NL Tour Rides レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Begin juni 'Dwars door de lage landen' gefietst. We kregen de mogelijkheid om dinerbuffetten bij te boeken voor 's avonds voor in totaal €132,-. 2 dagen voor het evenement werden deze dinerbuffetten g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Net als Bas, review van 12 april 26, heb ik mij met 2 personen opgegeven voor Ride Tuscany in april 2026. Annulering 6 dagen voor vertrek door de organisatie onder mom van teveel afmeldingen. (wat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Aantal jaren virtueel de Elfstedentocht gefietst. Begon in de coronatijd. Ook andere verschillende virtuele tours. Was waarschijnlijk big business, want het is buiten hun jasje gegroeid. Dit jaar beta... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De Pieter ride van 2 t/m 5 juli meegefietst. Was prima in orde. Mooie afwisselende route, amper langs N wegen. Hotels waren goed en het ontbijt was overal uitstekend. De verzorging onderweg kon niet b... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 127ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een slechte organisatie

Wat een slechte organisatie. Aangemeld voor de Dutch Gravel Ride, hadden we enorm veel zin in. anderhalve week voor het evenement wordt het afgelast, jullie hadden je zaakjes niet op orde vwb vergunningen en probeerden dat nog af te schuiven ook. Vanaf dat moment smeken we of we alsjeblieft ons geld terug kunnen krijgen. Maar nu 2 maanden later nog geen cent terug gezien en krijg ik alleen automatische reacties op mijn mails, we antwoorden binnen 3 dagen, we zijn druk, we zijn in Toscane en meer van dit soort vage teksten.
Maar geld terug storten hoo maar!!
We laten het er niet bij zitten!!

2025幎8月29日

NL Tour Rides からの回答

NL Tour Rides Zoals meerdere review schrijvers helaas hebben ervaren, is er de afgelopen maanden bij NL Tour Rides een situatie ontstaan, waarin we niet meer in staat waren reactief en pro-actief op een adequate wijze te handelen. Daardoor hebben we in een aantal gevallen verzuimd goed en tijdig te communiceren. We zullen u niet vermoeien met excuus redenen, maar slechts met welgemeende excuses aan alle inschrijvers die hier hinder van hebben ondervonden. Inmiddels is de organisatie weer op orde, zodat we het krediet dat we de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd weer kunnen herstellen! Een zeer belangrijk detail om daarbij te vermelden is dat iedere deelnemer waarvan een evenement is geannuleerd, zijn inschrijfkosten volledig retour krijgt, ook al duurde dat helaas in een aantal gevallen langer dan we allen gewenst hadden. Inmiddels heeft ruim 90% van deze deelnemers hun geld ontvangen. U heeft een persoonlijke mail gehad om uw annulering af te wikkelen. Doordat NL Tour Rides de afgelopen weken haar organisatie weer op peil heeft gebracht, kunnen we gelukkig ook weer doen waarmee we de afgelopen 10 jaar vele toerfietsers blij hebben gemaakt, namelijk het organiseren van mooie toertochten, zowel voor één als meerdere dagen. Nogmaals excuses.

Veel beloften weinig daden

Na annulering door NL Tour Rides 2 maanden bezig geweest om inschrijfgeld terug te krijgen. Communicatie vanuit NL Tours is ronduit bizar, standaard antwoorden en veel beloften. Heeft me 15 mails en uiteindelijk dreigementen (helaas dat het zo moet) gekost om ze te bewegen. NOOIT MEER NL TOUR RIDES !

2025幎10月1日

NL Tour Rides からの回答

We draaien er niet om heen!

NL Tour Rides heeft de afgelopen maanden niet de beste performance geleverd in haar 10-jarig bestaan waarin we meer dan 300 toertochten organiseerden. Zowel de communicatie als het nakomen van beloftes was onder de maat. Onze welgemeende excuses daarvoor. Er is gelukkig ook goed nieuws. Inmiddels zijn we weer in staat om binnen 72 uur mails te beantwoorden en zijn we na alle wijzigingen en annuleringen ook administratief weer op orde. Op dit moment zijn ruim 90% van de annuleringen terugbetaald, zoals ook aan jou.

Om het vertrouwen terug te winnen, geven we je een gratis code t.w.v. € 29 om voor volgend jaar een dagtocht in te schrijven op kosten van NL Tour Rides. Jouw unieke code volgt per mail.

Nogmaals dank voor uw geduld en hopelijk tot ziens

Met sportieve groet, Team NL Tour Rides

5぀星のうち1の評䟡

they are copying products and services

they are copying products and services from other companies and then make it worse. They make you believe you are booking at another company that is doing well

2025幎10月19日

Geachte heer Kneppers,

NL Tour Rides bedenkt en ontwikkelt al 10 jaar lang haar eigen concepten.

Uiteraard zijn niet alle concepten uniek en succesvol, maar wel altijd volledig uit eigen ÂŽkeukenÂŽ.
In een enkel geval blijkt er dan een enigszins vergelijkbare evenementnaam te bestaan.
Deze is derhalve blijkbaar ook niet onderscheidend genoeg.

Het is daarom volstrekt onlogisch dat NL Tour Rides een slecht onderscheidende naam kopieert.
In het geval er onverwachts toch een vergelijkbare naam wordt gebruikt, passen we graag, ook zonder onze gehoudendheid daartoe, de evenementnaam aan.

Ook in het geval dat het andere evenement dermate onzichtbaar is, dat het slechts de eigenaar opvalt.

5぀星のうち1の評䟡

Do not trust, they are copying their image

This company is not serious. They are copying the logo and colours from another well known dutch company in Spain. I'm a current client from the company they are copying from, but there is a HUGE difference, NL Tour Rides has a terrible service and what is worse they are taking advantage confusing customers like me thinking the original good company is related with this scammers.

2025幎10月20日

Bergafwaarts??

Ik heb vele tochten met NLtourrides gedaan. Ook een meerdaagse. Eigenlijk vond ik het altijd wel Okay gaan maar de laatste tijd heb ik het idee dat ze het (financieel) lastig hebben. Al een paar keer het verhaal dat shirts verkeerd gedrukt waren en daarom nagestuurd werden. Dat zoiets 1 keer gebeurd kan ik me voorstellen maar niet meerdere keren. Vandaag was de afsluitende rit, je komt dan naar Soesterberg vanuit Vlissingen om er tijdens de rit achter te komen dat een essentiële overgang wegens werkzaamheden volledig is afgesloten. De rit is dus niet gecontroleerd. Verschillende mensen gesproken die ook ingeschreven hadden voor de 100km en met 75 of 80 km aankwamen.. je moest tenslotte zelf uit gaan zoeken hoe je ergens het parcour weer op kon pakken. Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat de organisatie steeds iets magerder wordt. Ik heb nog een driedaagse rit geboekt staan. Ik hoop dat ze tegen die tijd nog bestaan want ik lees alleen maar negatieve reacties hier.... En toch jammer, heb echt leuke en mooie ritten gemaakt met ze.....

2025幎10月19日

Ingeschreven voor de PieterRide

Ingeschreven voor de PieterRide, die ging een paar weken voor de start ineens niet door.
Het heeft ruim twee maanden geduurd (en vele mails, kluitjes in het riet en slappe excuses) voor ik mijn geld terug kreeg.
Mijn hele groep heeft dezelfde ervaring (8 man sterk) en we wachten nu nog steeds op het geld dat we hebben betaald voor de diners.

2025幎10月1日

NL Tour Rides からの回答

Beste Reinder, als het goed is moet inmiddels ook de diners zijn terugbetaald. Mocht er alsnog iets niet goed gegaan zijn met iemand uit jullie groep laat het ons dan s.v.p. weten op support@nltourrides.nl en we pakken dit op.

Geen ster waard !

Geen ster waard !
Geen geleverde kleding voor de oktober fest ride in Eindhoven. Word ook niet meer nageleverd. Krijg alleen een korting van 15 euro op de inschrijving voor komend jaar.. Alsof ik voor 15 euro een shirt met sokken ergens kan bestellen met dat thema. En nu word je eigenlijk "gedwongen "om volgend jaar weer deel te nemen anders verdwijnt dat geld in de zakken van de "organisatie ".
Slechts 1 karige stop onderweg voor een rit van 115 km waar er 2 stops waren aangekondigd.
De beloofde braadworst was ook niet aanwezig.
Al met al een duur oktober ritje voor hetgeen we voorgeschoteld hebben gekregen. Geen nl tourrides meer voor mij !

2025幎9月27日
5぀星のうち1の評䟡

Geen (meerdaagse) tour boeken!

In het verleden veel met deze organisatie meegegaan, eendaagse koersen over het algemeen prima geregeld. Meerdaagse fietstour in Italie wat rommelig maar in basis goed geregeld. Vanaf IJsselmeertour 2025 vreemde zaken (geen shirtjes ontvangen e.d.), ruim daarvoor Pieterpad geboekt, geannuleerd door NL Tour ivm niet kunnen boeken van kamers. Alternatieve data (inmiddels ook geannuleerd!) niet binnen mijn agenda mogelijk. Met bijbetaling Gravelty Girona september 2025 geboekt. Twee weken voor vertrek ook geannuleerd. Geld teruggevraagd 0 reactie op diverse berichten. Overgedragen aan Rechtsbijstand. Meest kwalijke is dat de uitnodigingen voor eendaagse en meerdaagse toertjes blijven binnenkomen! Ik hoop dat deze organisatie snel ophoud te bestaan voordat ze nog meer geld binnenharken van fietsfanaten.

2025幎9月8日

Respectloos

Zo jammer, in het verleden leuke 1 daagse en meerdaagse tochten gemaakt met deze organisatie. De aanloop was altijd een beetje rommelig, dat had zijn charme, maar het kwam altijd goed.

Vorig jaar december Dwars door de Lagelanden geboekt met een groep. Zes dagen voor vertrek is deze gecanceld door NLTours omdat ze de hotels niet rond kregen????
Wij als klant hebben deze reis ingepland in agendas, werk enz.
Herhaaldelijk kontakt geprobeerd te krijgen. Dan krijg je of een automatische email of als je geluk hebt een persoonlijker antwoord wat er op neerkomt dat je als klant ongeduldig bent, het is nml druk druk druk.
Tot op heden geen communicatie, geen geld terug, geen enkele mailing over de stand van zaken. Het is toch zo makkelijk om af en toe een mail te sturen om je klanten op de hoogte houden over hoe het er voor staat. Nee, maar wel de nodige mails over tochten en die leuke dwars door de lage landen in 2026.
Nee NL Tours hier hebben klanten geen begrip voor, ze willen informatie en vooral asap op zijn minst hun geld terug.

Wie is het team NLTours eigenlijk? Waarom geen fatsoenlijke ondertekening bij hun emails? Waarom is er nergens te vinden wie zij eigenlijk zijn? NL Tour Rides is een handelsnaam van Velomanagement BV.

Er zijn heel veel klachten zijn te vinden op het net over dit bedrijf en de persoon achter NLTours, Frank Boelé, die met Zzp ers werkt en zo denkt buiten zicht te blijven.

Stand van zaken oktober 2025: nog steeds geen bericht over de afhandeling ontvangen, wel reclame over de tocht in 2026, respectloos.

In reactie op onderstaande reactie van NLTOURS (16/11/2025):
Het lijkt wel een klucht, om het netjes te zeggen ' nu jokkebrokken jullie bewust, het lijkt nu op oplichting'.
Nooit meer NLTours en ieder ander zou er goed aan doen om niet te boeken bij NLTours, kost geld en je krijgt er niets voor, wel een hoop frustratie. PUNT

28 januari 2026 en nog steeds niets.......

2025幎9月10日

NL Tour Rides

U heeft een persoonlijke mail gehad om uw annulering af te wikkelen.

Nogmaals excuses.

Schandalige organisatie

Schandalige organisatie. Dwars door de lage landen geboekt met een groepje. 10 dagen voor het evenement geannuleerd door 'een fout in t boeken van hotels' inmiddels half jaar verder en 4x een bevestigingsmiddelen dat het terugbetaald gaat worden. Nog niets van gezien. Ook geen contact te krijgen met de organisatie. Advies ook net als vele review hier, niets meer boeken bij deze organisatie.

