レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

varning!!! Kvinlig svensk talande kvinna som frÃ¥gar om jag har svÃ¥rt komma upp ut sÀngen
.Ringer ifrÃ¥n ett telnr som Àr registrerat pÃ¥ en privatperson i 80-Ã¥rs Ã¥ldern, kan omöjligt stÀmma. Ringer man... もっず芋る

Min sambo fick Argus ögontabetter av mig 2008 och har Àtit dem sedan dess men skulle aldrig besvÀra sig med att skriva nÃ¥got om det nÃ¥gonstans. Han nÀrmar sig 70 och gÃ¥r pÃ¥ ögonbottenfotografering Ã¥rl... もっず芋る

Asiakaspalvelu Nutralla on yksi parhaista mitÀ koskaan on vastaan tullut. VitaePro on ehdottomasti erinomainen ravintolisÀ, mutta onko se normaali hinnalla ostettuna kapselien vÀhÀisyyden tÀhden kaike... もっず芋る

HyvÀ tuote. TytÀrkin alkoi kÀyttÀmÀÀn, kun nÀki minun iholla hyvÀt muutokset, varsinkin rinnan ihon rypyt mataloituneet silmin nÀhtÀvÀsti. Iho on myös sÀilyttÀnyt paremmin kosteuden. Toivottavasti to... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

NutraQ is a leading international company within the health and beauty industry. We develop, produce, and distribute a broad range of high-quality products directly to consumers through a digital, subscription-based business model. The company was founded in 2002, and is now present in many locations across Europe, in addition to the USA - and we continuously keep expanding into new markets. We have three main concepts: Oslo Skin Lab, Edge of Arctic and VitaeLab, and a range of high quality products. Our brands are well known and well-established - and loved by hundreds of thousands of customers from around the world.

• SjÞlystplass 3, 0278 , Oslo, ノルりェヌ

• www.nutraq.com

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

163件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Det er med rette at denne virksomhed

Det er med rette at denne virksomhed har så dårlige anmeldelser. Rykkere, gebyrer og aftaler der er umulige at komme ud af. KØB DET IKKE!

2021幎4月10日

KÊre Anne

Vi er kede af at lÊse om din oplevelse af dit medlemsskab hos os. Vi modtog din mail med Þnske om opsigelse den 06.03.2021. Vi opsiger dit abonnement den 08.03.2021 og informerer dig i denne mail, at den sidste pakke er sendt den 19.02.2021. Betalingen for denne levering havde forfald den 16.03.2021.

Vi sender altid faktuaerne med produktet og på den måde betaler kunderne fÞrst når de har modtaget produktet. Det vil sige, der kan godt falde en betaling efter din opsigelse.

Dyrt kosttilskud

Vanvittig dyrt produkt.

Oplevede frustrerende medlemskab. Svar fra deres kundeservice endte åbenbart i mit spamfilter.
Ved telefonisk kontakt på nr 70808181 fik jeg endelig den hjÊlp jeg havde brug for.
Jeg er nu ude af medlemskabet.

2020幎9月30日

VÊrste firma ever

VÊrste firma ever - har fået rykkere samme dag som regningen er sendt, og nu oppe på obskurt belÞb ifht produktets pris med rykkergebyrer trods betaling til dem. De besvarer ikke mails eller henvendelser. Helt grotesk - og tilmed anbefalet af fremtrÊdende bloggere!

2020幎8月1日

KÊre Anne

Vi er meget kede af at lÊse om din oplevelse. Vi vedlÊgger altid fakturaen i forsendelsen sammen med selve produktet. På den måde sikrer vi, at vores kunder fÞrst skal betale, når varen er modtaget. Hvis vi ikke modtager en betaling, sender vi rykkerskrivelser som påmindelse på betaling. Hvis vi ikke modtaget en betaling på 3 rykkerskrivelse overdrages sagen hos Alektum.

NutraQ. snyder dig!!

