3.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Rensning og maling af tag

Vi kan kun klart anbefale Nordjysk Tag og Facade.Vi fik renset og malet vores tag. Virkeligt professionelt udfÞrt arbejde, det er virkeligt blevet så pÊnt. Skal vi have malet tag en anden gang ,vil vi ikke tÞve med at bestille Johannes fra Nordjysk Tag og Facade.

2021幎9月4日
自発的なレビュヌ

FuldstÊndig til grin, og sÊrdeles manglede service.

Det starter med jeg skriver inde på deres hjemmeside at jeg gerne vil have et tilbud på rensning og maling af vores tag og garage.
Kommer med en god beskrivelse af vores hus / tag og afventer så svar.

2 dage senere kommer dette svar :
Hej
Tak for henvendelsen
Overslag på tagrens og primer samt topcoat I sort glas 20 - 25000 plus moms.
Ser frem til at hÞre fra dig igen.
Mvh J...... Nordisk tag og face.
( dette er sendt fra en mobil )

Jeg skynder mig at skrive tilbage til dem med fÞlgende mail :

Hej J.....
Vi finder overslaget meget interesant, og vil gerne have et tilbud på skrift hvad det indeholder.
Altså hvilken mailing I bruger - garantier - helt nÞjagtigt hvad arbejde der udfÞres / fÞlger med i overslaget. En endelig pris osv.
Vil i sende dette, så vi helt nÞjagtigt kan se hvad vi får for pengene.
Takker på forhånd.
MVH...

Der går igen 2 dage... så kommer dette korte svar til bage fra selvsamme person.

Hej igen
Så behÞver jeg nogle billeder af huset
Mvh. J... Nordjysk tag og facade

Hmmmmmmm.
Jeg bliver irriteret over den korte og ikke sÊrlig venlige besked igen igen.. og tÊnker det er lidt useriÞst.. men prÞver venligt igen at sende en mail igen med fÞlgende besked.

Var det ikke nemmest i kommer forbi og ser det hele?
SÃ¥ kan vi tage en snak der.
Mvh...

2 dage senere kommer der så dette svar på mail.

Hej igen
Der er for langt at kÞre
Mvh. J... Nordjysk tag og facade

--------------------------------------------------
Hvis ikke jeg var stået af , ja så gjorde jeg det her.
Hvis ikke i gider at have flere kunder, så får i det godt nok heller ikke med den her service.

I havde fra starten vidst hvor jeg boede, så hvorfor ikke sige det med det samme.
Eller ringe en op og sige tusind tak fordi i Þnsker at bruge os.. og tage en dialog omkring det hele.

Give et tilbud på mail uden at have set huset overhovedet, for så efterfÞlgende at bede om billeder når jeg går mere i dybden omkring hvad det indebÊrer.
Er dybt rystet over jeres ligegyldighed over for evt. nye potentielle kunder.
I mangler i den grad kursus i service, og i får aldrig os som kunder og ej heller dem jeg kan advare inden.

2021幎8月29日

Tagrenovering og afrensning af

Tagrenovering og afrensning af flisebelÊgning.
Vi har haft Nordjysk tag og facade til at afrense og male vores tag.
Vi oplevede en fantastisk service til aftalt tid og pris.
Taget er blevet ligeså flot som var det nyt.
Vi fik samtidig afrenset vores fliser i indkÞrsel samt på terrasse. EfterfÞlgende fik belÊgningen Nano-behandling.
Vi kan på det varmeste anbefale virksomheden til at renovere tag og belÊgning.

2019幎8月1日

7 vigtige punkter at vÊre opmÊrksomme på, hvis I vÊlger Nordjysk Tag og Facade

Trods flere forsÞg på at gÞre min anmeldelse så saglig som muligt er det svÊrt at tage fÞlelserne ud af den skruppellÞse og ubarmhjertige behandling, vi har erfaret med indehaveren af enmandsvirksomheden Nordjysk Tag og Facade. Da det for vores vedkommende drejer sig om en forsikringssag, har vi ikke selv valgt denne person, men lÞbende samtaler med håndvÊrkere indenfor samme branche, understreger kun, at vedkommendes måde at drive forretning på ikke kendetegner virkeligheden eller et godt kÞbmandsskab. Hvis du/I vÊlger eller overvejer at kÞbe ydelser fra Nordjysk Tag og Facade (NTF), skal I vÊre opmÊrksomme på fÞlgende 7 punkter:

1. SÞrg for at få så nÞjagtigt og detaljeret et tilbud som muligt!

2. SÞrg for at spÞrge til oprydning – dette bliver man nemlig ikke selv gjort opmÊrksom pÃ¥, fÞr arbejdet er godt i gang (i vores tilfÊlde sandblÊsning som sviner meget), men NTF vil selvfÞlgelig rigtig gerne give en god pris til oprydning ved endt arbejde.Vores totalentreprenÞr fik til sidst NTF overtalt til at komme og hjÊlpe med oprydningen uden beregning, da det selvsagt var hans fejl at have tilbageholdt dén vigtige oplysning.

3. HÃ¥b pÃ¥ at alt gÃ¥r som det skal, og I ikke skal gÞre indsigelser. Hvis I har indsigelser kan I forvente at fÃ¥ fÞlgende at vide ”hvad med du selv smÞger Êrmerne op og kommer ud og arbejder”, er det pÃ¥ mail, bliver i truet med blandt andet inkasso. I kan ogsÃ¥ fÃ¥ at vide, at det var bedre I boede i en lejlighed, hvis I er utilfredse.

4. Bliver I truet med inkasso, kan I tage det helt roligt. NTF kender nemlig ikke til inkassoreglerne, og I har krav på at få svar på jeres indsigelser. LÊse gerne om det på nettet, så I er forberedte.

5. GÞr I vedkommende opmÊrksom på inkassoreglerne, kan I blÞde lidt op for ham, men stadig få reprimande om at betale regningen og flytte i lejlighed.

6. Hvis I, modsat os, selv skal betale, anbefaler vi, at I får en advokat til at se på jeres sag. Vores advokat vurderede, at der blev krÊvet for mange penge jf. tilbuddet.

7. Hvis I Þnsker at fÃ¥ en god service, at fÞre en saglig dialog med et andet menneske, at fÞle jer trygge i jeres hjem og med jeres kÞb – sÃ¥ gÞr jer selv en tjeneste og find en dygtig og kompetent hÃ¥ndvÊrker.

2019幎4月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