Nyhavn Rejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rundrejse i Fransk Polynesien. Netop hjemkommet fra drÞmmerejsen til Fransk Polynesien kan jeg kun pÃ¥ alle mÃ¥der rose og anbefale Nyhavn Rejser og specifikt vores rejsekonsulent Martin Dahl Jesp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, fÞrst pÃ¥ safari og dernÊst i Stellenbosch og Cape Town. Det var pÃ¥ alle mÃ¥der en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde en helt fantastisk ferie til Bali, arrangeret gennem Nyhavn Rejser – og isÊr Natasha, som stod for vores rejse, fortjener en stor ros. Fra fÞrste kontakt oplevede vi en utrolig god servic... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fremragende ferie, hvor alt spillede og roen sÊnkede sig Vi har netop overstÃ¥et en helt fantastisk ferie i uge 27, og vi sidder tilbage med den dybeste fÞlelse af taknemmelighed og ro. Fra... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. クルヌズ代理店
  3. クルヌズ旅行代理店
  4. ツアヌ オペレヌタヌ
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

I Nyhavn Rejser sÞger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trÊkke på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netvÊrk. De har prÞvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine Þnsker og forstå prÊcis, hvad det er, der vil opfylde dine drÞmme. Det, der er bedst for andre, behÞver ikke vÊre det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

En rejseoplevelse i absolut topklasse

Jeg har netop vÊret på en 4 ugers rundrejse i Australien med min mand og to voksne bÞrn, og det har ganske enkelt vÊret en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut.

Turen var ekstremt godt planlagt. På bare fire uger nåede vi at opleve utrolig mange forskellige dele af Australien. Alt spillede, og logistikken fungerede perfekt hele vejen igennem.

Vores rejserådgiver var både super professionel og enormt engageret. Hans rådgivning i planlÊgningsfasen var i sÊrklasse og gjorde det muligt at sammensÊtte en rundrejse, der gav os maksimal oplevelse og samtidig ro til at nyde det hele.

Alle udflugter forlÞb helt problemfrit, og vi mÞdte kun virkelig kompetente og vidende lokale guider, som gjorde oplevelserne helt fantastiske.

Det er uden tvivl en rejse, vi vil se tilbage pÃ¥ med stor glÊde – og vi rejser meget gerne med Nyhavn Rejser igen.

2025幎11月8日

KÊre Hanni

Der er nogle tilbagemeldinger, som man bliver sådan ekstra glad for – og dette er en af dem. Tusind tak for de flotte, rosende ord!
Jeres beskrivelse af hele rejseoplevelsen rammer helt plet i det vi alle her hos Nyhavn bestrÊber os pÃ¥ – at I fÃ¥r en kompetent rÃ¥dgivning i planlÊgningsfasen, samt at hele rejsen forlÞber gnidningsfrit og at den lever op til jeres forventninger. SÃ¥ atter engang tak for jeres tilbagemelding, Hanni.

Vi glÊder os allerede til at sende jer afsted på nye, spÊndende eventyr.

Mange rejseglade hilsner Tina

Rundrejse i Peru 4 personer med vokse

Rundrejse i Peru 4 personer med vokse bÞrn sommeren 2025

Godt:
- Regnskovophold
- Machu Picchu (guide var dog ikke god)
- Rafting tur og frokost
- Har set rigtig mange dyr

Skidt
- Materiale omkring vejr og temperatur Lima og regnskoven.
- Hotel Machu Picchu
- Hotel Cusco (Vi havde forventet et godt gennemsnit af hoteller)
- Guide Machu Picchu og Cusco
- Savnede mere info. om vejret generelt, vi ville have valgt noget andet end Paracas, hvis vi vidste hvor koldt det var.
- For meget transporttid ca. 6 hele dage ud af 16 dage.
- FÞlger ikke op på kundefeedback

2025幎7月1日

KÊre Kenneth og familie

Undskyld herfra!
Vi modtog din feedback tilbage i juli måned, og har overfor dig forsÞmt at komme retur. Jeg ved at din konsulent havde nogle detaljer hun ville fÞlge op på overfor vores partner, og så burde vi selvfÞlgelig vÊre kommet retur til dig efterfÞlgende. Udover din konsulent, har både vores produktchef og undertegnede vÊret inde over din feedback. I sidste ende er det mit ansvar, at du bliver kontaktet, og den opgave har jeg desvÊrre ikke formidlet godt nok. Undskyld

Ift. vejret så er det en fantastisk tidspunkt at rejse til Peru på, mén det kan til gengÊld vÊre koldt.
Ift. transporttider, sÃ¥ har vi bÃ¥de rejsende der pÃ¥ en rundrejse Þnsker et hÞjt tempo – og vi har rejsende der pÃ¥ samme lÊngde ferie kun Þnsker fÃ¥ stop. Ud fra dialogen med den enkelte, er det konsulentens opgave at komme med forslag til, hvordan vi bedst muligt fÃ¥r opfyldt jeres Þnsker -ligesom vi ogsÃ¥ har til opgave at ’klÊde jer på’ i forhold til vind og vejr.

Jeg er ked af, at I ikke har fÞlt jer guidet i tilstrÊkkelig grad.
En af vores temaledere har rakt ud til dig. Jeg beklager endnu engang at du ikke hÞrte fra os efter I kom hjem!

David Rosborg-Larsen, Head of traveller Experience

DrÞmme Þ-hop i Fransk Polynesien

2,5 uges Þhop incl. sejlads i Fransk Polynesien. Det blev prÊcis den drÞmmetur som vi havde håbet på. Konsulenten skrÊddersyede rejsen efter vores Þnsker og budget. Informationsniveau fÞr og under rejsen er tip top, det samme er transfers og ikke mindst Nyhavns app.

2025幎11月4日

KÊre Lene

Tusind tak for jeres tilbagemelding pÃ¥ jeres drÞmmerejse til Fransk Polynesien. Det glÊder mig at hÞre, at det hele bare gik som det skulle – det er netop det vi planlÊgger og strÊber efter.

For de fleste af os, så er Fransk Polynesien jo et af de rejsemål man sjÊldent besÞger flere gange, så det er dejligt at vi har ramt plet i planlÊgningen og gennemfÞrelsen af rejsen!

Jeg håber, at vi får lov til at sende jer på nye spÊndende eventyr i fremtiden.

Med om en dejlig dag – og med blot en mdr. til juleaften, sÃ¥ ogsÃ¥ Þnsket om en dejlig jul.

PÃ¥ vegne af alle os hos Nyhavn Rejser,
Tina

Vi havde store forventninger til Mexico

Vi havde store forventninger til Mexico turen efter vores mindre gode oplevelse til usa, Sandra havde virkelig gjort et godt indtryk og vi fÞlte der var helt styr pÃ¥ det hele, hvilket var rart, det starter lidt uheldigt med at der ikke var bestilt glutenfrit mad pÃ¥ flyet, sÃ¥ min kÊreste var glad for at hun selv havde lidt snacks med, vi ankommer til Mexico city til et meget fint hotel meget centralt, sÃ¥ det er dejligt, vi er blevet rÃ¥dgivet til nogle ture fra vores sÞde rejsekonsulent, 1 stop til teotichuan pyramiden hvilket var fedt, der manglede jeg bare lige de forskellige muligheder ved turen, for den mest populÊre mÃ¥de at se dem var i en hot air ballon, men det fandt jeg fÞrst ud af da vi skulle pÃ¥ vores guided tur derud, lidt Êrgerligt da det andet jo bare lÞd meget federe, men det var stadig en fin tur vi fik, nÊste stop Oaxaca igen lÊkkert hotel meget centralt, dog ikke nogen mulighed for glutenfri muligheder til morgenmad hvilket jo er lidt Êrgeligt, div ture er virkelig gode, intet at sÊtte en finger pÃ¥ der, og vi har nogle fantastiske dage midt i de dÞdes dag fejringen, kÊmpe oplevelse, sÃ¥ skal vi ned til akumal og af en eller anden Ã¥rsag skal vi flyve via Mexico city og bruge 5 timer ekstra pÃ¥ det i stedet for at flyve direkte til Cancun fra Oaxaca, hvilket resulterer i at ende med at bruge en hel dag pÃ¥ transport i stedet for 4-5 timer, det virker som dÃ¥rlig planlÊgning nÃ¥r der flyver et direkte fly 20 min efter vores afgang til Mexico city🀷🏌‍♂ vi havde pÃ¥ forhÃ¥nd bestilt en stor lÊkker suv til at hente os i Cancun sÃ¥ vi kunne afslutte turen behageligt, den dukkede bare aldrig op, i stedet kom der en alm lille bil. Vi kommer sÃ¥ frem til vores igen fantastiske hotel og alt er bare perfekt og vi nyder vores sidste dage i Mexico, da vi sÃ¥ skal hjem sidder vi og venter 40 min pÃ¥ vores transport til lufthavnen, da jeg endelig fÃ¥r fat pÃ¥ dem og finder ud af de har booket det til den forkerte dag, sÃ¥ vi venter 20 min mere og ender med at mÃ¥tte tage en taxa for at kunne nÃ¥ vores fly hjem, hvilket runder ferien af med lidt stress.
SÃ¥ igen vi har haft en rigtig god ferie og oplevet en masse, spist fantastisk, og hele planlÊgning af turen gik dejligt nemt. Dog har vi mÃ¥tte indse at vi havde forventet der lige var styr pÃ¥ de sidste smÃ¥ting og man havde optimeret vores rejsetid, og at man ikke selv skulle betale for en taxa for at kunne nÃ¥ flyet hjem 😊

2025幎11月8日

KÊre Tim

Tak for roser og konstruktive bemÊrkninger.
Jeg er ked af at lÊse, at alle detaljer ikke sad i skabet. Den forventning vil vi rigtig gerne vÊre garant for.

Louises glutenfree måltid var booket ind, men da vi efterfÞlgende skal lave jeres opgradering er bestillingen faldet ud af bookingen. Det beklager jeg, at vi ikke opdagede.
Ændring burde ikke pÃ¥virke hjemrejsen, sÃ¥ her hÃ¥ber jeg I begge fik den Þnskede mad.

Sandra rejser selv rundt i Mexico i Þjeblikket, sÃ¥ jeg kender ikke jeres dialog, men jeg har lige gennemgÃ¥et jeres rejse med en anden Mexico kollega. Han fortÊller at vi booker ballon turene over Teotichuan – vi har endda oplevelsen pÃ¥ vores hjemmeside. Dog er der rigtig mange muligheder for at opleve pyramiden, sÃ¥ ofte er det tale om prioritering ud fra jeres snak, nÃ¥r vores konsulenter sammensÊtter jeres forslag. Jeg hÃ¥ber I havde en god dag med andre gode oplevelser, men beklager at ballon turen ikke blev foreslÃ¥et.

Ift flyturen fra Oaxaca til Cancun, sÃ¥ kender vi godt til Viva Aerobus forbindelse pÃ¥ strÊkningen. Jeg gÊtter pÃ¥ at det er dem I har set? Hvad man dog ikke kan se pÃ¥ en flytavle er, at deres fly har en teknisk mellemlanding ( Mexico City), sÃ¥ dels er den kun 15 minutter hurtigere – og dels er det et mindre pÃ¥lideligt selskab, som vi helst ikke booker, da de er kendte for mange Êndringer. Sidst men ikke mindst, sÃ¥ har Aeromexico et samarbejde med KLM, sÃ¥ vi faktisk har prismÊssigt fordele ved at benytte disse.

Udover sparring og kompetent rÃ¥dgivning , sÃ¥ er fordelen ved at bruge et rejsebureau ogsÃ¥, at vi selvfÞlgelig er ansvarlige for solgte rejser. Jeg er sÃ¥ledes ogsÃ¥ ked af at lÊse om den manglende transfer pÃ¥ hjemrejsedagen – og den taxiregning I er kommet hjem med, skal vi naturligvis nok dÊkke.
Jeg sender dig lige en separat mail.

Tim – jeg beklager ovenstÃ¥ende mangler, men glÊdes samtidigt over dine komplimenter til planlÊgningen og de dejlige hoteller som Sandra havde skaffet. Jeg hÃ¥ber I til trods havde en rigtig god rejse – og er kommet hjem med en masse positive indtryk af Mexico.

De bedste hilsner fra Nyhavn Teamet, David

Netop hjemvendt fra en fantastisk ferie

Netop hjemvendt fra en fantastisk ferie til Sri Lanka og Maldiverne. Selvom vi var sent ude, har vi fÃ¥et den bedste og mest profesionelle hjÊlp fra Nyhavn rejser og alt spillede pÃ¥ hele turen. Absolut ikke sidste gang vi rejser med Nyhavn rejser. KÆMPE kÊmpe tak til Pernille.

2025幎10月27日

KÊre Tina

Tusind tak for de flotte ord – jeres begejstring for rejsen lyser ud af jer, og DET kan vi i den grad lide!

Pernille har selvfÞlgelig lÊst din tilbagemelding. Den er hun meget glad for. Jeg skal hilse mange gange!
Vi / Pernille glÊder sig til nÊste gang vi får lov til at hjÊlpe jer på nye rejse-eventyr.

Med Þnsket om en dejlig dag!
Mange rejseglade hilsner

Tina, Nyhavn Rejser

Rejse til Japan til perfektion

Nyhavn Rejser havde lavet en fantastisk rejse til vores familie, hvor der både var plads til store og små oplevelser. Vi oplevede utrolig god lydhÞrhed til vores Þnsker samtidig med en fantastisk professionel rådgivning baseret på deres erfaringer. En klar anbefaling herfra:-)

2025幎10月11日

KÊre Michael
Taknemmelige hilsner til dig/jer herfra, for at kommentere på jeres rejse. Dejligt at alle forventninger blev indfriet!
Jeg tror det var Dorte, der var jeres rådgiver. Jeg ville gerne sende en hilsen fra hende, men hun er netop rejst til Japan igen, for at indsamle endnu mere viden og erfaring 😊
Men jeg hilser hende, nÃ¥r hun er retur. 1000 tak for din tid – og tag endelig fat i os igen, hvis vi en anden gang kan hjÊlpe

PÃ¥ Nyhavn Rejsers vegne
David

Tak for en fantastisk oplevelse til hele vores familie+

Tak Knut &Co fra Nyhavn Rejser! 4 voksne og 4 bÞrn/5 til 13 år...er kommet hjem efter et fantastisk ophold på Ritz-Carlton Abama Tenerife. Alt var velplanlagt og gik over al forventning!
Det er ikke sidste gang vi får brug for jer. Vi glÊder os allerede til nÊste rejse.
Familien Helweg

2025幎10月12日

KÊre Christina & Familie

Stort velkommen hjem – og 1000 tak for jeres begejstrede tilbagemelding. Den betyder meget for os.
Ritz Carlton har I mange Ã¥r vÊret en favorit – men det er kun én af mange 😊. Knut kender dem alle, sÃ¥ I er hjertelige velkomne til at tage fat i ham igen!

De bedste hilsner på Nyhavn teamets vegne

Fremragende Yacht rejse me SeaDream II

Nyhavn Rejser bistod os med at arrangere en fremragende krydstogtrejse på SeaDream II Yachten op langs den italienske vestkyst inclusive startophold i Valletta/Malta og slutophold i Rom.

2025幎10月21日

KÊre Henrik
1000 tak for din tilbagemelding. SeaDream er jo altid godt, men kunsten kan jo også vÊre, at finde det helt rette skib for jer.
Jeg skal hilse mange gange fra Cassandra. Jeg ved hun er meget glad for jeres personlige tilbagemelding. Stort tak herfra!

De bedste hilsner på vegne af Nyhavn Teamet

DrÞmmeferie i Peru - med 100% tilfredshed

Efter at have haft Peru på vores bucket list i årevis, besluttede vi os for, at i sommeren '25 skulle det vÊre. Og efter flere fantastiske rejser arrangeret af Nyhavn Rejser, skulle de selvfÞlgelig også arrangere denne. Vores rejsekonsulent Mathias kender os efterhånden godt nok til at vide, hvad vi Þnsker til sådan en tur, så ham kontaktede jeg, da det blev tid.
Og efter en god og konstruktiv dialog, endte vi med en tur som bare leverede på alle parametre! Vi er faktisk enige om at denne ferie har vÊret den vildeste oplevelse, vi til dato har haft. Forventningerne var hÞje og blev overgået med mange lÊngder hele vejen igennem. Det var intet mindre end fantastisk!
Og ja, Nyhavn Rejser er dyrere end mange andre og ja, vi rejser også med andre, når det skal vÊre mere "simpelt", men nÊste gang vi igen skal på en drÞmmeferie, ringer vi helt sikkert til Mathias igen, så han igen kan sÞrge for endnu en ferie med alle Þnsker opfyldt og ingen hick-up's undervejs!

2025幎7月1日

KÊre Malene
Hvor er det dejlig lÊsning. 1000 tak for din tilbagemelding.
Din tilbagemelding glÊder mig pÃ¥ flere mÃ¥der. FÞrst og fremmest over at en berejst families som jeres, har fÃ¥et alle forventninger (og mere til) indfriet – og endda enige om at dette er jeres vildeste oplevelse nogen sinde.
Og så glÊdes jeg selvfÞlgelig over dygtige kollegaer, der er I stand til at levere gang på gang.
Jeg har ikke selv rejst I Peru, men hÞrer fra alle at det ér fantastisk. Men hvem ved – mÃ¥ske kan nÊste rejse med Mathias byde pÃ¥ endnu flere vilde oplevelser. -Jeg har hilst Mathias mange gange og han hilser tilbage 😊. Han glÊder sig til sparring om jeres nÊste destination!

Endnu engang stort tak for at dele dine oplevelser! Det betyder meget for os.

PÃ¥ Nyhavn teamets vegne, David

Nyhavn Rejser er den perfekte rejsearrangÞr

Nyhavn Rejser, David Rosborg-Larsen, havde lyttet til os og “lÊst” os pÃ¥ den bedst tÊnkelige mÃ¥de og dermed sammensat et perfekt program for vores Canada tur fra Tofino i vest til Toronto i Þst. En tur vi aldrig glemmer - sÃ¥ smuk og oplevelsesrig i et meget smukt og storslÃ¥et land med dejligt imÞdekommende mennesker.

2025幎8月27日

KÊre Ulla

Tusind tak for jeres skÞnne tilbagemelding på jeres Canada rejse. Det lyder jo til at I havde en helt fabelagtig tur, og det er jo netop det vi bestrÊber os på at I skal have!

Jeg ved at David er meget rÞrt over jeres personlige hilsen, så jeg skal hilse og takke mange gange for denne også!

Vi håber på, og glÊder os til, at sende jer på nye eventyr engang i fremtiden.

FÞrste tur til USA

FÞrste tur til USA , New York kan stÊrkt anbefales,tag fat i Kim han er virkelig dygtig.Vi har fÞlt os trygge med Nyhavn Rejser.Alt har vÊret i orden.
Fly-Hotel samt alle sevÊrdighederne.

2025幎9月8日

KÊre Christina og familie
1000 tak for jeres tilbagemelding!
BÃ¥de New York og Kim er fantastik. SkÞnt at hÞre at I har nydt begge dele 😊.

Jeg hilser Kim mange gange – og er der andet vi kan hjÊlpe med, skal I endelig bare sige til!

De bedste hilsner på Nyhavns vegne, David

SuverÊn tur til Sri Lanka!

SuverÊn tur til Sri Lanka!
Godt tilrettelagt, god chauffÞr og dejlige oplevelser.
Vi fik set dyreliv, dykket ned i madkulturen, religionerne og fik dyrket os selv - bl.a. med Ayurveda og yoga.
Ren afslappet ferie og i gode hÊnder - hele vejen😋

2025幎9月2日

KÊre Kent
Stort tak for at dele din begejstring! Både over Sri Lanka og over vores kollega Pia, der bl.a er ekspert i både wellness samt natur, kultur og dyreliv på Sri Lanka.
Det er dejligt lÊsning, at I har nydt både sevÊrdigheder, Ayurveda og yoga!

Namaste – og stort velkommen hjem. Jeg hilser Pia 😊.

De bedste hilsner på vegne af Nyhavn Teamet, David

Tur til Malaysia

Vi har tidligere på året vÊret på en fantastisk rejse til Malaysia arrangeret af Nyhavn Rejser, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Fra fÞrste kontakt fik vi kyndig og personlig rådgivning, hvor vores Þnsker blev lyttet til og omsat til en skrÊddersyet rejseplan.

Alt fungerede til perfektion – fra fly og transfers til hoteller og udflugter. Vi fÞlte os trygge hele vejen igennem, og detaljerne var gennemtÊnkte, sÃ¥ vi bare kunne nyde rejsen uden bekymringer. SÊrligt vil vi fremhÊve opholdet pÃ¥ det nyligt opfÞrte hotel The George i Georgetown pÃ¥ Penang, samt en guidet food tour, som gjorde turen helt uforglemmelig.
Derudover var vi på the Banjaran hotsprings retreat, Pangkor Laut Resort samt ophold i Kuala Lumpur.
Alle steder helt fantastiske på hver deres måde.

Vi giver vores varmeste anbefaling til Nyhavn Rejser og vil helt sikkert bruge dem igen, når vi planlÊgger vores nÊste eventyr.

2025幎3月3日

KÊre Claus

Sikke dog en herlig tilbagemelding! Hvor er det skÞnt at hÞre, at I havde en sÃ¥ dejlig rejse til Malaysia – og det lyder virkelig som om I havde en helt eventyr tur.

Vi glÊder os allerede til at sende jer afsted på nye eventyr, og takker atter engang for jeres feedback.

Mange rejseglade hilsner Tina, Nyhavn Rejser

Super god oplevelse med Nyhavn Rejser!

Super god oplevelse med Nyhavn Rejser!
Jeg var afsted med hele min familie til Malaysia og Singapore, og hele turen igennem var fantastisk!
Vi blev taget godt imod alle steder og hotellerne var forberedt på, at vi ankom og stod klar med god service.
Super arrangeret af Nyhavns Rejser, dem kan du roligt rejse med!

2025幎3月20日

KÊre Casper

Stort velkommen hjem fra SydÞstasien og stort tak for din tilbagemelding!
I min verden har specielt Malaysia vanvittige mange spÊndende oplevelser at tilbyde – og jeg kan se, at I har fÃ¥et mange af dem med - ogsÃ¥ uden I er gÃ¥et pÃ¥ kompromis med tempoet :-). SkÞnt at lÊse, at alle oplevelser er gÃ¥et op i en hÞjere enhed.

De bedste hilsner på vegne af Nyhavn teamet, David

Fantastisk rejse til Canada og Alaska

Vores nyligt overståede rejse til Canada og Alaska har vÊret en kÊmpe oplevelse. Et er den enestående natur, vi har vÊret igennem, noget andet er vores rejseprogram, hvor alt bare har klappet fra ende til anden.
Stor ros til rejsekonsulent SÞren Alling for gode råd og tips under planlÊgningen af rejsen.

2025幎9月8日

KÊre Jan

AllerfÞrst; Velkommen hjem!
Det lyder jo til at have vÊret en fabelagtig rejse, og det er vi naturligvis rigtig glade for at hÞre.

Vi kan jo ikke tage Êren for den storslÃ¥ede og fantastiske natur i Canada og Alaska, men vi tager med kyshÃ¥nd imod jeres rosende ord til planlÊgningen af rejsen 😉.
Jeg viderebringer fluks jeres positive tilbagemelding til SÞren, og jeg er sikker på at han også vil sÊtte stor pris på at I har taget jer tid til at skrive til os her.

Med Þnsket om en dejlig dag

Canada - Alaska 6 stjernet oplevelse igennem 21 dage

FÞrst og fremmest en kÊmpe TAK til Nyhavn Rejser/DAVID for en helt fantastisk rejse på 21 dage til Canada og Alaska , hvor alt fungerede til perfektion..
TAK David for al din hjÊlp og store kreative engagement igennem hele planlÊgningsfasen .
Vores mobilitetsudfordringer blev aldrig en forhindring – i at skabe en mangfoldighed af oplevelser med forskellige transportmuligheder .
Nyhavn Rejsers rejse APP er helt unik.
Den får 6 stjerner!

Intet var overladt til tilfÊldighederne – det hele blev en total 6 stjernet succesoplevelse igennem 21 dage .
Alt i alt en uforglemmelig rejseoplevelse.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Nyhavn Rejser og TAK til David .
6 STJERNER .

2025幎8月1日

KÊre Jytta og Kristian
Hvor er det dejligt at lÊse om jeres begejstring her på Trustpilot også!
For mig er det ekstra skÞnt at tale Canada med folk der er nysgerrige – og Ã¥ben for nye idéer. Og her har dialogen med jer bare vÊret skÞn fra start til slut.
Tak for ros og tilbagemelding – også på vores app!

De bedste sensommerhilsner fra

Styr på alle detaljer

En lang rejse med styr på alle detaljer, giver tryghed og Þger kvaliteten af oplevelserne.

2025幎7月14日

KÊre Carl

Du siger det dejligt kort og prÊcist – og tak for det! Det er jo nemlig essensen af dét vi laver – skaber tryghed og skaber de gode oplevelser, sÃ¥ I kan slappe af og bare tage det hele ind.

Tusind tak for din tilbagemelding, som vi er super glade for.

Sommerglade hilsner Tina, Nyhavn Rejser

Kvalitet i udbud og rådgivning

Det er 3. Gang vi rejser m Nyhavn. Sublimt valgmuligheder af hoteller mv. Stort service niveau (SÞren Alling er en supergod rejsekonsulent for os) og altid til rådighed når vi har spÞrgsmål etc. og en rejse-App der er virkelig god.

2025幎7月26日

KÊre Thomas

Tusind, tusind tak for de flotte ord – dem er vi super glade for!
Udover at nÊvne vores gode service, sÃ¥ er jeg ogsÃ¥ glad for at du nÊvner vores rejseapp – den er vi nemlig ogsÃ¥ selv er ret stolte af.

Jeg sender fluks din hilsen videre til SÞren, som utvivlsomt bliver rigtig glad.

Vi glÊder os allerede til at hjÊlpe jer afsted på jeres fjerde rejse.

Sommerglade hilsner Tina, Nyhavn Rejser

Fint alt spilled fra deres side

Fint alt spilled fra deres side, tak😀

2025幎7月7日

Hej Steen

Kort og prÊcist – dét kan jeg lide!
Vi er glade, nÃ¥r du er glad – og det lyder det jo bestemt til at du er. -Vi hÃ¥ber, at vi kan fÃ¥ lov til at hjÊlpe dig en anden god gang.

Med Þnsket om en dejlig sommer

De bedste hilsner Tina Nyhavn Rejser

Rejse til Canada/Alaska

Nyhavn Rejsers booking process var effektiv og personalet var meget hjÊlpsomme med diverse spÞrgsmål. Rejsespecialisten var meget vidende omkring destinationen og gav gode råd om booking af ture fra skibet i tide. Appen fungerede virkelig godt og havde alle informationer om rejsen nemt tilgÊngelig. Dokumenter kom til tiden og som lovet. Rejsen levede fuldt op til vores forventninger og vi vil gerne benytte Nyhavn Rejser igen.

2025幎6月15日

KÊre Jakob

Tusind tak for de flotte om jeres ferie!
Jeg er glad for at du nÊvner vores App, som vi selv er meget glade for og stolte af – jeg synes personligt, at det er skÞnt at man har et godt overblik, en mere detaljeret rejseplan og alle rejsedokumenter ved hÃ¥nden bÃ¥de fÞr, under og efter rejsen.

Jeg sender dine rosende ord videre til min kollega, som har planlagt jeres rejse – og sÃ¥ vil vi glÊde os til at hjÊlpe jer pÃ¥ nye eventyr i fremtiden.

Med Þnsket om en dejlig dag og skÞn sommer

Tina, Nyhavn Rejser