Bare blive snyd. Aldrig modtage. I telefon, han fortÊller om den aftale er slettet. Super, tak. Og nu jeg modtage en breve fra inkasso. SkandalÞs!!

(Den 18.06.2020 talte du med kundeservice, hvor i blev enige om at du skulle betale 398,5 kr til os. Vi har stadig ikke modtaget en betaling fra dig.) Aftale. var med kundersevicen, At jeg vil gerne betale hvis jeg modtager en. Bare jeg har adrig modtaget en ny en med fakturaen.

2020幎7月7日

KÊre Bruno

Vi er meget kede af at lÊse om din oplevelse som kunde hos os.

Vi vedlÊgger altid fakturaen i forsendelsen sammen med selve produktet. På den måde sikrer vi, at vores kunder fÞrst skal betale, når varen er modtaget. Hvis fakturaen ikke bliver betalt sender vi i alt 3 rykkerskrivelser. Har vi stadig ikke modtaget betaling på dem, overdrages sagen til inkasso.

svindel og dårlig service

For det fÞrste virker produktet ikke, selv efter at have brugt det i 6 måneder. Derefter opsiger jeg det via mail, men uden bekrÊftelse og får så stadig produkterne. PrÞver at kontakte dem for ikke at skulle betale men modtager så rykker efter rykker og til sidst inkassobrev hvor jeg skal betale en masse gebyrer til dem i alt 1152,24
Og det kan jeg ikke slippe ud af.
Så hold jer alle vÊk, det er et forfÊrdeligt snyde firma

2020幎2月28日

Svindel!

Ved ikke, hvor jeg skal starte!
Jeg har abonneret på et produkt (der i Þvrigt ikke virkede) og afmeldte det skriftligt. Jeg får også en skriftlig bekrÊftelse på opsigelsen af produktet og modtager heller ikke yderligere produkter.
Alligevel et par mÃ¥neder senere modtager jeg en rykker 2(!!!) med tilsvarende 2 x rykkergebyr pÃ¥. NÊgter selvfÞlgelig at betale og sender dem en mail (til den mail, der stÃ¥r pÃ¥ rykkeren) om dokumentation for, hvad det er jeg mangler at betale for. Jeg fÃ¥r intet svar og en mÃ¥ned senere rykker jeg igen pÃ¥ mail. Stadig intet svar. Til gengÊld fÃ¥r jeg pludselig er krav fra inkasso! Nu er belÞbet jo bare 3 x sÃ¥ hÞjt og med trusler om bÃ¥de det ene og det andet. Jeg fremsender de mails, som jeg aldrig har fÃ¥et svar pÃ¥ til inkassofirmaet (som i Þvrigt er ligesÃ¥ tvivlsomt og amatÞragtigt firma som NutraQ, men de kan ikke anmeldes her pÃ¥ Trustpilot, da de ikke ‘findes’ (Alektum)), og de siger de vil undersÞge og vende tilbage. De vender ogsÃ¥ tilbage - men de har vist ikke undersÞgt noget som helst, for jeg modtager absolut intet brugeligt - til gengÊld fÃ¥r jeg at vide, jeg skal overfÞre pengene med det samme.
Aldrig har jeg oplevet noget så inkompetent.
Desuden foregår al korrespondence via e-mail - dem der sendte fÞrste mail, hvori de skriver, at jeg skal godkende, at de sender e-mails til mig. JÞsses ... skriver direkte, at det godkender jeg ikke, men det jo er ligegyldigt i og med de jo allerede spammer min indbakke, og der faktisk kommer spam nok. Det bliver helt ignoreret og e-mails fortsÊtter. Så lad vÊr med at spÞrg i fÞrste omgang!

Handl seriÞst ALDRIG! Med det her firma. Det er grotesk, at man kan blive opkrÊvet i alt flere 1.000 kroner uden nogensinde at have haft et produkt i hånden. Og det er utroligt nogle firmaer overhovedet vil lÊgge navn til et samarbejde. Det gÞr dem nÊrmest endnu vÊrre i mine Þjne.

