䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の2.5

5件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

KÞb aldrig Rapala ProWear waders

KÞb aldrig Rapala waders. Det er den ringeste kvalitet jeg har oplevet.
Havde to par åndbare Rapala ProWear hvor stÞvlen krakelerede og revnede.
Kontaktede Normark hvor jeg blev afvist fordi jeg ikke havde kvittering.
Waders blev opbevaret i ophÊng sammen med mine andre waders, skridtstÞvler og gummistÞvler. GummistÞvlerne er Êldre en Rapalaerne og fejler intet!
Jeg er lystfisker og åmand, så jeg kender lidt til de forskellelige mÊrker, og ingen har fejlet som Rapala ProWear.....
Jeg ved ikke hvorfor det "Pro" skal med i navnet. Meget misvisende!

2021幎10月25日
自発的なレビュヌ

God håndtering af garantisag.

Jeg har oplevet en rigtig fin håndtering af en garantisag på min kikkert. Den blev efter saglig dialog håndteret hurtigt og med en lÞsning som var rigtig god. Normark levede til fulde op til sine forpligtigelser, på et produkt med livsgaranti som er nÊsten 20 år gammelt.

Der har under hele forlÞbet vÊre god information, og opfÞlgning - da sagen var afgjort, modtog jeg efter kun to dage en ny kikkert med posten - perfekt!

2020幎5月23日
自発的なレビュヌ

Var ude for at fÃ¥ hjÊlp pÃ¥ opsÊtning af

Var ude for at få hjÊlp på opsÊtning af en kikkeret, men sådan gik det ikke, de var frÊkke og arrogante, og så måtte jeg kÞre hjem uden at have fået hjÊlp. Jeg kan ikke anbefale nogen at kÞbe deres produkter da de ikke var sÊrlig imÞdekommende. Man kan ikke klage over servicen for der var ingen. Hilsen Sten

2017幎8月18日

Meget dårlig kundeservice

Jeg kÞbte en Shimano Lesath stang i november måned sidste år 9 fod 10-30 gram, temmelig dyr stang til 3299.00 DKK. Den var omkring 100 fisketure gammel, da den knÊkkede på Stevns for en måned siden. Jeg lavede et kast med en 20 grams bornholmerpil, og stangen knÊkkede midt over helt nede ved skÊftet. Det var rigtig Êrgeligt, en dag med flere timers kÞrsel hver vej blev afbrudt allerede i 5. kast. Fair nok, der kan vÊre fejl på alle varer, også de dyre af slagsen, men jeg fik dog lidt rynker i panden. Jeg afleverede stangen i sportsforretningen, der ville sende den videre til Normark, der blandt andet forhandler Shimano. Efter 10 dage uden respons, kontaktede jeg sportsforretningen, de havde ikke hÞrt fra Normark endnu. 25 dage efter indleveringen slap min tålmodighed op, og jeg ringede direkte til Normark for ikke at plage sportsforretningen yderligere. Skal lige sige at sportsforretningen er en skÞn sportsforretning med glade ekspedienter, de er uden skyld i denne sag. Blev stillet om til Normarks rep. afdeling, hvor en ukompetent person begyndte at forklare mig om firmaets interne procedurer, og jeg måtte vente yderligere 2-3 uger på svar, fordi han kunne ikke svare på noget. Der må jeg indrÞmme at mit temperament lÞb af med mig - så stil mig dog om til nogen der kan give mig et svar, stangen er knÊkket, jeg skal jo bare have en bytter..! 10 minutter senere blev jeg ringet op af en slatten direktÞr eller lign. der igen begyndte at fortÊlle om interne procedurer - han bragte mit pis i kog for alvor. Han gad ikke at tage sig af sagen og sendte blot aben videre til sportsforretningen. Hurtigt over i sportsforretningen, hvor jeg fik af vide stangen er udgået, den kunne ikke byttes. Det vidste Normark selvfÞlgelig allerede ved modtagelsen af stangen, så hvorfor f.... oplyste de ikke om det med det samme i stedet for at holde mig og sportsforretningen hen i uvished.
Det er den dårligste service jeg nogensinde har modtaget af et dansk firma. Havde jeg ikke selv ringet til Normark og blevet tÊt på hidsig, ville de have brugt 5-6 uger på at give mig svaret: Vi kan desvÊrre ikke bytte stangen. Da jeg spurgte til en form for kompentation eller en STOR gave, fik jeg af vide, det kunne de ikke tage sig af. Med andre ord: Pil af grÞnÊrt!
Jeg er ikke en der hamstrer stÊnger og hjul, så det var min eneste kyststang. Jeg er en af de fisketosser, der er ude 200 dage om året, så jeg blev desvÊrre nÞd til at kÞbe en ny fiskestang for noget nÊr mine sidste sparepenge, Þv.
Det hele er endt med jeg blot har fået mine penge tilbage. Sportsforretningen ville meget gerne give mig noget ekstra, men jeg takkede nej - det skal jo ikke gå ud over deres Þkonomi at Normark er en skod-leverandÞr.
Synes lige jeg ville advare dem, der overvejer at kÞbe dyre ting fra Normark, hold jeg ved ilden, hvis noget går i stykker, I skal ikke regne med Normark gider at tage sig af sagen, fÞr I hÊver stemmen og går dem på klingen.

2014幎7月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