nordamp.no レビュヌ 20

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sendte mod i posten pga reklamasjonssak/vurdering. Posten leverte pÃ¥ feil sted/feil mÃ¥te. Kom ikke frem, ble erstatningssak. Fikk et helt nytt Aspire Xelos kit i erstatning. Oppgradering fra den jeg... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

bestilte fra nordamp den 16 februar, og nÃ¥ er det 22 februar og har pakken har enda ikkje begynt Ã¥ komme, dei kontakta meg via mail 21 februar om at den fargen eg hadde kjÞpt ikkje lenger var pÃ¥ lager... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte elsig pÃ¥ Nordamp Valentinlyst. To dager etterpÃ¥ virket den ikke. Dro dit og de skrudde pÃ¥ den og Þdela den. Fortalte meg at det var min feil,og dro en tirade om at jeg hadde mistet den i gulvet... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

express levering- var i hus på 24timer

Sendte mod i posten pga reklamasjonssak/vurdering. Posten leverte på feil sted/feil måte. Kom ikke frem, ble erstatningssak. Fikk et helt nytt Aspire Xelos kit i erstatning. Oppgradering fra den jeg hadde.
Takk til Viktor på kundeservice (-:
25/2-Har nå fått prÞvd den noen dager, og den fungerer utmerket på alle vis, enkel i bruk-beste jeg har hatt så langt-anbefales

2024幎2月22日

dårleg leveringstid og kundeservice

bestilte fra nordamp den 16 februar, og nå er det 22 februar og har pakken har enda ikkje begynt å komme, dei kontakta meg via mail 21 februar om at den fargen eg hadde kjÞpt ikkje lenger var på lager, så sa dei eg kan velge mellom andre farger, så valgte eg en aen, og kundeservice sa dei skulle sende ut pakken 21 februar, men har forsatt fått ingen info fra dem

2023幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Verste kundeservice ikke bestill fra

Verste kundeservice ikke bestill fra denne butikken de annonserer produkter på nettsiden som de ikke har på lager, jeg la inn en bestilling på lÞrdag og fikk ingen bekreftelse så jeg sendte en e-post til kundeservice på mandag for å sjekke at bestillingen var mottatt , jeg mottok en e-post tilbake dagen etter om at de hadde mottatt bestillingen min og at den ville bli sendt samme dag, noe som var lÞgn, to dager senere får jeg en e-post som forteller meg at produktene jeg bestilte ikke er på lager, og at de vil sende meg en refusjon som kan ta opptil en uke, her er jeg 5 dager senere uten bestilling og ingen refusjon, IKKE BRUK DETTE SELSKAPET!! Jeg anbefaler ismokeking.no

2022幎11月1日
5぀星のうち1の評䟡

Tenk deg om fÞr du handler hos Fordamp

KjÞpte elsig på Nordamp Valentinlyst. To dager etterpå virket den ikke. Dro dit og de skrudde på den og Þdela den. Fortalte meg at det var min feil,og dro en tirade om at jeg hadde mistet den i gulvet og annet. Ville overhodet ikke gi meg en ny,selv med garanti på 6mnd.Helt uakseptabel kundebehandling. Hold dere unna.De svarer ikke på nettet heller.

2022幎10月10日

Ros til kundeservice

Grunnen til at det blir 5 stjerner er personen på kundeservice, som hjalp meg- det tok tross alt tid fÞr denne person tok tak i reklamasjon, og fikk fortgang i sakene. Og da ordnet alt seg til det beste. Var i ferd med å avskrive Nordamp, men har nå ikke noe problem med anbefale dem. Takk igjen

2022幎10月19日
5぀星のうち5の評䟡

I disse dager mÃ¥ man tenke pÃ¥ Þkonomi

I disse dager mÃ¥ man tenke pÃ¥ Þkonomi og helse. Ved Ã¥ slutte Ã¥ rÞyke Ã¥ begynne som kunde hos Nordamp Ålesund har jeg regnet ut at jeg sparer ca 40.000kr pr. Ã¥r. NÃ¥r dt gjelder helse er helsen min blitt sÃ¥ mye bedre at fastlegen min skryter uhemmet. I tillegg er betjeningen utrolig dyktig og usedvanlig hyggelig. Anbefaler alle til Ã¥ begynne hos Nordamp Ålesund.
Mvh. Frode Andre’ Kvasnes

2022幎9月1日

dårlig kundeservice.

dårlig kundeservice.
disse folka tenker ikke på kundene sine, så fort du har kjÞpt et produkt her så kan du glemme å få noe hjelp fra dem. Over priset ejuice som jeg ville ha holdt meg langt unna.

2022幎8月18日
5぀星のうち3の評䟡

Bra service, kjapp levering

Er fÞrste gang jeg har brukt nettbutikken, men da jeg fikk pakken i posten idag manglet det en 30ml flaske.. Jeg hadde bestilt bla 2 stk 30ml red astair konsentrat, men i pakken lå det 2 esker, hvor 1 var tom.. Ikke engang pakningsvedlegg lå i boksen..
Så jeg ringte med engang og fortalte om det, å han som svarte ordnet opp med engang!
Bare en ubehagelig opplevelse, for en fÞler at den i andre enden trur du lurer til deg ting gratis.. Men ble mottatt bra!
Håper ingen får samme opplevelse som jeg fikk idag.
Eneste grunn til at jeg gir 3 stjerner, var pga manglende vare, ellers opplever jeg butikken som seriÞs og behjelpelige!
Vil bruke di igjen, så har ingen problemer med å anbefale di videre til andre!

2022幎5月30日
5぀星のうち5の評䟡

Kjempe bra nettbutikk for Vaping. Anbefales på det sterkeste.

Kjempe bra nettbutikk for Vaping.
De har de fleste merkene av både moder, poder og coiler og de fleste kjente merkene med e-juice og et stort utvalg av smaker. Så er de kjempe hyggelige og hjelpsomme vis det er noe du lurer på. Kjempe god service. Så har de veldig gode priser på produktene.

2021幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

They literally stole my money!

They literally stole my money.
Ten days ago, I ordered a vaping mod box through their website, proceeded to check in, and paid 500SEK. Once I had been charged and the money was taken from my account, the site told me that they could not deliver to my address. I then tried to contact their customer service over the phone, through their website, and through email in order to solve this problem but they still haven't answered.
The package was never sent, I have never been able to get a refund and the customer service never replied to me.
This website is a scam, they are literal thieves, do not buy from them!

2021幎9月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス