レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Heb een airco bij dit bedrijf vandaan maar fungeert ook als verwarming Dat doet hij ook alleen slaat hij dikwijls af Dan weer een half uur wachten Het schijnt zo te horen zeggen ze maar eigenlij... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed gesprek met de verkoper, goede uitleg. Min punt is dat eigenlijk ter plekke moet beslissen voor de korting. Zeer snelle levering en montage. Omdat we een extra elektra groep hebben laten installe... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

We kregen van uw vertegenwoordiger goed en oprecht advies. Tijdens de intake voor een Airco kreeg ik goede uitleg en adviezen voor mijn situatie. Uw twee medewerkers kwamen op tijd en maakten zich be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De adviseur had een duidelijk verhaal met powerpoint, maar daar werd op tempo van kennis door heen gegaan. Adviseur was zeer vriendelijk. Ze konden snel leveren, binnen 3 weken na gesprek en dat me... もっず芋る

䌁業情報

1. 空調システム提䟛業者
  2. ゚アコン請負業者

圓該䌁業による蚘述

"NUKOEL maakt het Nederlandse binnenklimaat cooler en warmer. Thuis, op kantoor en in de winkel. Met hoogwaardige split- en multi split aircoconcepten die je kunt kopen, maar ook groen kunt financieren! Altijd met topservice."

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

De Adviseur is in mei of juni 2024

De Adviseur is in mei of juni 2024 langs geweest ik wilde 2 airco's 1 boven op mijn slaapkamer en 1 beneden in de huiskamer de prijs was 5800 euro exclusief onderhoudskosten er waren blij mij 2 bedrijven meer geweest die adviseren een airco beneden 5 kw aan in verband dat ok er mee wilde koelen en in de winter verwarmen de adviseur van nu koel zij dat is veel te zwaar 3.5 kw is meer dan zat. Ik zij dat ik nog een pelletkachel had en die winter eerst de pelletkachel zou stoken omdat ik daar nog ruimvoldoende van had ik ben dit jaar gaan verwarmen als mijn airco op 24 graden staat wordt het binnen maar 15 a 16 graden. Ik heb dit gemeld een krijg als antwoord jou probleem gij hangt al anderhalf jaar ik had het aan gegeven toen was het goed nu schuiven ze het mij in de schoenen de man van nukkoel zij aan de telefoon deze is te ligt daar moet een 5 kw in ik zij jullie adviseur zij dat die te zwaar was . Nu willen zij de airco komen omruilen voor een 5kw als ik 2100 euro bijbetaal ik vroeg of hij gek was ik zij een fout van jullie moet ik betalen. Ik zij dan wil ik niks meer temaken hebben met jullie dus wil ik van het service contract af hij zij denk het niet je hebt getekend voor 5 jaar 300 per jaar je kan het afkopen voor dat geld .wat ben ik super trots op dit bedrijf zelf een fout maken en de klanten er mee op zadelen. Hoe trots kun je zijn als bedrijf en de mensen eerlijk in hun ogen kijken . Ik ga er wat mee doen want ik pik dit niet rechts bijstand en kassa ik ga ze allemaal af om de mensen te waarschuwen. Mensen verzin voor je aan Nukoel begint

2026幎1月26日
5぀星のうち5の評䟡

En vriendelijke verkoper is thuis

En vriendelijke verkoper is thuis geweest voor uitleg voordelen van de airco en ook nadelen werden benoemd. Al waren dat niet veel.
Afspraak geplant voor augustus, begin juli werd ik gebeld dat er in juli en plekje was vrij genomen of ik dat erg vond. Natuurlijk niet zo gezegd zo gedaan 22 juli werd mijn airco geplaats. De monteur was niet helemaal fit en daardoor een uurtje later, hij had iemand opgehaald die hem kon assisteren. Dit was natuurlijk geen probleem er was door nu koel netjes contact met mij opgenomen om dit netjes door te geven.
Wat een topper zo zijn er maar weinig meer. Even later hing de airco en heeft hij in het kort uitgelegd hoe alles werkte. Heb hem beterschap gewenst en bedankt dat hij toch gekomen is.

2025幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

Klachten worden niet serieus genomen

Na installatie die door ZZP ers werd gedaan is er GEEN uitleg geweest inzake de app van nukoel.
Na een jaar (lees juli 2025) begon er ineens bij het in gebruik hebben van de airco waterdruppels tussen laminaatvloer in de hoek van de airco omhoog te komen. Klacht ingediend maar kon niet van hun komen. Verzekering laten komen en di gaf aan dat het wel kon aangezien afvoerpijpje strak langs de muur was geplaatst. 2 weken terug kwam monteur van nukoel en hij gaf aan hebben jullie weleens naar de filters gekeken via de app. Wij gaven dus aan NEE is nooit uitgelegd en doorgegeven; ook niet toen ik de schade bij nukoel meldde. Het gekke is dat Nukoel de werkbon NIET vrijgeeft...... staat er soms iets op inzake de filters........
De directeur zelf is weken onbereikbaar en een andere persoon geeft aan. tsja jammer wij hebben er 3000 geplaatst en nooit problemen. Tegenoetkoming kun je dus naar fluiten. Erg spijtig

Kortom installatie netjes , klantvriendelijkheid uitzonderlijk slecht

2025幎8月25日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben ontzettend tevreden met de service van dit airco bedrijf! Vanaf het eerste contact tot de installatie verliep alles vlekkeloos. De medewerkers waren deskundig, vriendelijk en namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De installatie zelf werd snel en professioneel uitgevoerd, met minimale overlast. Mijn huis is nu heerlijk koel, en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

2025幎6月27日
5぀星のうち5の評䟡

Klantgericht, duidelijk, netjes en snel

Ze konden snel leveren, binnen 3 weken na gesprek en dat met zomervakantie in aantocht.
Alles is netjes geregeld.
Het had misschien nog wel handig geweest als werd gecommuniceerd dat een deel van de airco's apart/extern werd bezorgd eerder de ochtend en het overige met de monteur mee kwam. Maar verder zeer tevreden.

2025幎7月17日

Niet doen!

Na een 2 uur durend "onderzoek" in huis voor 2 airco's van 2,5 kregen we eerst een 35 pagina's lange presentatie over t bedrijf. Daarna volgde een offerte waarbij ze maar liefst 3000 euro korting gaven. Na die korting was NuKoel nog steeds ruim duurder dan andere bedrijven die dezelfde airco's zouden leveren. Contact met het bedrijf leverde geen uitleg over deze gang van zaken op. Ze proberen je moe te maken met een meer dan 2 uur durend bezoek en geven dan zogenaamd korting... je dient ook direct de offerte te accepteren en mag er niet over nadenken...je voelt je (bijna) schuldig als je het niet accepteert!

2025幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Trap er niet in lieve mensen

Trap er niet in lieve mensen! Bieden een verouderde LG 2.5 kw airco voor €3190,- installeren alleen als je bij hun een service contract afsluit van €5,75,- per week! €25,- per maand of €300,- per jaar! Ook word er gebruik gemaakt van smerige linkse bangmakerij En maken ze misbruik van je situatie en de kennis van het moeten wachten op een monteur... en als je per direct het contract afsluit kan er wel €695,- voorrijd en installatie kosten . Als je niet gelijk beslist dan geld de korting ook niet meer!

DUS €2495,- + een abonnement van 5 jaar voor €299,-

HETZELFDE TYPE AIRCO WERD DOOR HET VOLGENDE INSTALLATIEBEDRIJF AANGEBODEN VOOR €1600,- ZONDER WURG CONTRACT.

DIEFSTAL MENSEN VAL ER NIET VOOR AUB !

ZET GEEN HANDTEKENING!

2025幎1月30日

Robert

Uw twee medewerkers kwamen op tijd en maakten zich bekend. Zij werkten vlot en heel netjes. Weinig tot geen boorstof. Alles werd netjes opgeruimd. Nadat de nieuwe installatie getest was kregen wij uitleg over het gebruik van de afstandsbediening en de app die we op de telefoon hebben gezet.

2025幎1月20日
5぀星のうち1の評䟡

Mooi verkooppraatje maar veel te duur

Verkoper had een mooi verhaal met een zeer uitgebreide berekening. Op zich erg professioneel. Daar hing wel een hoog prijskaartje aan. Andere installateurs waren voor de levering en installatie van dezelfde onderdelen van exact hetzelfde merk bijna de helft goedkoper. En dan het onderhoudscontract: een klein bedrag per week ligt lekker in het gehoor maar is op zijn minst bijzonder.

2025幎1月8日
5぀星のうち5の評䟡

Een goede uitleg en goede service

Een goede uitleg en goede service. Zeer klantvriendelijk bedrijf en prima eerste ervaring. Ik blijf zeker klant en kan dit bedrijf bij u aanbevelen. Ook na de plaatsing heb ik no contact gehad omtrent de plaatsing en de verandering is ook binnen een week geregeld. daarna ben ik gebeld of alles goed was, kon het alleen maar beamen. Ook de accountmanager was een persoon die wist waar hj over sprak en heeft ons doen besluiten om tot koop over te gaan.

2025幎1月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス