KÞbte bil ved Niels i sommeren 2018, super god service med, at finde frem til den rette bil lige til vores behov. Og nu service eftersyn, hvor han simpelthen afleverede den top tunet og nyvasket tilba... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vores gamle bil blev totaltskadet, og vi manglede derfor akut en ny bil. Vi kontaktede Niels onsdag morgen, og kÞrte hjem med bilen allerede samme dag. Vi fik fantastisk rÃ¥dgivning, vejledning, supe... ãã£ãšèŠã
Niels Boye Larsen yder en sÊrdeles god service, og er altid hjÊlpsom og forstÃ¥ende for de problemer man mÃ¥tte have med sin "gamle" bil. Prisen for reparation/service er altid meget rimelig, mens kval... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Niels Boye Larsen biler, da han yder en fantastisk og lige til service overfor sine kunder. Han guidede os igennem et vÊld af biler og fik os pÃ¥ sporet hen mod den bil vil vi ha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service! Det er ikke sidst gang at jeg handler bil hos Niels! Tak for en god handel og den super service ð
Bilen blev sat hos Niels lÞrdagâŠ
Bilen blev sat hos Niels lÞrdag eftermiddag. Var klar til afhentning mandag kl 0830. Super god service og en fair pris.
God oplevelse.
Tak for handlen og hjÊlpen. Det Niels lover, holder han. Jeg har handlet med Niels fÞr og vender helt sikkert tilbage en anden gang..
KÞbt bil hos Niels og super glad forâŠ
KÞbt bil hos Niels og super glad for den! Han er hurtig og hjÊlpsom! Mit dÊk var Punkteret og jeg ringer og spÞrger om de kan hjÊlpe mig inden for 10 min var der nyt dÊk på!! 5 stjerner herfra !!!
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening. Jeg har kÞbt to biler derude, og har begge gange vÊret fuldt ud tilfreds :)
Super god service
Super god service.
Efter 14 dage med min ânyeâ bil kÞbt hos Niels Boye Larsen Biler. Super god og hurtig handle.ðð»ð
Fik bilen en fejl pÃ¥ en sÞndag, ringede til Niels, fik den fragten der ned med autohjÊlpen og tirsdag stod den igen hjemme pÃ¥ min adresse. Det mÃ¥ man kalde super service. ð
Super betjening og Fair Handel
Super betjening og redelig forklaring af den brugte bils stand. Bilen kÞrer stadig 6 måneder efter og lever op til forventninger. Kan klart anbefales.
Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales, super god handel.
Super fin service og fair handel
Super fin service og fair handel. SÞde og venlige.
Kan kun anbefale Niels Boye Larsen biler.
Hurtig og reel handel
Hurtig og reel handel
Kan anbefales og sÃ¥ fÃ¥r man ogsÃ¥ sjove historier / anekdoter om nogle af hans egne gamle biler oven i handelen ð
Godt tilbud! Kan klart anbefales
Fik et godt tilbud fra Niels Boye Larsen Biler, pÃ¥ nye fordÊk inkl. montering pÃ¥ eksisterende fÊlge, som var for godt til at takke nej til. Super godt tilfreds med det udfÞrte arbejde ð
Kan helt klart anbefales ðð»
Jeg har for nylig kÞbt en Toyota AygoâŠ
Jeg har for nylig kÞbt en Toyota Aygo og jeg er fyldt ud tilfreds med bilen. Vi fik den afleveret personligt på KÞge havn kl 22:30 for, at få den med hjem til Bornholm med fÊrgen fra KÞge. Det var vi glade for det kunne lade sig gÞre. Det kalder vi god service.
Kan godt anbefalde at kÞbe biler hos Niels Boye Larsen.
Har netop kÞbt en Skoda Fabia hos NielsâŠ
Har netop kÞbt en Skoda Fabia hos Niels Boye Larsen. Det er den 3. Bil, vi har kÞbt brugt hos ham. Vi har således i mange vÊret sÊrdelse tilfredse med hans service og hjÊlpsomhed.
Vi kan kun anbefale ham.
Varme anbefalinger til Niels BoyeâŠ
Varme anbefalinger til Niels Boye Larsen og hans kompetente mekaniker Lars Kristiansen.
Vi har i 10 år haft kontakt med firmaet og har kun rosende ord til både Niels Boye og Lars.
Altid fin service.
Nul Stjerner:
Nul Stjerner:
Meget dårlig service. Der er tale om en direkte uÊrlig og usympatisk sÊlger.
Har mistanke til at sÊlger allerede forud salget var bevidst om evt problematik med bilens motor.
Bilen går i stykker 3 dage efter kÞbet . Der tilbydes en form for kompensatorisk reparation på eget vÊrksted, som man alligevel selv skal betale for.? Uden at få at vide hvornår eller hvor meget ? UT Þnsker ikke en pseudo reparation af et firma man absolut ikke kan have tillid til. FremtrÊder useriÞst og inkompetent.
Dårlig service og dertil kommer en direkte dårlig opfÞrsel, almindelig pli og ordentlig samtale helt suspenderet. Bliver vredt overfuset og afbrudt, kan ikke komme i ordentlig diaglog.
Kan ikke anbefale denne bilhandler.
Fraråder at kÞbe fra dette firma.
Meget fin og fair behandling af Niels
Meget fin og fair behandling af Niels, vi skulle af med en bil der var i overskud i familien. Niels sÞrgede for alt - fra afhentning af bil til afmelding - stor ros herfra
Havde en nem og hurtig bilhandel hosâŠ
Havde en nem og hurtig bilhandel hos Niels Boye Larsen biler
KÞbte brugt hjulsÊt på fÊlge
KÞbte brugt hjulsÊt på fÊlge. Annoncen beskrev dÊkkene som 20% slidt. Men dÊkkene var nÊrmest nye. God oplevelse.
KÞbte min gamle Toyota (min fÞrsteâŠ
KÞbte min gamle Toyota (min fÞrste bil), et halvt år efter en Hyundai. Perfekt service, hurtig og rare at handle med. Bestemt kun rosende ord herfra, kan varmt anbefale
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã