KÊre Mark
Tak for din anmeldelse â og fÞrst og fremmest undskyld for den oplevelse, du havde.
Du havde en aftale kl. 09.00 i vores Ã
rhus-afdeling, og det forstår vi naturligvis er frustrerende, når man har taget fri fra arbejde for at mÞdes med os. På dagen blev vi desvÊrre ramt af uforudsete udfordringer med togtrafikken, hvilket gjorde, at vi fÞrst kunne åbne kl. 09.04. Vi forsÞgte at ringe til dig flere gange, men kom desvÊrre ikke igennem.
Vi kan se, at du var ankommet cirka 15 minutter fÞr Ã¥bningstid, og da vi Ã¥bnede fÃ¥ minutter over 9, var du desvÊrre allerede gÃ¥et. Aflysningen blev sendt, da vi kunne se, at vi ikke ville nÃ¥ frem prÊcis kl. 09.00 â men timingen har Ã¥benlyst ikke vÊret god nok, og det beklager vi.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder. Vi tager situationen til os og ser på, hvordan vi kan sikre bedre kommunikation fremover i lignende situationer.
Hvis du fortsat Þnsker et mÞde, vil vi meget gerne finde en ny tid, der passer dig â og sikre, at det denne gang forlÞber som det skal.
Sara fra Nyfortuna
KÊre Mark
Vi har ingen interesse i at diskutere din oplevelse â og vi beklager oprigtigt, at du fÞlte dig brÊndt af. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.
Vi kan dog se i vores alarm-log, at butikken blev Ã¥bnet kl. 09:04.12 den pÃ¥gÊldende morgen. Ã
rsagen til forsinkelsen var uforudsete udfordringer med togtrafikken. Det Êndrer selvfÞlgelig ikke pÃ¥, at du stod og ventede, og det forstÃ¥r vi godt har vÊret frustrerende â sÊrligt nÃ¥r du havde taget fri fra arbejde.
Der har aldrig vÊret nogen intention om at give urigtige oplysninger, og vi beklager, hvis vores tidligere svar blev opfattet sådan. Det var ikke hensigten.
Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen direkte og finde en lÞsning, så vi kan afslutte det her på en ordentlig måde.
Sara fra Nyfortuna