Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus pÃ¥ betaling pÃ¥ slutten. Var ikke mulig Ã¥ legge inn egne spÞrsmÃ¥l som det var sagt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veldig vanskelig Ã¥ melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av Ã¥ lokke folk med, men lite velvilje med Ã¥ hjelpe hvis man vil melde seg ut. Tenk deg ordentlig... ãã£ãšèŠã
Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt Ã¥ navigere og finne informasjon, og kundeservicen er bÃ¥de tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag Ã¥ velge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var nervÞs for Ã¥ bli medlem fordi jeg ikke har noen erfaring i det hele tatt. Jeg ble medlem i november og i gÃ¥r var mitt fÞrste statist oppdrag. De er sÃ¥ profesjonelle. Jeg er glad jeg testet det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
StÞrste jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornÞydgaranti?

Södra HamnvÀgen 32, 115 41, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Veldig vanskelig å melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av å lokke folk med, men lite velvilje med å hjelpe hvis man vil melde seg ut.
Tenk deg ordentlig om fÞr du melder deg på!
Tydelig å konkret info.Ingen unÞdvendig mellomsnakk.
Det var lett å forstå, og godt gjennomgått. Veldig fint forklart, og måten du/hun svarte på spÞrsmålene var veldig enkel og forståelig.

StagePool Norge ããã®åç
Har nettopp startet abonnementet, men fått sÞkt en del jobber og liker oppsettet veldig bra, pluss at jeg fikk blitt med på CV kurset som var veldih nyttig og bra! Gleder meg til fortsettelsen!

StagePool Norge ããã®åç
Jeg er medlem, men stoppet min betaling,når den oppfÞlgingen jeg skulle få ikke kom. Ble ringt en gang og var på vei på bussen da og kunne ikke snakke, vil bare avslutte abonnementet på grunnlag av dårlig informasjon og veiledning

StagePool Norge ããã®åç
VÀldigt bra, trevlig presentation och en möjlighet att hålla kontakt och få mer hjÀlp vid behov.

StagePool Norge ããã®åç
Veldig fornÞyd med all hjelper og forklaringen av cv :)

StagePool Norge ããã®åç
Bra forklart og et bra svar til spÞrsmålet mitt, bra seminar!

StagePool Norge ããã®åç
Fikk mer forståelse av hva som kreves i en cv

StagePool Norge ããã®åç
Det er og blir for lite info om hva som skal skje.

StagePool Norge ããã®åç
Mange spennende oppdrag. Veldig lite utbytte av å betale mer enn kr. 3600,- i året, når det i lÞpet av 21 mnd (med 6300 i kostnad) får 2 jobber som til sammen gir 6000 kroner i inntekt (fÞr skatt). Det er andre castingagenter hvor man betaler mye mindre, eller 0, og får oppdrag

StagePool Norge ããã®åç
De holder ikke avtalen, å gir ikke noen av medlemskap godene. I tillegg prÞver de å ta betalt, for medlemskap etter 6 månders bindingstiden uten å si ifra, når kontoen min ikke er blitt brukt på 7 måneder.

StagePool Norge ããã®åç
Får påminnelser som er for 40, 50 åringer og vet ikke om jeg kan ta sÞke når jeg er 52 år .

StagePool Norge ããã®åç
Jeg ble overrasket over at dette kun var en video.

StagePool Norge ããã®åç
Positv og inspirerende samtale med vedkommende agent fra Stagepool. Kom med gode råd og innspill.