varning!!! Kvinlig svensk talande kvinna som frÃ¥gar om jag har svÃ¥rt komma upp ut sÀngenâŠ.Ringer ifrÃ¥n ett telnr som Àr registrerat pÃ¥ en privatperson i 80-Ã¥rs Ã¥ldern, kan omöjligt stÀmma. Ringer man... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min sambo fick Argus ögontabetter av mig 2008 och har Àtit dem sedan dess men skulle aldrig besvÀra sig med att skriva nÃ¥got om det nÃ¥gonstans. Han nÀrmar sig 70 och gÃ¥r pÃ¥ ögonbottenfotografering Ã¥rl... ãã£ãšèŠã
Asiakaspalvelu Nutralla on yksi parhaista mitÀ koskaan on vastaan tullut. VitaePro on ehdottomasti erinomainen ravintolisÀ, mutta onko se normaali hinnalla ostettuna kapselien vÀhÀisyyden tÀhden kaike... ãã£ãšèŠã
HyvÀ tuote. TytÀrkin alkoi kÀyttÀmÀÀn, kun nÀki minun iholla hyvÀt muutokset, varsinkin rinnan ihon rypyt mataloituneet silmin nÀhtÀvÀsti. Iho on myös sÀilyttÀnyt paremmin kosteuden. Toivottavasti to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NutraQ is a leading international company within the health and beauty industry. We develop, produce, and distribute a broad range of high-quality products directly to consumers through a digital, subscription-based business model. The company was founded in 2002, and is now present in many locations across Europe, in addition to the USA - and we continuously keep expanding into new markets. We have three main concepts: Oslo Skin Lab, Edge of Arctic and VitaeLab, and a range of high quality products. Our brands are well known and well-established - and loved by hundreds of thousands of customers from around the world.
é£çµ¡å
SjÞlystplass 3, 0278 , Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- www.nutraq.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er med rette at denne virksomhedâŠ
Det er med rette at denne virksomhed har sÃ¥ dÃ¥rlige anmeldelser. Rykkere, gebyrer og aftaler der er umulige at komme ud af. KÃB DET IKKE!

Dyrt kosttilskud
Vanvittig dyrt produkt.
Oplevede frustrerende medlemskab. Svar fra deres kundeservice endte åbenbart i mit spamfilter.
Ved telefonisk kontakt på nr 70808181 fik jeg endelig den hjÊlp jeg havde brug for.
Jeg er nu ude af medlemskabet.
VÊrste firma ever
VÊrste firma ever - har fået rykkere samme dag som regningen er sendt, og nu oppe på obskurt belÞb ifht produktets pris med rykkergebyrer trods betaling til dem. De besvarer ikke mails eller henvendelser. Helt grotesk - og tilmed anbefalet af fremtrÊdende bloggere!

NutraQ. snyder dig!!
Bare blive snyd. Aldrig modtage. I telefon, han fortÊller om den aftale er slettet. Super, tak. Og nu jeg modtage en breve fra inkasso. SkandalÞs!!
(Den 18.06.2020 talte du med kundeservice, hvor i blev enige om at du skulle betale 398,5 kr til os. Vi har stadig ikke modtaget en betaling fra dig.) Aftale. var med kundersevicen, At jeg vil gerne betale hvis jeg modtager en. Bare jeg har adrig modtaget en ny en med fakturaen.

svindel og dårlig service
For det fÞrste virker produktet ikke, selv efter at have brugt det i 6 måneder. Derefter opsiger jeg det via mail, men uden bekrÊftelse og får så stadig produkterne. PrÞver at kontakte dem for ikke at skulle betale men modtager så rykker efter rykker og til sidst inkassobrev hvor jeg skal betale en masse gebyrer til dem i alt 1152,24
Og det kan jeg ikke slippe ud af.
Så hold jer alle vÊk, det er et forfÊrdeligt snyde firma
Svindel!
Ved ikke, hvor jeg skal starte!
Jeg har abonneret på et produkt (der i Þvrigt ikke virkede) og afmeldte det skriftligt. Jeg får også en skriftlig bekrÊftelse på opsigelsen af produktet og modtager heller ikke yderligere produkter.
Alligevel et par mÃ¥neder senere modtager jeg en rykker 2(!!!) med tilsvarende 2 x rykkergebyr pÃ¥. NÊgter selvfÞlgelig at betale og sender dem en mail (til den mail, der stÃ¥r pÃ¥ rykkeren) om dokumentation for, hvad det er jeg mangler at betale for. Jeg fÃ¥r intet svar og en mÃ¥ned senere rykker jeg igen pÃ¥ mail. Stadig intet svar. Til gengÊld fÃ¥r jeg pludselig er krav fra inkasso! Nu er belÞbet jo bare 3 x sÃ¥ hÞjt og med trusler om bÃ¥de det ene og det andet. Jeg fremsender de mails, som jeg aldrig har fÃ¥et svar pÃ¥ til inkassofirmaet (som i Þvrigt er ligesÃ¥ tvivlsomt og amatÞragtigt firma som NutraQ, men de kan ikke anmeldes her pÃ¥ Trustpilot, da de ikke âfindesâ (Alektum)), og de siger de vil undersÞge og vende tilbage. De vender ogsÃ¥ tilbage - men de har vist ikke undersÞgt noget som helst, for jeg modtager absolut intet brugeligt - til gengÊld fÃ¥r jeg at vide, jeg skal overfÞre pengene med det samme.
Aldrig har jeg oplevet noget så inkompetent.
Desuden foregår al korrespondence via e-mail - dem der sendte fÞrste mail, hvori de skriver, at jeg skal godkende, at de sender e-mails til mig. JÞsses ... skriver direkte, at det godkender jeg ikke, men det jo er ligegyldigt i og med de jo allerede spammer min indbakke, og der faktisk kommer spam nok. Det bliver helt ignoreret og e-mails fortsÊtter. Så lad vÊr med at spÞrg i fÞrste omgang!
Handl seriÞst ALDRIG! Med det her firma. Det er grotesk, at man kan blive opkrÊvet i alt flere 1.000 kroner uden nogensinde at have haft et produkt i hånden. Og det er utroligt nogle firmaer overhovedet vil lÊgge navn til et samarbejde. Det gÞr dem nÊrmest endnu vÊrre i mine Þjne.
Simpelthen et forfÊrdelig snyde firma
Simpelthen et forfÊrdelig snyde firma, får rykker på 400 kroner selv om jeg ingengang har modtaget varen, og eneste måde man får fred på er at betale. Lad vÊre at kÞb hos den, er det eneste råd jeg kan give og de danske influencere der reklamerer for det, stop med det, det er dårlig reklame for jer.
Jeg har prÞvet at melde min abonnement fra flere gange
Jeg har prÞvet at melde min abonnement service fra af flere omgange. Jeg får dog stadig diverse rykkere fra produkter som jeg aldrig har modtaget. Kundeservice er ikke sÊrlig behjÊlpsomme, og har to gange prÞvet at blive smidt af linjen når jeg taler med dem...
Har ALDRIG bestilt noget fra dem
Har ALDRIG bestilt noget fra dem.
Aldrig modtaget noget produkt.
Aldrig modtaget rykker eller inkassovarsel.
Idag bliver jeg ringet om fra inkassoselskab om at jeg skylder nÊsten 2500 kr. for mit produkt. Og at jeg har ignoreret alle deres henvendelser og faktura og inkassoadvarsler!!!
HOLD DIG FOR ALT I VERDEN FRA DETTE FIRMA !!!
VÊrst mulige firma at handle med
VÊrst mulige firma at handle med. Kan ikke melde mig ud trods gentagne skrivelser. Kan ikke få kontakt til kundeservice. De besvarer ikke skriftlige henvendelser. Undgå dette firma for en hver pris.
Kan bestemt ikke anbefales
Kan bestemt ikke anbefales!
Har betalt mit produkt og har fremsendt dem bevis på jeg har betalt, men har fået en rykker regning på 300 kr og har netop lige modtaget et brev om at den er rÞget til advokat og nu er der gebyr på 1000 kr på.!! De svare på ingen måder når man prÞver at komme i kontakt med dem.
Hvis jeg kunne gav jeg 0 stjerner
Hvis jeg kunne gav jeg 0 stjerner. Vi har afmeldt abonnementet og betalt regningen, men alligevel får vi rykker med gebyr på 100 kr. Vi har skrevet til dem uden held, så nu har vi skrevet igen, at nu stopper festen. De får ikke flere penge. Hold jer langt vÊk fra dette firma.
voldsomme girokort gebyrer
Ingen mulighed for at tilmelde PBS betaling. Til gengÊld hardcore gebyrer på girokort.
havde afmeldt leverancer ,men de bliverâŠ
havde afmeldt leverancer ,men de bliver ved med at komme og fÞlge af det også rykker med renter(100kr) for dårlig de ikke akseptere en udmeldelse,(har dog betalt)
Problem opstå fÞrst, når man skal ud af aftalen igen
Der er ingen grÊnser for, hvor nemt det er at bestille disse nye piller og leveringen kommer snorlige,naturligvis incl en regning.
Problemet opstår fÞrst, når man skal ud af aftalen igen og ikke Þnsker flere piller.
Så skal man ikke bare opsige aftalen, nÊgte modtagelsen af pillerne og lade dem gå tilbage til VitaPro igen.
Så begynder problemerne fÞrst.
Faktura på den sidste leverance skal betales, selv om pillerne er nÊgtet modtaget og returneret i postkassen.
Mail korrespondance med firmaet Nutra, som leverer pillerne bliver underkendt og kravet på pillerne bliver sendt videre til inkasso advokat, selvfÞlgelig med diverse nye gebyrer og renter.
Kravet bliver selvfÞlgelig ikke betalt, selv om man truer med RKI i det fÞrste inkassobrev.
Derfor hold jer langt vÊk fra dette firma, eller husk i det mindste, at have alt på skrift via mails og kvitteringer fra posthus.
Mega dårlig service
Mega dårlig service. Afmelder abonnement og sender produkt retur, men får alligevel en rykker og de påstår at jeg ikke har returneret noget. De mener at det skulle have vÊret sendt tilbage som en pakke, med kvittering og det hele. De må godt sende varer til mig, som almindeligt brev, med fare for at dette forsvinder hos PostNord, men dette gÊlder ikke modsat, der skal man kunne bevise at det er sendt retur. Crap firma, fyldt med fusk og dårlig service. Har handlet med dem 1 gang for meget. Skulle have tjekket Trustpilot, som jeg ellers normalt plejer, så havde jeg tÊnkt mig grundigt om inden jeg handlede med dem. Valgte at betale for varen, selv om den var sendt retur, da dette kun kunne ende med inkasso
Deres produkt er sÃ¥ ringe at de ikkeâŠ
Deres produkt er sÃ¥ ringe at de ikke engang vil have det retur, de vil hellere smide folk til incasso. Man skal holde sig fra at benytte deres abonnement âserviceâ, hvilket de forÞvrigt kamouflerer virkelig godt, for pludselig modtager man varer i en Lind strÞm, efterfulgt af regninger og inkasso trusler, som promte fÞres ud i livet. Det er nemmere at komme til inkasso end det er at afmelde sit âmedlemsskab/abonnementâ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