StagePool Norge レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus pÃ¥ betaling pÃ¥ slutten. Var ikke mulig Ã¥ legge inn egne spÞrsmÃ¥l som det var sagt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Veldig vanskelig Ã¥ melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av Ã¥ lokke folk med, men lite velvilje med Ã¥ hjelpe hvis man vil melde seg ut. Tenk deg ordentlig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt Ã¥ navigere og finne informasjon, og kundeservicen er bÃ¥de tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag Ã¥ velge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var nervÞs for Ã¥ bli medlem fordi jeg ikke har noen erfaring i det hele tatt. Jeg ble medlem i november og i gÃ¥r var mitt fÞrste statist oppdrag. De er sÃ¥ profesjonelle. Jeg er glad jeg testet det... もっず芋る

䌁業情報

1. 人材探しサヌビス
  2. キャリア コヌチ

圓該䌁業による蚘述

StÞrste jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!

Kontakt vår prisbelÞnte kundeservice

圓該䌁業による蚘述

Få personlig service og hjelp så snart som mulig!
Våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg med å lÞse eventuelle problemer, eller hvis du trenger hjelp med våre tjenester. Ikke nÞl med å kontakte oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/no/requests/new

StagePool FornÞydgaranti

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornÞydgaranti?

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornÞydgaranti?
Om du har gjennomfÞrt alle garantivilkårene, og ikke blitt kalt inn til casting, audition eller intervju, gir vi deg to måneders gratis medlemskap! Les mer her

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 70ä»¶

レビュヌを曞く

Det var lett å forstå

Det var lett å forstå, og godt gjennomgått. Veldig fint forklart, og måten du/hun svarte på spÞrsmålene var veldig enkel og forståelig.

2026幎7月8日

Hei Inglie,
Tusen takk for de fine ordene! Det varmer virkelig å lese.

Vi er glade for at du opplevde gjennomgangen som tydelig og at du fÞlte det var enkelt å stille spÞrsmål og få forståelige svar. Målet vårt er at alle skal fÞle seg trygge og godt ivaretatt, så det betyr mye å hÞre at du hadde en så positiv opplevelse.

Vi Þnsker deg masse lykke til videre, og håper vi får fÞlge deg på veien mot ditt neste oppdrag!

Alt har gått knirkefritt og masse hjelp

Alt har gått knirkefritt og masse hjelp

2026幎7月6日

Hei Kjell,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gjÞr oss virkelig glade å hÞre at du har hatt en god opplevelse, og at du har fÞlt at du har fått den hjelpen du trengte underveis. Det er akkurat slik vi Þnsker at det skal vÊre.

Takk for tilliten, og vi Þnsker deg masse lykke til med fremtidige sÞknader og oppdrag. Vi heier på deg!

StagePool Kundservice

5぀星のうち3の評䟡

Har nettopp startet abonnementet

Har nettopp startet abonnementet, men fått sÞkt en del jobber og liker oppsettet veldig bra, pluss at jeg fikk blitt med på CV kurset som var veldih nyttig og bra! Gleder meg til fortsettelsen!

2026幎7月1日

Hei Monica,
Takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å hÞre at du liker oppsettet, har kommet godt i gang med å sÞke jobber, og at du opplevde CV-kurset som nyttig. Det er akkurat slike verktÞy vi Þnsker skal gi medlemmene våre en best mulig start.

Vi hÃ¥per du fortsetter Ã¥ finne spennende oppdrag, og vi heier pÃ¥ deg videre. Ikke nÞl med Ã¥ ta kontakt dersom du har spÞrsmÃ¥l eller Þnsker tips underveis – vi hjelper gjerne!

Ha en fin sommer!

Jeg er medlem

Jeg er medlem, men stoppet min betaling,når den oppfÞlgingen jeg skulle få ikke kom. Ble ringt en gang og var på vei på bussen da og kunne ikke snakke, vil bare avslutte abonnementet på grunnlag av dårlig informasjon og veiledning

2026幎4月1日
自発的なレビュヌ

Hei Kristian,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi beklager at du opplever at du ikke har fått den oppfÞlgingen du forventet.

