Nous avons commandé le 1 09 20 des DVD sous cloche (d'ailleurs beaucoup moins chers sur AMAZON) que le transporteur (GLS) indique nous avoir livré, ce qui est absolument faux. AprÚs plusieurs écha... ãã£ãšèŠã
J'ai 78 ans et j'ai fait la bêtise de me laisser séduire par le prix bas d'un disque dur Seagate proposé par NIERLE.COM sur le Marketplace d'Amazon . J'ai reçu sous huitaine un disque dur défectueux... ãã£ãšèŠã
J'ai passé une commande à ces gens-là ,début Aout (nous sommes en Novembre!). A la suite d'une erreur d'adresse,le colis est retourné chez NIERLE ,si je veux le récupérer...je dois repayer. AprÚs m'a... ãã£ãšèŠã
Jeg havde problemer med at angive den rigtige leveringsadresse da jeg forsÞgte at betale med PayPal og jeg forsÞgte derfor at fÃ¥ fat pÃ¥ kundesevice. De svarede fÞrst efter 3 henvendelser. Jeg fik annu... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Versandhandel fÌr CD- & DVD-Rohlinge, -Archivierung, Festplatten, DVD-Brenner, Speicherkarten & -sticks, Druckerpatronen, Schreibwaren, Multimedia, Batterien, Gaming, USB- & PC-Zubehör, Kabel, Reinigung, Werkzeuge, Beleuchtung & Deko, Sicherheit uvm.
ãã€ã
- www.nierle.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En stjerne - HÃJEST!
De snyder og bedrager. lover en masse nÃ¥r man skal returnere fejlsendte varer, men holder ikke hvad de lover. HOLD JER VÃK FRA DEM - De giver en dÃ¥rlig dÃ¥rlig service, og er lÞber fra deres ansvar. NÃ¥r du sidder i Danmark kan du intet gÞre, og det udnytter de til fulde! Bedste anbefaling er; KÞb jeres medier, software og hardware andetsteds - der findes masser af udbydere som kan forstÃ¥ at give en ordentlig og sober kundeservice.
Top Online Shop
ich kaufe seit Jahren bei NIERLE. Die haben eines der gröÃten Angebote an Speichermedien. Hammer Preise, Schnelle Lieferung, wie gesagt einfach HAMMER!!!!
Ikke lige nogle jeg ville anbefale..
Firmaet virker meget underligt på mig, da hvis man bestiller noget hos dem så skal man betale 76,91kr i Forsendelsesomkostninger hvis man betaler med Forudbetaling ved bankoverfÞrsel og hele 100,10kr i Forsendelsesomkostninger hvis man betaler med Kreditkort.
Er det ikke lidt at fuppe folk?
Rigtig gode priser på brÊndbare medier.
Vil klart anbefale siden til andre. Gode priser og rigtig god support hvis man skulle have nogle spÞrgsmål. Den manglende stjerne er at de billige priser også afspejler sig i mange af deres rigtige billige produkter, der er lidt krÊmmermarkedskvalitet over dem, men tilgengÊld er prisen jo også derefter, så det er vel fair nok. Det kan også vÊre svÊrt at gennemskue hvilke brÊndbare medier man skal gå efter, da dem man bestilte sidst, hvis det ikke er mÊrkevare, er udgået nÊste gang man vil bestille. Så det har jeg da brÊndt fingrene på en enkelt gang, ved at kÞbe nogle billige dvd'er, som simpelthen var for billige og slet ikke kunne lÊses bagefter.
No title
Det er super at handle med Nierle, dog er de på det sidste faldet lidt af på priserne.Jeg tjekker altid andre steder fÞr jeg sender en ordrer.
Et minus er at de ind i mellem er for lÊnge om at sende det bestilte.
Har handlet meget med Nierle og det vil jeg også i fremtiden.
v.h
Svend LÞwe
No title
Handler medier hos dem privat, men har også brugt dem som grosist til en gammel netbutik jeg havde.
God og personlig service (Modtog et parti CD'er i cake-bokse, hvor boksene var beskadigt, men CD'erne var ok. Han satte bare nogle penge ind på min kÞbe konto og så var jeg glad :) ). Gode priser. God levering!
Kan varmt anbefales.
Man skal dog regne med 2-4 dages levering, men det er det hele vÊrd :)