KÞbte bil ved Niels i sommeren 2018, super god service med, at finde frem til den rette bil lige til vores behov. Og nu service eftersyn, hvor han simpelthen afleverede den top tunet og nyvasket tilba... ãã£ãšèŠã
Vores gamle bil blev totaltskadet, og vi manglede derfor akut en ny bil. Vi kontaktede Niels onsdag morgen, og kÞrte hjem med bilen allerede samme dag. Vi fik fantastisk rÃ¥dgivning, vejledning, supe... ãã£ãšèŠã
Niels Boye Larsen yder en sÊrdeles god service, og er altid hjÊlpsom og forstÃ¥ende for de problemer man mÃ¥tte have med sin "gamle" bil. Prisen for reparation/service er altid meget rimelig, mens kval... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Niels Boye Larsen biler, da han yder en fantastisk og lige til service overfor sine kunder. Han guidede os igennem et vÊld af biler og fik os pÃ¥ sporet hen mod den bil vil vi ha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Utrolig god service og en rar oplevelseâŠ
Utrolig god service og en rar oplevelse fÞrst at handle og senere at skulle have service på bilen.
Klar besked og hurtig handel
Klar besked og hurtig handel. Helt OK.
Solgte brugt bil og fik god behandling
Solgte brugt bil og fik god behandling
Fik en fair pris for bilen og et lift videre.
En fin oplevelse.
En glad kunde fra Alstedvej.
En forsigtig dame og min mand, har googlet inden vi kÞbte bil hos Niels Boye . Alt med firmaet var i orden, ikke noget med Aps eller lignende , samme CVR nr siden 1979. Blev forÞvrigt andbefalet at kÞbe bil hos Niels Boye af vores lokale mekaniker Leif. Er forÞvrigt rigtig glad for min nye bil.
Dette vÊrksted kan jeg IKKE ANBEFALE
DEN DÃ
RLIGSTE VÃRKSTEDOPLEVELSE JEG HAR HAFT.
Du skal betale fÞr du kan få en faktura, og reparationen var ikke OK.
Super service og rådgivning.
Rigtig fin service
Rigtig fin service, og blev mÞdt med et smil. Og her bliver der snakket om tingene som de er!
Det er bare i orden
Har for nylig kÞbt en Suzuki Swift sammen med min sÞn hos Niels Boye Larsen Biler i Ringsted.
Bilen, vejledningen og papirerne var bare i orden. Du ved, hvad du fÃ¥ for pengene og hvad garantien ikke dÊkker (bremser, aircon, udstÞdning). Bilen har jo ikke ligefrem forladt fabrikken i gÃ¥r âŠ
Vi havde brug for flere prÞveture. Det var bare i orden. Ingen pres.
Min sÞn valgte bilen, fik den efter et par dage og er glad og tilfreds med den.
Den kÞrer perfekt og fremstÃ¥r â bortset fra et par stenslag â nÊsten som ny.
Vores familie har tidligere kÞbt bil hos Niels Boye Larsen Biler og vÊret tilfreds med pris og kvalitet.
Har der vÊret tvivl om noget, kÞrte vi bare forbi og fik det på plads.
Vi kan kun anbefale Niels Boye Larsen Biler og foretrÊkker at kÞbe hos en seriÞs forhandler fremfor at gamble på det private marked.
Og prisen for Suzuki Swift`en hos Niels Boye Larsen Biler matchede markedsprisen på nettet.
Hold Jer vÊk....hvis....
KÞber en Suzuki Ignis årg. 2007 for kr. 25000,- kontant, nysynet for 5 md. siden.
Forhandleren siger ved slutseddelskriv: Du kÞber en mÞgspand af mig, så jeg vil ikke hÞre noget, hvis den falder sammen, når du kÞrer herfra.
Kender ikke forhandleren, så jeg tÊnker...ironi, sarkasme eller syg humor.
Det var desvÊrre "alvor" Jeg kender ikke så meget til biler, men den siger lidt mÊrkeligt ved ud- og indkobling.
KÞrer til Suzuki NÊstved, og de siger: ny kobling, udrykkerleje og kontrolsporing...kr. ca. 6000,- ved rep. + kr. 3600,- til nye lejer i gearkassen,,,ialt kr. 9700,-ð¡
Jeg er jo nÞdt til at få det lavet, ellers er alle mine penge spildt.
Kan Niels Boye Larsen se sig selv i spejlet, ja det tror jeg.
Han er fuldstÊndig ligeglad, bare han tjener penge, sÃ¥ er service en by i Ruslandð€š
Suzuki NÊstved siger: hvad med brugtvognsgaranti,,,jeg svarer INGEN, står der på slutsedlen.
Jeg skriver en mail til forhandleren, som slet ikke reagerer.
Så hvis I kÞber "billig" bil hos denne forhandler, så pas på.
Nu må Suzuki NÊstved reparerer den, for ellers er alle mine penge spildt.
Jeg er den "lille" mand, så kr. 25000,- er mange penge for mig.
God service
God service, og er nem at snakke med omkring bilen, hvis der er noget man er i tvivl om eller man ikke synes er normalt.
PÊne biler til salg til en fornuftig pris som ikke er for dyr.
Altså ment en brugt bil som der ikke har kÞrt langt til en brugt pris
Hilsen en meget tilfreds og glad kunde for hans Skoda Jonas Ipsen
Min bil er kÞbt hos NBL og da jeg havdeâŠ
Min bil er kÞbt hos NBL og da jeg havde problemer med at finde tagbÞjler til lige netop min bil, så kontaktede jeg NBL...god og omfattende rådgivning og hjÊlp til at få monteret tagbÞjlerne, -det var ikke helt nemt, men de 2 gÊve gutter på vÊrkstedet finder altid på en kvalitets-lÞsning. Super service og imÞdekommenhed.
Mette Lorentzen
KÞbte i starten af 2018 en bil afâŠ
KÞbte i starten af 2018 en bil af Niels.
Da der opstod problemer med bilen, henvendte vi os til Niels, som med det samme sagde at vi skulle komme med bilen.
Problemet var dog lidt stÞrre end fÞrst antaget, men der var ingen problemer og bilen blev blev lavetð
Stor tak til Niels og hans medarbejder
Pernille
Kan klart anbefale NBL
Kan klart anbefale NBL. Super service, er helt tilfreds med mit kÞb, alt fungerer perfekt.
har vÊret godt tilfreds hos nbl
Vi ledte efter en bil til firmaet
Vi ledte efter en bil til firmaet, vi havde gang i 3 forhandler incl. Niels Boye Larsen Biler.
Niels har vÊret super til at finde nogle meget relevante biler til os, han har en videre vÊret meget konkurrencedygtig.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra
Tak for det :D
tak til Niels
tak til Niels han åbnede sin forretning for at betjene kunden selvom man havde ferie tusind tak kan varmt anbefales vis mangler noget til din bil
med venlig hilsen
Flemming
Vores airbag-lampe blev ved med at âŠ
Vores airbag-lampe blev ved med at lyse, så vi ringede til NBL og aftalte at vi skulle komme ind med bilen for at få det tjekket. Servicen var god, og NBL samt vÊrkstedet var meget imÞdekommende. Vi vil meget gerne anbefale virksomheden til andre.
Vi kÞbte en lille bybil af NBL i âŠ
Vi kÞbte en lille bybil af NBL i februar som vi har vÊret meget glade for den kÞrer godt og har aldrig fejlet noget. Forleden dag fik vi et 45.000 km service af vores bil, hvor serviceniveauet var i top og jeg blev mÞdt af en imÞdekommende og venlig mekaniker. Prisen på service og to nye fordÊk var meget fair og NBL var til at handle med.
Jeg har i gÃ¥r solgt min bil til Niels âŠ
Jeg har i går solgt min bil til Niels Boye Larsen, jeg er meget tilfreds, handlede med en behagelig mand. God service.
Martin Hansen og Katrine.
Er temmelig chokeret over at en âŠ
Er temmelig chokeret over at en bilsÊlger kan opfÞre sig som et forurettet pattebarn. En fremvisning af en bil starter med at man som kÞber skal "overbevise ham om at man vil kÞbe" - prisen er ikke til forhandling og du kan jo bare give mig en dårlig anmeldelse var ordene. Tak for ingenting - er da helt sikker på, at vi aldrig vil så meget som overveje at handle med dig.....og anmeldelsen får du her med glÊde. .....det vÊrste er nok bare, at du ikke hverken kan eller vil tage ordene til efterretning....