Vi ser at vi har forsÞkt å kontakte deg ved fire forskjellige anledninger, men dessverre ikke klart å nå deg. Vi Þnsker alltid å gi våre medlemmer den veiledningen og stÞtten de trenger.

Hvis du Þnsker Ã¥ benytte deg av medlemskapet ditt i den gjenvÊrende perioden, er du selvfÞlgelig velkommen til Ã¥ kontakte oss – vi hjelper deg gjerne med bÃ¥de profilen din, CV-en din og tips for Ã¥ Þke sjansene dine for Ã¥ fÃ¥ oppdrag. Du kan enklest kontakte oss pÃ¥ kundservice@stagepool.com

VÀldigt bra

VÀldigt bra, trevlig presentation och en möjlighet att hålla kontakt och få mer hjÀlp vid behov.

2026幎6月10日

Hej Katrin,
Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension!

Vi finns alltid tillgÀngliga för att hjÀlpa dig med din profil och jobbansökningar. Hör av dig om du vill boka in ett kostnadsfritt coachingssamtal!

VÀnligen,

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med all hjelper og

Veldig fornÞyd med all hjelper og forklaringen av cv :)

2026幎6月1日

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi blir glade for å hÞre at du likte vår presentasjon om CV-en.

Hvis du har flere tilbakemeldinger eller spÞrsmål, vennligst ta kontakt med oss.

5぀星のうち5の評䟡

Bra forklart og et bra svar til

Bra forklart og et bra svar til spÞrsmålet mitt, bra seminar!

2026幎6月3日

Hei Kristian,

Tusen takk for din anmeldelse. Det gleder oss at du satte pris på vårt webinar! Vi setter virkelig pris på at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding.

Hvis du har flere spÞrsmål eller om det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nÞl med å ta kontakt.

5぀星のうち5の評䟡

Fikk mer forståelse av hva som kreves i

Fikk mer forståelse av hva som kreves i en cv

2026幎6月3日

Hei!

Takk for din anmeldelse. Det gleder oss å hÞre at du har lÊrt mer om hvordan du kan optimalisere CV-en din ved hjelp av våre ressurser. Vi er alltid her for å stÞtte deg videre, så ikke nÞl med å ta kontakt hvis du trenger mer hjelp eller om det er noe annet du lurer på.

5぀星のうち4の評䟡

Det er og blir for lite info om hva som

Det er og blir for lite info om hva som skal skje.

2026幎5月27日

Hei Petter,

Takk for din anmeldelse!

For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, ville vi sette pris på om du kunne presisere hvilken type informasjon du Þnsker at vi skal vÊre tydeligere med.

Ta gjerne kontakt med kundeservice med dine spesifikke spÞrsmål, så sÞrger vi for å forklare alt for deg igjen.

Ingen jobber forelobi

2026幎5月13日

Hei Alexander,

Takk for anmeldelsen din. Vi forstår at det kan vÊre frustrerende å ikke ha fått svar ennå. Det kan noen ganger ta litt tid å få jobb i bransjen, men det er ofte ting du kan justere for å Þke synligheten og treffsikkerheten i sÞknadene dine.

Hvis du Þnsker det, hjelper vi deg gjerne med å gå gjennom profilen din og gi konkrete tips om CV, bilder og hvordan du sÞker oppdrag på best mulig måte. Ta gjerne kontakt med oss!

Ha en fin dag videre.

5぀星のうち2の評䟡

Mange spennende oppdrag

Mange spennende oppdrag. Veldig lite utbytte av å betale mer enn kr. 3600,- i året, når det i lÞpet av 21 mnd (med 6300 i kostnad) får 2 jobber som til sammen gir 6000 kroner i inntekt (fÞr skatt). Det er andre castingagenter hvor man betaler mye mindre, eller 0, og får oppdrag

2026幎5月12日

Hej Morten,
Hos StagePool finner du oppdrag med varierende honorarer – statistjobber ligger på mellom 500 og 1500 kroner, mens andre reklamjobber kan gi opptil 100 000 kroner per oppdrag. Vi vet at alle castingportaler er ulike, men hos mange andre byråer og agenter må man ofte betale omtrent det samme – og da inngår ikke alltid den samme servicen, funksjonene og antallet relevante jobber som du får på StagePool.

