Verkopers hebben lak aan wetgeving. Client van mij zit in schuldsanering en heeft budgetbeheer. Ze hebben een nieuw contact op zijn naam afgesloten, creatief invullen om aanmeldpremie te krijgen. H... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Neem helaas tegen mijn wil warmte af van nuon. Stadswarmte. Ze hebben hier nou monopolie. Kan niet overstappen. Energie neem ik halleluja wel af van een ander maatschappij. Nuon heeft zoals gebruikeli... もっと見る
zeer slecht, onbegrijpelijk not's die niet kloppen. Personeel liegt. Volgens nota krijg ik geld terug, dit wordt bevestigd. Uiteindelijk moet ik bijna incassokosten betalen..... terwijl ik altijd net... もっと見る
Wat een verschrikkelijk klotebedrijf is Nuon. Totaal niet klantvriendelijk en willen nog niet eens luisteren wat je te melden hebt. Klant heeft altijd ongelijk geen discussie mogelijj. Slecht bereikba... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Nuon is de leverancier van energie, verwarming en beveiliging aan meer dan 2,8 miljoen klanten in Nederland
連絡先
オランダ
- www.nuon.nl
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
NUON: onbetrouwbaar bedrijf. Vetrouw hun aanbiedingen NOOIT.
Ik werd onlangs getrakteerd op een colporteur van de NUON. Die (meisje) zat met wat cijfers te goochelen. Toen ik de tarieven navroeg kreeg ik zeer concurrerende tarieven te zien voor een 3 jarig vast contract en overstapkosten volledig vergoed. In de overstapbrief zou ook mijn reëel verbruik, zoals opgegeven door mijn huidige leverancier, vermeld worden. Inclusief andere voorwaarden.
De maandlasten (dus niet het voorschot - daar trappen we niet in) zou 225 eur bedragen. De bevestigingsbrief bleef echter uit. Daarop contact met de helpdesk. Tja, die kwamen op een " iets " hoger bedrag uit (250 eur), voor een driejarig vast contract, overstapkosten wel volledig vergoed. Toen ik echter de voorwaarde (er was een persoonlijke pagina voor mij aangemaakt) doorlas, was dat bedrag gebaseerd op een speciaal actietarief, voor de looptijd van een jaar. De helpdesk gebeld en ja hoor...toen kwamen we uit op 283 euro. Jaja de helpdesk had ook al vernomen dat de colporteurs het niet zo nauw namen...DOE ER DAN WAT AAN!!! Zelf nog maar eens de voorwaarden doorgelezen...de overstapkosten worden helemaal niet zondermeer vergoed..alleen maar 50 euro...dat is dus lang geen volledige vergoeding. Ik ben jarenlang klant van de NUON geweest, maar dat was bij een bedrijf wat al lang niet meer bestaat...
Tevreden
Al mijn hele leven klant bij de Nuon. Enig tijd geleden had een kennis wat problemen. Na 1 e-mail was alles snel en goed opgelost.
Niet good
Bad people, they have many ways to justify there mistakes...you never win (even when you are 100% right...). Never going back to them!!!
Na 30 jaar weg
Eigenlijk heb ik nooit problemen gehad bij Nuon. Dat is alleen meer aan het netwerkbedrijf dan aan de (stroom)leverancier te danken. Die laatste kan vooral goed rekeningen sturen.
Wanneer er dan eens wat misgaat zijn we niet thuis. Ja, het moet nodig telefonisch opgelost worden. Binnen kantooruren. Nee, bedankt. Daarna hoor je nooit meer wat.
Na vergelijken blijk ik bij een andere leverancier ook nog eens 1000 Euro goedkoper uit te zijn. Exit Nuon, na 30 jaar..... Niet vreemd dat dit soort bedrijven langzaam verdwijnen.
CC system below all criticism
I have never had any problems with Nuon's services. Never an outage for as long as I've used them, good prices and nice deals... But the CC needs an upgrade, BADLY...
I didn't check the opening hours before calling, so in part I have myself to blame; I called at 17:57 (dumbass time to call, people) and didn't think that much about it. Thought they were open in evenings as well.
Time went on, I replaced a lock on my door, waited patiently with the reassuring automatic voice going "stay on the line, please, we will help you as fast as possible", every few seconds... I got some more stuff done, like dishes, taking care of trash, started hanging new curtains... Working in CC myself I know it can take time so I make the most of waiting.
After 27 minutes I started wondering if they were gonna pick up at all. Started going through the papers in front of me - again - to make sure I had all info at hand for when they'd pick up. And went about my business, folding laundry.
Nothing.
And nothing and nothing and nothing, till I looked at the time and saw almost an hour had passed. I really started to wonder then, so went to the website - to find that CC is open till 18... Gnnnnnhh!!!
Either the waiting line really is THAT long and people are working a shiteload of overtime to help customers, or some genius forgot to close the lines on time.
Seriously, guys?! If you know it's crazy busy, PLEASE inform callers about how many are waiting before them and when/IF they will get help, instead of just the "please stay on the line" thing. (We have the same problem where I work, but at least we're taking complaints seriously and are going to change the auto-message!)
I would really appreciate if someone could call me back again (my contract expires on 2016-07-01 and I was called up just a couple days ago, reassured I'd get help if I called CC... Ehmm...) because I really don't have time for this. (And no, I didn't get help.)
Once again, I do what you do and have mad respect for you in CC, so please call again after 17 on a working day if you can identify me by name. All I want is to cancel my contract because I'm moving! It won't take long, I won't be mad and I might even tell a silly joke!
People, customers of Nuon, don't call just when they open the lines, around lunch or around the time they close. Those are busy "don't-call-times". That goes for every single CC on the planet. And if they call you, TAKE THE CALL! Phone lines can kill the soul of the most patient person.
Looking forward to hearing from you (and I'll try to come up with a good joke till then, but don't expect to actually laugh).
Thanks in advance,
A. H. Israelsson
Pas op met NUON. Ze lichten je op.
Nuon !! NEEEE, Nooooit doen.
Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.
Redenen waarom niet.
1. Afspraken door de vertegenwoordiger zijn loze beloftes. En deze baseren op leugens.
2. Na een berekende en afgesproken maandbedrag krijg je toch altijd en steeds maar hogere maandbedragen in rekening.
3. Na een of twee keer contact opnemen en uitleggen willen ze niet begrijpen en klacht oplossen. Je moet maar eindeloos blijven energie en tijd insteken om een fout van hun recht te laten zetten.
4. Bij de jaareinde afrekening betaal je toch flink erbij. Terwijl van te voren door de vertegenwoordiger veel berekend en beloofd was.
5. Als je, je contract opzegt dan proberen ze je alsnog op rotte manieren af te plukken. Dat door middel van onbegrijpelijke boetes op te leggen voor te laat betalingen enz. Terwijl dit eerder nooit gebeurt, zolang je het contract niet opgezegd hebt.
Dus pas op met NUON, anders krijg je echt spijt van. Als niet meteen, dan bij de jaarafrekeningen zeker wel.
Ze zijn zeer goed in de volgende.
- Goed in oplichten
- Goed in liegen
- Goed in klant in de val lokken
Overstap naar NUON (2e opmerking)
Naar aanleiding van mijn eerste opmerking mbt de overstap naar NUON en de reactie daarop van Danielle van Easyswitch volgt hieronder mijn ervaring van vandaag, 091015:
Ik heb na vijf dagen weer gebeld met NUON om te horen of de aanvankelijke misser van NUON al gecorrigeerd was. (Mijn nieuwe gas- en elektriciteitscontract was foutief behandeld. De overstap zou - volgens NUON - deels in november en deels in december gaan plaatsvinden). Had ik NIET aangevraagd. Ik wil een complete overstap op 01 december 2015. Ene 'Jeroen' heeft me netjes tewoord gestaan en om een lang verhaal wat te bekorten: " Mijn gascontract is compleet komen te vervallen en elek zal per 1 december a.s. worden overgezet van Budget Energie naar NUON.
Mijn conclusie: Er is door NUON dus nog niets gedaan met mijn klacht van vier dagen geleden betreffende EEN foutieve ingangsdatum. Huidige stand op 091015 om 15.00 uur:
Ik zal weer worden teruggebeld.
Het probleen spitst zich toe op.....hoe moeilijk kan het wezen: ik wil voor gas- en elektriciteitleveringen op 011215 overstappen naar NUON, dat is alles!
In de maand oktober doe ik nu niets meer.(afspraak met "Jeroen").
Ik wacht af.
Maar als het op 30 november niet vlekkenloos rond is.... vul maar in.
Tip voor NUON dit verhaal lezende: Verwijder al mijn klantgegevens en bel me daarna met de mededeling dat ik me volledig opnieuw kan aanmelden. Opgelost!!
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Communicatie is 0,0.
Op hun website staan andere prijzen dan die je krijgt als je je aanmeldt. Dan gebruiken ze opeens de bedragen van de vorige bewoner. Wat ik daarmee te maken heb? Vraag dan niet of ik mijn verbruik weet!
Pure misleiding met "aktieprjjs" en vandaag weer een staaltje van onkunde meegemaakt. nu we weg gaan/zijn
Afgelopen week weer een fantastisch staaltje van onkunde meegemaakt.
1- Word ik gebeld waarom ik bij Nuon weg ben. Uitgelegd dat ik echt NOOIT meer terug wil vanwege de absurd slechte support. Maar aangezien ik net de eindafrekening in een zwaar beschadigde envelop heb gekregen, waarbij de helft is verdwenen, vraag ik of ze me meteen even een kopie factuur kan sturen. Dat kan dus niet. Belt u maar even de klantenservice.
Dat had ik natuurlijk al eerder gedaan, maar wederom is het DRUKKER dan normaal. Meer dan 10 min. wachttijd. Daarop antwoord ze dat ik dan maar via de zakelijke ingang moet proberen, want ik heb door kantoor aan huis een zakelijke aansluiting.
2. Dus ook meteen gaan bellen met de zakelijke ingang. Maar natuurlijk is het daar ook drukker dan normaal, en krijg ik hetzelfde bandje te horen. Dus maar weer opgehangen.
3. We geven niet op, want mijn vrouw probeert het via de chat. Direkt wordt er gereageerd ! Heb je nog net het faktuurnummer dat je kunt lezen, vragen ze je het hemd van je gat. Geboorte datum, adres, naam, bankrekening nummer. Komt allemaal goed denk je. Niet dus !
4. Krijgen we vandaag een rekeningafschrift van juni 2012 !
5. Dan maar chatten. En wat denk je. Geen chat beschikbaar om 11:00 ´s-ochtends. Zou het soms drukker dan normaal zijn ?
6. Dus maar weer gebeld, en blijken ze het toevallig drukker dan normaal te hebben ........
Ben ik blij daar weg te zijn. En ze zijn nog veel duurder dan Electrabel ook.
Overgestapt aan de deur, mooie beloften en een dikke jaarafrekening
Er werd ons verteld dat alles veel goedkoper zou worden bij de Nuon als we direct over zouden stappen. Prima, doen we dat een keer.. Hun advies was om het termijnbedrag drastisch te verlagen omdat dit veel te hoog zou zijn. Leuk nieuws zou je denken!
Vervolgens krijg je eind van het jaar een eindafrekening van 600 euro en het advies om het termijnbedrag 7x zo hoog te maken.
Aan de telefoon geven ze alleen een excuus en voor hun is het daarmee afgedaan...
Wat ze aan de telefoon overigens wel adviseerden is om een verbruiksmeter bij ze aan te schaffen. Erg asociaal als je het mij vraagt!
Oneerlijk klanten werven
Nuon is bij ons aan de deur geweest en hadden een "actie" samen met onze huidige energiemaatschappij en hij liet dat op papier zien, het leek een erg mooie deal, ik ben zelf altijd erg voorzichtig met dit soort dingen maar ik kreeg zelfs iemand van de klantenservice aan de telefoon die dit nog eens uit legde, dus wij besloten het te doen.Toen ik de volgende dag mijn huidige energiemaatschappij aan de telefoon had bleek van het hele verhaal niets waar te zijn en ze werkte helemaal niet samen. Ik vind dit gewoon oplichting! Na een flink boos telefoontje is het contract "geannuleerd"
Ze stalken je als je bij ze weg gaat
Zo lang je klant bent geen probleem. Kies echter voor een ander, dan wordt je meerdere keren per half jaar lastig gevallen, zowel per telefoon als aan de deur. Schandelijk! Ondanks herhaaldelijk aandringen dat je daar niet van gediend bent, komen ze een half jaar later weer.
Nooit geen problemen
Onze ervaring is: switch nooit en ga niet in op langlopende contracten
of vastzetten ook niet bij nuon.De olie prijs staat op het moment zwaar onder druk dus lagere energie prijzen in de toekomst !
Gewoon blijven zitten bespaar zo veel mogelijk dan kom je het best uit !
Regards Johan
PS heden ten dagen 12-11-2012 heeft deze strategie zich dubbel en dwars bewezen ! kijk nu eens naar de lagere gas en olie prijzen en de nuon heeft de prijzen verlaagd ! en het gaat nog lager let maar op !
overal staan de economieen onderdruk door zeer hoge schulden bij overheden en particulieren het gaat een 10 jaar duren voor hier verbetering in komt !
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。