2025幎5月15日

NL Tour Rides

U heeft een persoonlijke mail gehad om uw annulering af te wikkelen.

Nogmaals excuses.

Pieterride tot 2 maal toe geen doorgang

In januari 2025 ingeschreven voor de Pieterride eind juni 2025. Had er ontzettend veel zin in en ook vertrouwen in de organisatie omdat ik al een aantal dag tours via hen had gereden die naar grote tevredenheid waren. In april/mei bericht dat je een pagina aan kon maken om het goede doel te steunen. Aangezien ik al een aantal maal voor een goed doel heb gefietst wilde ik mijn familie en kennissen niet weer om geld vragen. In mei een bericht van NL Tour Rides dat ik dinervouchres kon aanschaffen voor buffet in het hotel. Deze moesten wel direct afgerekend worden (nog eens 120 euro).Bij de inschrijving zou ook een gratis deelname aan de 1k klim tocht inbegrepen zijn. Daar helaas niks meer van gehoord. Mail gestuurd naar de organisatie omdat op die dag ook het shirt zou worden uitgedeeld en de informatie zou worden gedeeld. Mail gekregen dat alle bescheiden een week voor de tocht geleverd zouden worden (ook de gps-files voor de Garmin)
Een week voor de tocht bericht dat de tocht niet door kon gaan omdat de hotels niet geregeld konden worden vanwege de TT in Assen. Dit vond ik al vreemd en zeer teleurstellend. Zeker omdat ik me al maanden hiervoor aan het voorbereiden was, omdat ik geen snelle fietser ben.
Er werden wel alternatieven aangeboden. Geld terug, wat ze liever niet wilden of de mogelijkheid om mee te doen in augustus of september. In september waren 2 mogelijkheden. 18-22 en 25-29 september. Deze laatste kwam mij het beste uit omdat ik in deze week wel vrije dagen kon opnemen. Deze om laten zetten en bevestiging gekregen dat ik een voucher kreeg van 799 euro voor 25-29 september. Door blijven trainen en weer verheugd op de tocht. Op 10 september een mailtje dat alle informatie voor de ride van 18-22 september op maandag 14 september gestuurd zou worden. Ik direct een mailtje gestuurd dat ik niet 18, maar 25 september zou starten. Tot zaterdag 12 september geen reactie, maar toen een mailtje met de mededeling uw geld is terug gestort. Geen enkele verklaring alleen dat het bedrag van 629 euro teruggestort was. Hierbij zat de 120 euro voor de diners niet inbegrepen. De week erna mails gestuurd en uiteindelijk reactie gekregen dat de versie van 25 september 2 dagen ten onrechte op de site had gestaan. En die hadden ze verwijderd. Mij daar echter geen enkel bericht van gestuurd. Je checkt dan toch even of er mensen ingeschreven zijn. Op de vraag op hoe het zit met de diner betalingen kwam de reactie dat dat niet via hun organisatie was maar via een extern bureau. Maar het was via hun aangeboden. Het is inmiddels 23 september. Het geld is nog steeds niet terug gestort. Als het geld deze week niet terug is dan maar juridische stappen ondernemen.

2025幎9月23日
5぀星のうち1の評䟡

PAS OP voor NL Tour Rides!

Mijn man had zich ingeschreven voor de Dutch Gravel Ride eind augustus 2025, door NL Tour Rides geannuleerd op 18 augustus (!!!) met als reden dat ze niet beschikken over de juiste vergunningen?!? En een verhaal over de wolf. Na 3 mails geen geld terug, gaan nu andere stappen ondernemen.

2025幎8月18日

Meegedaan met de tourtocht bij GF Rotterdam

Meegedaan met de tourtocht bij Rotterdam.
De routeverkenning was slecht uitgevoerd: Een aangekondigde afsluiting van een brug en een festivalterrein OP de route gaf veel vertraging; We waren net voor officiële sluiting van de finish binnen maar men was al aan het afbreken, de medailles waren op en het koude biertje was er ook niet. Laat een dagje fietsen met jej maten geen teleurstelling worden en stel gewoon zelf een mooie route samen

2025幎9月7日

NL Tour Rides からの回答

Helaas heeft u een negatieve ervaring gehad bij de GF Rotterdam. We willen ons in 2026 graag revancheren en uw wel een mooie toertocht beleving aanbieden. Om het vertrouwen terug te winnen hebben we u een mail gestuurd met een voorstel.

