
det var en god oplevelse
det var en god oplevelse
alt som aftalt
så jeg meget glad vh Per
Skulle sÊlge min fars bil
Skulle sÊlge min fars bil.
Det var en god oplevelse. En god handel og alt gik hurtigt og nemt
Rigtig god service ð Og alt var somâŠ
Rigtig god service ð Og alt var som aftalt.
God service
Det var rigtig god service ,vi oplever der var tid til en sludder og god humor .
KÞbet en båd af NBL
KÞbet en båd af NBL
Ja det har han også af og til. Meget flink og kompetent kan kun anbefale NBL herfra
En god handel med en mand som var tilâŠ
En god handel med en mand som var til at stole på
Super service
Fantastisk, flink og fleksibel
Niels Boye var både flink og fleksibel da vi stod overfor at sÊlge bil og trailer til ham.
Han kom hurtigt og tÞmte sågar traileren for haveaffald for os - fantastisk!!
Altid flink og hjÊlpsom
Altid flink og hjÊlpsom
Tak og jeg kommer også nÊste gang
Jeg har modtaget et sÊt gratisâŠ
Jeg har modtaget et sÊt gratis sÊdebetrÊk til min bil. Mange tak
God og tryg handel
Jeg oplevede en rigtig god og tryg handel, med venlighed og hjÊlpsomhed.
Kan kun anbefales kÞbte en HattehyldeâŠ
Kan kun anbefales kÞbte en Hattehylde til min sÞns bil som jeg ikke har kunne finde andre steder god pris god kvalitet thumbs up her fra.
Rigtig fin handel
Rigtig fin handel, god og fleksibel service :)
Havde set et opslag på en VW bog
Havde set et opslag pÃ¥ en VW bog, som var til gratis afhentning. Ringede, og kunne komme med det samme og hente den. Super flink mandð
Super og perfekt service
Super service, til TOP karakter! Niels er simpelthen SÃ
venlig og flink, og går gerne den ekstra mil for sine kunder. KÞb af bil gik som smurt og der var ingen problemer.
Han er simpelthen den bedste.
Kan VARMT anbefales.
Hilsen Bella