SÃ¥ himla bra pÃ¥ att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du gÃ¥r absolut inte framÃ¥t i livet du gÃ¥r 10 stag bakÃ¥t. Dom svara inte heller dom Àr sÃ¥ dÃ¥liga nÀr dom vÀl svarar . Det gÃ¥r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÀnns som att stagepool vill lÀgga ner sin egna tid som man inte fÃ¥r tillbaka, för att förbÀttra sin egna profil och det kÀnns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försÀt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrÃ¥ men har aldrig fÃ¥tt Ã¥terkoppling eller hjÀlp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte Àr en hejare pÃ¥ skriva cv och lÀgga in info. E... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
StagePool har verkligen öppnat dörrar för mig inom underhÃ¥llningsbranschen. Plattformen Àr enkel att anvÀnda och ger tillgÃ¥ng till mÀngder av auditions och möjligheter som jag annars aldrig hade hitta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!
Kontakta vår prisbelönta kundservice
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Få personlig service och hjÀlp så snabbt som möjligt!
- Våra duktiga medarbetare finns hÀr för att hjÀlpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjÀlp med våra tjÀnster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new
StagePool Nöjdhetsgaranti
Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Allting vart jÀtte bra förklarat!
Nice and supportive even if I never gotâŠ
Nice and supportive even if I never got a job. I live far away from the city.
SÃ¥ himla bra pÃ¥ att lura dig dom tarâŠ
Så himla bra på att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du går absolut inte framåt i livet du går 10 stag bakåt.
Dom svara inte heller dom Àr så dåliga nÀr dom vÀl svarar . Det går inte att avsluta din abonnemang. Dom drar massa pengar hela tiden. Kan alla anmÀla dom eller nått .
Intressanta uppdrag
Dem hjÀlpte mig o kontaktade o fixadeâŠ
Dem hjÀlpte mig o kontaktade o fixade så jag kunde börja min karrier
Oseriösa och vill bara ha pengar, lurar unga.
Jag gav Stagepool ett till försök och köpte deras abonemang för 1700kr. DÃ¥ blir man nÀstan lovad att fÃ¥ jobb om man bara söker aktivt och har ett bra CV. Detta Àr ej fallet, jag har nu var med i 6 mÃ¥nader och sökt över 70 uppdrag, inte ett Ànda jobb, Àven om de lovar barn denna âFantastiksa upplevelsenâ.
Men grÀdden på moset kom idag, jag försökte sÀga upp abonemanget men kunde ej det, jag hade Àven blivit uppringd av en av medarbetarna som då frågade vad jag hade för planer och då sa jag att jag ville lÀmna Stagepool och avbryta prenumerationen. Men nu så har de Àndå skickat en faktura till mig fast jag sagt att jag inte vill vara med lÀngre. De har struntat i vad jag sagt, och försöker lura unga personer med drömmar på pengar. VÀldigt oprofessionellt och dåligt företag som struntar i kundernas vÀlmående bara för och få lite mer pengar, vÀldigt oseriösa.
Very pleased with the help and supportâŠ
Very pleased with the help and support would hands down recommend stage pool for every striving actor/actress

StagePool Sverige ããã®åç
Personalen hjÀlper mycket men man fÃ¥râŠ
Personalen hjÀlper mycket men man får vÀnta lÀnge tills man får sitt första uppdrag.

Varning !! VERY BAD
Varning. Extremt dålig kundservice och obefintlig återkoppling. Går inte att få kontakt via SMS eller mejl trots upprepade försök. De höll inte heller vår överenskommelse om medlemskap. Mycket besviken

OmtÀnksam service!
Mycket bra och omtÀnksam service! Det kÀnns verkligen som att de bryr sig om en som kund!

StagePool Sverige ããã®åç
NÀr presentatören klickade ner hemsidanâŠ
NÀr presentatören klickade ner hemsidan och skulle ta upp en annan så försvann bilden

StagePool Sverige ããã®åç
TyvÀrr bor jag i SkÃ¥ne och ingaâŠ
TyvÀrr bor jag i Skåne och inga uppdrag,bara utgifter.

Bra och förtroendeingivandeâŠ
Bra och förtroendeingivande kommunikation via William på kundtjÀnst redan dagarna efter registrering. Och en begÀran om self-tape, samma dag som jag registrerat mig och sökt mitt första jobb.
Catarina

StagePool Sverige ããã®åç
KÀnns som att stagepool vill lÀgga nerâŠ
KÀnns som att stagepool vill lÀgga ner sin egna tid som man inte får tillbaka, för att förbÀttra sin egna profil och det kÀnns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försÀtta med stagepool som ett medium för min hobby!
Mvh Daniel Sele

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