5぀星のうち1の評䟡

Cancellation and no refund!

They cancelled my 4 day trip
To Girona and did notify me. Only after sending numerous emails they said, oh, it has been cancelled. Then after another few emails from me they said they will refund the money but never did!! Had poor experiences with them before but nit as bad as this one. Never again!! Stay away

2025幎8月29日

Nog geen geld terug

Ingeschreven voor de Pieter Ride 2026, op 2 September geannuleerd
Mail ontvangen dat het bedrag is terug betaald, echter nog niet ontvangen, na mail contact de mededeling dat dit tot 14 werkdagen kan duren,
belachelijk! een druk op de knop en het kan terug gestort zijn.
ik geloof er niets van. ik wacht nog 3 dagen daarna de rechtsbijstand maar eens inschakelen.

2025幎9月17日

Geachte heer Verburg

Uw annulering is inmiddels opgelost.

We draaien er niet om heen! NL Tour Rides heeft de afgelopen maanden niet de beste performance geleverd in haar 10-jarig bestaan waarin we meer dan 300 toertochten organiseerden.

Nogmaals dank voor uw geduld en hopelijk tot ziens

Met sportieve groet,
Team NL Tour Rides

gevoel opgelicht te zijn

Ik had me vorig jaar augustus al ingeschreven voor Pieterride in augustus dit. Een week voor dat we zouden gaan werd het door de organisatie afgelast. Met als reden "we krijgen het organisatorisch niet voor elkaar" Er word geen mogelijkheid voor geld terug geboden alleen voorrang bij inschrijving voor volgend jaar. Op mail wordt niet gereageerd, en het geld meer dan 900 euro hebben we nog steeds niet terug. Blijf ver weg bij deze organisatie.

2025幎8月15日
5぀星のうち1の評䟡

Waarschuwing schrijf nooit meer in bij

Waarschuwing schrijf nooit meer in bij de Nl Tour Rides toertochten.
Ze komen de afspraken niet naar.
Begin dit jaar ingeschreven voor de IJsselmeer toertocht.(2025)
En betaalt incl sokken en shirt.
Nooit gekregen en al 5 x gemaild en steeds stellen ze het 2 weken uit maar nog steeds niks gezien.

2025幎9月12日

NL Tour Rides からの回答

Peter heb je inmiddels het shirt ontvangen?

5぀星のうち2の評䟡

ijsselmeer challenge 2025

ijsselmeer challenge 2025
in januari de vroeg boeking gedaan
zouden een shirt en sokken ontvangen die ze tot op heden niet hebben geleverd
1x antwoord gekregen dat ze erg druk waren en het kantoor gesloten was wegens vakantie
Op mailcontact wordt nu NIET meer gereageerd
wij hopen alsnog op een goede afsluiting maar hebben een hard hoofd in deze organisatie
Jammer als je iets belooft moet je er ook achter staan en dat doet deze organisatie niet helaas

2025幎6月21日

Geachte heer Bannink
Heeft u inmiddels het shirt ontvangen?

5぀星のうち2の評䟡

Leuke route om te fietsen

Leuke route om te fietsen. Zeker de post bij de Brandweer was goed ingericht en van alles voorzien. Zoetige en hartige snacks, bouillon, fruit, zonnebrand etc. Echt TOP!
Bij de eerste post was het voor mij welkom geweest als daar ook iets hartigs bij werd aangeboden. Zeker gezien de hitte die dag.....

Helaas het startpakket (shirt, sokken etc) een half jaar later nog steeds niet ontvangen. Reageren meermaals niet op mails en dus geen contact mee te krijgen. Mijn medefietsers hebben ter compensatie aangeboden gekregen om een andere rit mee te mogen rijden. Die mogelijkheid heb ikzelf niet gekregen. Ontzettend jammer dat het rondom het pakket slecht op orde is.

2025幎6月21日

NL Tour Rides からの回答

Vanessa heb je inmiddels het shirt ontvangen?

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。