Klammeste mad man kunne sÊtte tÊnderne i.. kÞdet er pÃ¥ ingen mÃ¥der gennemstegt og alt tilbehÞr var koldt.. Det medfÞrte diarré og mavesmerter. Der er ikke overfladisk rent* Derudover sÃ¥ je... ãã£ãšèŠã
Rigtig sÞde menneskerðJeg bestiller noget lidt besvÊrligt men fÃ¥r PrÊcis hvad jeg bestilteð Bliver mÞdt med et venligt smilðRigtig sÞde tjenere Kan klart anbefale dette sted!!!
Dette er en bedÞmmelse over nu 2 Ã¥r. Vi har i 2 Ã¥r kommer pÃ¥ Nokken bÃ¥de fÞr og under Covid-19 Altid er personalet venligt med en helt fantastisk service pÃ¥ den gode mÃ¥de, hvor det ikke er indlÊ... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
NOKKEN er en ny og moderne restaurant med et spÊndende menukort til frokost og middag samt et stort inspirerende vinkort. Den perfekte udsigt ud over Ãresund og havnen gÞr restauranten til et oplagt valg hvad enten det er den romantiske middag for to, forretningsmiddagen eller middag i venners lag.
SÊrdeles god betjening
SÊrdeles god betjening. Super god mad. Meget kort ventetid på maden.
Kan absolut anbefales
Virkelig hyggeligt sted og super lÊkkert mad. Venlig betjening. Vi bad om noget som ikke stod på menukortet, men vi fik det med et smil. Kan absolut anbefales!
Rigtig sÞde menneskerðJeg bestillerâŠ
Kan klart anbefale dette sted!!!
NykÞbning sj Nokken jule arrangement
Vi var til julefrokost afholdt af Nokken , virkelig hyggeligt , live musik, fri bar og super lÊkkert jule bord pris pr person 700 kr
Vi er kommet på Nokken gennem flere år
Vi er kommet pÃ¥ Nokken gennem flere Ã¥r, men de sidste 2 gange vi har besÞgt dem har vÊret, virkeligt dÃ¥rligt, kold mad, bÞffen totalt gennemstegt til sÃ¥lelÊder mv. men i aften var et lavpunkt, fik 6 pomfrites til min tornados som de i Þvrigt var 45 minutter om at lave trods lavt besÞgstal, der stÃ¥r at der er ubegrÊnset opfyldning af tilbehÞr, men pÃ¥ intet tidspunkt blev vi opsÞgt af personalet og spurgt om vi manglede noget. Da vi havde spist blev tallerkener hentet, ingen service, ikke noget med - har I lyst til dessert eller kaffe, vi fÞlte os nÊrmest i vejen eller bare ud af dÞren hurtigst muligt. DÃ¥rlig oplevelse, lidt ligesom nÃ¥r man kommer pÃ¥ en motorvejs café, men der forventer man detâŠ.
God oplevelseð
Vi har altid fÃ¥et god betjening og maden er fin til prisenð Vi kommer helt sikkert igenâŠ..
Den bedste oplevelse
Vi kommer 9 mennesker en lÞrdag middag uden at have bestilt bord. Der var fuldt booket, men alligevel tryller I lidt med et par borde og et smil og vi fik plads. Vi fÞlte os i den grad velkommen. Betjeningen, medarbejderne, lokaliteterne og maden var i top. Alt i alt en meget meget fin og positiv oplevelse. De bedste anbefalinger herfra. Tak. Bare tak ð
Super tilfreds
Burger og fritter godt varme og sprÞde ððâŠ.er de bedste i Odsherred âŠ.glÊder os til at sidde ude og nyde maden til sommer ðtak Nokken ðkh Henrik og Gerda
Dejligt café, i forhold til mad er der plads til forbedringer
Dejlig cafe. Venlig og effektiv personale.ᅩ smuk placering med en dejlig udsigt. fik kylling og laksesalat. Der var ingen dressing og brÞdet var tÞrt og kedeligt. Det må kunne gÞres ᅩ bedre.
God mad og flot sted
Betjening-mad-atmosfÊre = ðð»
Nokken har vi besÞgt adskillige gangeâŠ
Nokken har vi besÞgt adskillige gange nu. Det er HVER eneste gang en supergod oplevelse. Til prisen er både kvalitet og mÊngde i top. Et helt perfekt sted uanset om det er til stÞrre middag eller en lettere frokost (husk det lille Stjerneskud er IKKE lille, det er stort :-))
Igen igen en fornÞjelse at vÊre gÊst
Igen igen en fornÞjelse at vÊre gÊst. Fantastisk mad, rimelige priser og ikke mindst utroligt nÊrvÊrende og hÞfligt personale. Vi kommer selvfÞlgelig retur om et par dage.
FÃJ..
Klammeste mad man kunne sÊtte tÊnderne i.. kÞdet er på ingen måder gennemstegt og alt tilbehÞr var koldt..
Det medfÞrte diarré og mavesmerter.
Der er ikke overfladisk rent*
Derudover så jeg en servitrice, jeg mener hun hed Laura spytte i ens mad fordi personen brokkede sig over maden. Aldrig oplevet noget lign! & det er anmeldt til FÞdevarestyrelsen..
VÊrste oplevelse i mit liv.
Usansynligt nÊrvÊrende/servicemindedâŠ
Usansynligt nÊrvÊrende/serviceminded personale. Menukort med fÃ¥ men udsÞgte retter til rimelige priser. Hyggelige omgivelser med kig til bÃ¥dhavn. Alt i alt en oplevelse der kalder pÃ¥ et gensyn. 6 ud af 5 âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk
Fantastisk mad.
Fantastisk service.
Fantastiske omgivelser.
Vi har i dag fået en dejlig middag
Vi har i dag fået en dejlig middag - vegetar - på Nokken.
Frisk personale og hurtig servering.
Nokken kan varmt anbefales.
Dette er en bedÞmmelse over nu 2 år
Dette er en bedÞmmelse over nu 2 år.
Vi har i 2 år kommer på Nokken både fÞr og under Covid-19
Altid er personalet venligt med en helt fantastisk service på den gode måde, hvor det ikke er indlÊrt men oprigtigt.
Deres mad er af gode råvarer og flot og smagsmÊssigt professionelt sammensat.
Kan kun anbefale Nokken
Fantastisk rar betjening
Fantastisk rar betjening, dejlig beliggenhed og god mad til fair priser!
God mad og fin betjening
God mad og fin betjening. Men vi fÞlte ret hurtigt at âvoresâ bord var solgt igen. Vi havde bestilt til kl 18 og da klokken nÊrmede sig 19 kunne vi godt mÊrke at vi helst skulle daffe af. Gad vide hvad de havde gjort hvis vi gerne ville have haft desert.