Nikolaj Grundtvig レビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

レビューの確認を行います

Dygtig, behagelig fotograf

En rigtig behagelig fotograf, der forstår at ramme de små, gode øjeblikke og de helt rigtige vinkler. Vi kan varmt anbefale ham, som fotograf til ens bryllup. Han var også god til at guide os, til at posere rigtigt, samt meget lyttende ift. Ønsker, idéer mm.
Vi er meget tilfredse, med hele processen og alle de rigtig gode billeder efter brylluppet. Mange tak!

2025年9月6日

Fantastisk bryllupsfotograf

Min mand og jeg har haft fornøjelsen af at have Nikolaj med hele dagen til vores bryllup. Sikke nogle fantastiske billeder, vi har fået ud af det. Nikolaj har fanget stemningen og alle detaljerne helt perfekt. Han var helt usynlig samtidig med, at han var over det hele. Han er dybt professionel og meget ordentlig og omsorgsfuld. Kæmpe anbefaling herfra.

2025年5月24日
5つ星のうち5の評価

Havde der været flere stjerner at give…

Havde der været flere stjerner at give så havde jeg gjort det.
Vi har brugt Nikolaj som fotograf siden 2018 og hvert år kommer det bag på mig hvor fantastisk god han er til at få selv de mest generte eller sure børn til at smile på et par billeder.
Han er yderst professionel og tager exceptionelle billeder, og han giver sig tid til at komme ind på livet af ungerne.
Vi kommer tilbage år efter år fordi han er så dygtig og hans kundeservice er i top.
Mie har vi endnu ikke mødt men hvis bare hun er halvt så god som Nikolaj så er man sikret de bedste billeder man kunne ønske sig 👍🏻

2023年3月11日

Rigtig god oplevelse

Vi har været hos Nikolaj flere gange nu, og fået taget både gravid- og familiebilleder, og vi har haft nogle rigtig gode oplevelser, selv med et utilfreds barn er det alligevel lykkedes at få nogle fine billeder ud af det, og så oven i købet til en rigtig god pris!
Har anbefalet dem til flere, og vil til enhver tid anbefale dem til andre også :)

2022年11月20日
5つ星のうち5の評価

Vi har brugt både Mie og Nikolaj til…

Vi har brugt både Mie og Nikolaj til alt fra familiefotografering, newborn og kvartalsfotografering af vores datter og det er en fornøjelse hver eneste gang! De er så søde og fleksible, det meste kan lade sig gøre. Eneste minus er at der altid er så mange gode billeder af vælge mellem så vi altid har måtte tilkøbe ekstra udover det der var inkluderet - men det er vist bare et luksusproblem :-)
De får alle vores anbefalinger!

2022年4月11日

Gravid-, Newborn og månedsbilleder

Jeg fik taget graviditetsbilleder ved Studiet i Odense S.
firmaet består af et par som begge tager billeder. Jeg fik studie billeder af Nikolaj, og det var en rigtig god oplevelse.

En månedstid efter fik vi også taget Newborn billeder, som vi er meget glade for. Både af os selv og som familie.

De har virkelige gode priser inkl. billeder.
- Husk hvis du/i vil lave både gravid og newborn, så forudbestil det til begge, så spare du yderligere!

Lige nu laver vi månedsbilleder og er stadig begejstrede☺️

2022年7月6日
5つ星のうち5の評価

Newborn fotografering i eget hjem

Vi havde besøg af søde Mie til newborn fotografering i eget hjem. Det var en fantastisk oplevelse, bl.a. fordi Mie havde forskelligt udstyr med, som kunne benyttes, som hvis vi var i deres studie. Det var en yderst kompetent og professionel oplevelse, hvor man samtidig kunne føle sig tryg og afslappet, idet der var plads til ekstra amning og pusletid i egne rammer.
Vi har booket Mie og Nikolaj igen til vores bryllup næste år. Og vi glæder os!

2022年11月18日
5つ星のうち5の評価

Nikolaj er en fantastisk dygtig…

Nikolaj er en fantastisk dygtig fotograf!
Har haft fornøjelsen at at være i studiet hos Nikolaj 2 gange. Henholdsvis newborn fotografering og Mødregruppe fotografering. Nikolaj er virkelig rar, dygtigt og nede på jorden, jeg følte mig rigtig tryk under begge fotograferingerne, og ud over det var han også sindssygt dygtig til at arbejde med henholdsvis 14dage baby og 4 babyer på 6mdr. Kan kun anbefale Fotograf Nikolaj Grundtvig ✨️

2022年7月24日

レビューの対象になっている企業の方へ