Om du trenger mer informasjon om hva som inngår i abonnementet, eller Þnsker tips til hvordan du kan få mer utbytte av profilen din, hjelper vi deg gjerne videre.

De holder ikke avtalen

De holder ikke avtalen, å gir ikke noen av medlemskap godene. I tillegg prÞver de å ta betalt, for medlemskap etter 6 månders bindingstiden uten å si ifra, når kontoen min ikke er blitt brukt på 7 måneder.

2025幎9月9日
自発的なレビュヌ

Hej Jarl,

Takk for din melding.

Som Premium-medlem hos StagePool får du alltid en oversikt over vilkårene både på SMS og e-post fÞr medlemskapet aktiveres. For å kunne undersÞke din sak nÊrmere og hjelpe deg videre, vil vi gjerne ha litt mer informasjon om opplevelsen din. Vennligst ta kontakt med oss på kundeservice og skriv litt mer om det du har opplevd, slik at vi kan finne en god lÞsning for deg.

Vi ser frem til å hÞre fra deg.

Får påminnelser som er for 52

Får påminnelser som er for 40, 50 åringer og vet ikke om jeg kan ta sÞke når jeg er 52 år .

2026幎5月5日

Hej Martine,

Takk for at du tok kontakt!

Når det gjelder påminnelser og jobber som er merket for 40- og 50-åringer: Du kan ofte sÞke på disse rollene også som 52-åring, så lenge det ikke står spesifikt at det kun er åpent for kandidater opp til en viss alder. Det viktigste er at du matcher beskrivelsen og fÞler deg komfortabel med å sÞke - i mange tilfeller er aldersspennet veiledende fra produsenten.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan sÞknadsprosessen fungerer eller hvordan du kan tilpasse sÞkeinnstillingene, hjelper vi deg gjerne videre!

5぀星のうち4の評䟡

Bra kontakt og trevligt folk

Bra kontakt og trevligt folk. Mycket hjÀlp.

2026幎4月27日

Hei Joakim,

Takk for anmeldelsen din!

Det er hyggelig å hÞre at du har hatt god kontakt med oss og fått god hjelp fra oss i StagePool. Vi jobber alltid for å gi best mulig service til brukerne våre, så det setter vi virkelig pris på at du deler opplevelsen din.

Ha en fin dag,

5぀星のうち2の評䟡

Jeg ble overrasket over at dette kun

Jeg ble overrasket over at dette kun var en video.

2026幎4月22日

Hej Anne,

Takk for din melding!

Du har også mulighet til å få personlig cv-coaching over telefon, dersom du heller Þnsker det. Da kan vi sammen gjennomgå cv-en din og se på dine individuelle behov.

Ta gjerne kontakt med kundeservice hvis dette er aktuelt.

Ha en fin dag,

Tydelig tale

Tydelig tale
Lett å forstå

2026幎4月21日

Hej Jan,

takk for din melding!

Så hyggelig å hÞre at du synes at Stagepool har tydelig tale og er lett å forstå. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og det betyr mye for oss at du har en god opplevelse på StagePool.

Om du skulle ha noen spÞrsmål eller trenger mer informasjon, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Ha en fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Positv og inspirerende samtale med

Positv og inspirerende samtale med vedkommende agent fra Stagepool. Kom med gode råd og innspill.

2026幎4月23日

Hej Rune,

Takk for at du tok kontakt og delte denne flotte tilbakemeldingen med oss!

Vi setter stor pris på at du hadde en positiv og inspirerende samtale med vår agent, og at du fikk gode råd og innspill. Det er akkurat denne opplevelsen vi Þnsker å gi til alle som bruker StagePool.

Ha en fin helg,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス