Nørregaards guldsmedje レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Havde fulgt Mathias online i længere tid. Han var af flere omgange virkelig sød til at svare på mine spørgsmål og vende retur uden et pres for at vi skulle beslutte og købe noget her og nu. Til sidst... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde den bedste oplevelse hos Mathias da vi fik lavet vores vielses ringe. Vi søgte organiske, lækre guld ringe og dem fik vi. Nørregaards Guldsmedje levede i den grad op til vore ønsker og lave... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet en ring om hos Nørregaards Guldsmedje. Jeg har også fået strammet låse på et tennisarmbånd efter en rum års brug. En virkelig god oplevelse med Mathias. Ikke alene er produkterne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mathias har været en fornøjelse at arbejde sammen med under tilblivelsen af en smuk forlovelsesring. Han får 10 ud af 10 herfra, på alt fra service, design guidance, pris og kvalitet. Vi vender helt s... もっと見る

企業情報

1. ジュエリー製造業者
  2. ダイヤモンド売買業者
  3. 金・銀取引会社
  4. 宝石商
  5. 宝飾デザイナー
  6. 宝飾品修理サービス

当該企業による記述

Nørregaards guldsmedje laver Håndlavede vielsesringe, forlovelsesringe og andre smykker i højeste kvalitet. Jeg arbejder i guld, hvidguld og platin. En af mine specialiteter, som du ikke finder særligt mange steder i Danmark er mine French-Cut allianceringe. Jeg anvender gerne eget guld og egne sten. Jeg importere selv diamanter og har gennem mine +15 år i branchen et godt netværk, så jeg kan altid levere diamanter i alle kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Da jeg leverer direkte fra eget værksted til kunden, kan jeg typisk tilbyde nogle fordelagtige priser. Tøv ikke med at kontakte mig for et tilbud på en smuk solitærring til at fri, vielsesringe der vil glæde jer hele livet eller andet.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 24

レビューを書く

De største anbefalinger

Jeg har fået lavet 2 meget smukke ringe og kan på det varmeste anbefale denne guldsmed.

2022年8月24日

5つ星のうち5の評価

Vielsesringe af kvalitet og smukt design

Vi fik lavet de fineste vielsesringe tilbage i 2020 lige efter vores egne ønsker, behov og budget. Super service, ekstremt flotte produkter og meget fornuftige priser.

2022年6月15日

5つ星のうち5の評価

Vi fik lavet vores vilses ringe her og…

Vi fik lavet vores vilses ringe her og sikke en oplevelse!! Guldsmeden var med hele vejen igennem og kom med råd og vejledning og sammen fik vi lavet et fantastisk design til en fantastisk pris . En ting vi var særlig glade for var at han gjorde alt for vi kunne passe ringe hvilket var en opgave udover det sædvanlige da Harre ringe var en sjat større end gennemsnittet. Så 1000 tak vi kommer helt sikkert igen med andre opgaver 😍

2022年2月11日

5つ星のうち5の評価

Jeg ANBEFALER denne guldsmed!

Fik lavet to nye smukke ringe ud af guld og stene jeg havde arvet! De er så smukke, og jeg går med dem hver eneste dag! Tak!!!

2022年1月26日

5つ星のうち5の評価

Fik fremstillet en brilliant ring og…

Fik fremstillet en brilliant ring og ørestikker for år tilbage af eget arveguld og stene-et samarbejde hvor guldsmeden lyttede og gav gode in-put og som resulterede i et fantastisk smukt resultat (der iøvrigt kan ses i nogle af de første videoer fra noerregårdsguldsmedje)

2022年1月18日

Smukt håndværk

Simpelthen så smukt og gennemført håndværk! Jeg elsker min ring og ørering 🙂

2022年10月19日

Smukke vielsesringe

Min mand og jeg fik lavet vores vielsesringe hos Nørregaards Guldsmedje. Vi havde selv været rundt på forskellige hjemmesider for at blive inspireret, og det fik han kombineret til de smukkeste ringe, som vi blev utroligt glade for. Vi fik god vejledning og håndværket er i top, så jeg kan kun anbefale smykker herfra.

2022年5月21日

5つ星のうち5の評価

Super service hele vejen igennem

Super service hele vejen igennem, også selvom vores vielsesringe ikke er i den dyre ende. Føles stadig som vores helt egne. Stor anbefaling.

2022年12月12日

5つ星のうち5の評価

Mathias laver de smukkeste smykker og…

Mathias laver de smukkeste smykker og yder fantastisk service! Jeg er super glad for alle de smykker han har custommade for mig, både ringe, armbånd og vedhæng :)

2022年9月5日

Utroligt smukt håndarbejde

Jeg har fået lavet en ring af mine gamle smykker. Den er blevet fantastisk flot, og Mathias havde forstået mit ønske til den nye ring fuldstændigt.

2022年10月27日

smukt og seriøst

smukt, seriøst håndværk. Købt flere ringe og fået ordnet ringe der manglede den sidste finish... Det er bare i orden. Meget tilfreds.

2022年8月15日

Rigtig flot arbejde

Rigtig flot arbejde, lyttende, ærlig, anbefaler Nørregaards guldsmedje til alle

2022年6月17日

5つ星のうち5の評価

Flotte ringe og meget venlig service

Vi har i forbindelse med vores bryllup fået lavet vielsesringe hos Mathias og det er bare de smukkeste ringe jeg nogensinde har set, vi kunne få dem præcis som vi ville have dem. Jeg ville desuden ønske at jeg kunne give Mathias endnu flere stjerne så fleksibel han har været ift. at vi skulle rykke vores bryllup. Absolut ikke sidste gang jeg handler her

2022年4月13日

Fantastisk smukt arbejde….

Min mand købte den smukkeste ring til mig, da han friede, så derfor fik vi self lavet vores vielsesringe hos Nørregaard guldsmedje. Fantastisk smukt arbejde og rigtig god service. De bedste anbefalinger herfra.,

2023年1月15日

Trustpilot エクスペリエンス