2020幎1月8日
自発的なレビュヌ

Simpelthen et forfÊrdelig snyde firma

Simpelthen et forfÊrdelig snyde firma, får rykker på 400 kroner selv om jeg ingengang har modtaget varen, og eneste måde man får fred på er at betale. Lad vÊre at kÞb hos den, er det eneste råd jeg kan give og de danske influencere der reklamerer for det, stop med det, det er dårlig reklame for jer.

2019幎12月17日
自発的なレビュヌ

Har ALDRIG bestilt noget fra dem

Har ALDRIG bestilt noget fra dem.
Aldrig modtaget noget produkt.
Aldrig modtaget rykker eller inkassovarsel.
Idag bliver jeg ringet om fra inkassoselskab om at jeg skylder nÊsten 2500 kr. for mit produkt. Og at jeg har ignoreret alle deres henvendelser og faktura og inkassoadvarsler!!!

HOLD DIG FOR ALT I VERDEN FRA DETTE FIRMA !!!

2019幎11月11日

Kan bestemt ikke anbefales

Kan bestemt ikke anbefales!
Har betalt mit produkt og har fremsendt dem bevis på jeg har betalt, men har fået en rykker regning på 300 kr og har netop lige modtaget et brev om at den er rÞget til advokat og nu er der gebyr på 1000 kr på.!! De svare på ingen måder når man prÞver at komme i kontakt med dem.

2019幎9月19日
自発的なレビュヌ

Problem opstå fÞrst, når man skal ud af aftalen igen

Der er ingen grÊnser for, hvor nemt det er at bestille disse nye piller og leveringen kommer snorlige,naturligvis incl en regning.
Problemet opstår fÞrst, når man skal ud af aftalen igen og ikke Þnsker flere piller.
Så skal man ikke bare opsige aftalen, nÊgte modtagelsen af pillerne og lade dem gå tilbage til VitaPro igen.
Så begynder problemerne fÞrst.
Faktura på den sidste leverance skal betales, selv om pillerne er nÊgtet modtaget og returneret i postkassen.
Mail korrespondance med firmaet Nutra, som leverer pillerne bliver underkendt og kravet på pillerne bliver sendt videre til inkasso advokat, selvfÞlgelig med diverse nye gebyrer og renter.
Kravet bliver selvfÞlgelig ikke betalt, selv om man truer med RKI i det fÞrste inkassobrev.
Derfor hold jer langt vÊk fra dette firma, eller husk i det mindste, at have alt på skrift via mails og kvitteringer fra posthus.

2019幎5月14日

Mega dårlig service

Mega dårlig service. Afmelder abonnement og sender produkt retur, men får alligevel en rykker og de påstår at jeg ikke har returneret noget. De mener at det skulle have vÊret sendt tilbage som en pakke, med kvittering og det hele. De må godt sende varer til mig, som almindeligt brev, med fare for at dette forsvinder hos PostNord, men dette gÊlder ikke modsat, der skal man kunne bevise at det er sendt retur. Crap firma, fyldt med fusk og dårlig service. Har handlet med dem 1 gang for meget. Skulle have tjekket Trustpilot, som jeg ellers normalt plejer, så havde jeg tÊnkt mig grundigt om inden jeg handlede med dem. Valgte at betale for varen, selv om den var sendt retur, da dette kun kunne ende med inkasso

2019幎3月13日
自発的なレビュヌ

Deres produkt er så ringe at de ikke

Deres produkt er sÃ¥ ringe at de ikke engang vil have det retur, de vil hellere smide folk til incasso. Man skal holde sig fra at benytte deres abonnement “service”, hvilket de forÞvrigt kamouflerer virkelig godt, for pludselig modtager man varer i en Lind strÞm, efterfulgt af regninger og inkasso trusler, som promte fÞres ud i livet. Det er nemmere at komme til inkasso end det er at afmelde sit “medlemsskab/abonnement”

2019幎1月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。