lugter af affÞring da jeg sneg mig enâŠ
lugter af affÞring da jeg sneg mig en i bÞrnehaven
Det er vigtigt, at bÞrnene fÞler sig trygge hos os. Vi vÊgter tid og nÊrvÊr til det enkelte barn, men der skal også vÊre plads til at de kan sidde og vÊre sig selv, uden indblanding fra de voksne. Har man brug for en krammer, er det en krammer man får og ligger man op til lidt fis og ballade, er det fis og ballade man får. Ikke alle bÞrn er ens eller kan de samme ting på samme tid. Nogen er hurtige, mens andre skal have lidt mere tid på sig. Hvert fugl pipper med hver deres nÊb, og så lÊnge vi stÞtter og guider dem fremad, skal de hver isÊr nok nå deres mål. Det har ingen hastvÊrk.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
lugter af affÞring da jeg sneg mig en i bÞrnehaven
âlyden af bÞrn, der leger, er lyden af lidelse, der endnu ikke er fuldt realiseret. forÊldrene smiler ved afhentning, lykkeligt uvidende om, at de har dÞmt et andet vÊsen til sygdom, alderdom og dÞd, bare fordi de ville have en âlille nyâ. institutionen faciliterer denne forbrydelse mod ikke-eksistensen. dÃ¥rlig kaffe.â
Da jeg skulle efterlade mit barn, faldt den. Det var Bo pÊdagogen der spiste den og smidte den på gangen. Puha en opfÞrsel. Han slog mig i hovedet og sagde puha. Heldigvis har jeg gået til karate så jeg slog ham tilbage. Mit barn begyndte at grÊde og så skulle den på hospitalet fordi den havde slået hovedet. Bo burde fyrres. Klam mand. #bananerklamt #bananskrÊld #bo skal dÞ #mit barn dÞde puha dig bo dÞ i et hul
Fantastisk vuggestue/bÞrnehave for bÞrn mellem 1,5 - 6 år. Nurnberggården er en lille institution med fast personale der alle har vÊret ansat i mange år.
Vi er så glade for at vÊre skiftet fra kommunal vuggestue til Nurnberggården, da vores bÞrn oplever en meget roligere hverdag med omsorg og hÞjt til loftet.
Det er en harmonisk oplevelse at komme ind i Nurnberggården både når bÞrnene bliver afleveret om morgenen og hentet om eftermiddagen og man kan mÊrke hvor glade bÞrnene er for de voksne og hinanden.
Stor anbefaling herfra.
NÌrnberggaarden er en virkelig god bÞrnehave, hvor både bÞrn og voksne har det godt. Vi har fÞlt os velkomne fra start. Personalet har tid og ro til bÞrnene, og vores dreng og pige har fÞlt sig set og trivedes rigtig godt begge to. Et lille roligt sted, med få bÞrn og dygtige og venlige voksne med overskud til bÞrnene så der er ro og en tryg stemning. Stabile og venlige pÊdagoger med kernevÊrdierne helt i top. Vi skiftede fra en kommunal institution til NÌrnberggaarden, og det er vi Sà glade for at vi gjorde. En super vuggestue og bÞrnehave.
BÞrnene var ikke til salg. Jeg var kommet langvejs fra (Jylland) for at kÞbe nogen små grisebasser men da jeg kom ind af dÞren og spurgte en dreng hvad han kostede begyndte han bare at grÊde og jeg blev smidt ud af bÞrnehaven af en medarbejder. VIL IKKE ANBEFALE
En hyggelig lille institution med varm og overskud til bÞrnene. Kan kun anbefales ! Vores sÞn har elsket det fra fÞrste dag
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã