Snabb, professionell och vÀldigt bra resultat vid leverans av hemsida. Dessutom till ett rimligt pris. Kan varmt rekommendera Sussie och Nyttodata.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill verkligen tacka Nytto Data och dess personal för den hjÀlp jag fick nÀr jag fÃ¥tt ett konstigt mejl frÃ¥n Facebook. Tog kontakt med dem och fick komma dit. Dom visste precis vad som skulle göra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har haft mÃ¥ngÃ¥rig kontakt, 32 Ã¥r, med Nyttodata, men det Àr inte frÀmst företaget, utan personalen som utgör ansiktet utÃ¥t. Alltid fÃ¥ hjÀlp och snabbt, glada miner och frÃ¥gorna lösta. En personli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra personlig service. Personalen var måna om att jag blev nöjd och lade ner mycket arbete för att jag skulle få det som passar just mig.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi paÌ Nyttodata aÌr din trygghet i den vardagliga IT-driften och aÌr formbara efter vaÌra kunders behov och oÌnskemaÌl. Nyttodata aÌr foÌretaget som kan erbjuda helhetsloÌsningar, foÌr den lilla till den stora kunden. Vi kan, som helhetsleverantoÌr, hjaÌlpa dig och ditt foÌretag infoÌr smaÌ och stora foÌraÌndringar eller investeringar paÌ IT- sidan. VaÌra IT-konsulter kan driva eller hjaÌlpa till med foÌretagets IT-projekt fraÌn planering till genomfoÌrande. Vi erbjuder it-tjÀnster, webbhotell, webbtjÀnster, IT-drift, affÀrssystem Pyramid, Nova Office, Microsoft 365. Vi erbjuder försÀljning med programvaror, datorer, serverlösningar, kopiatorer och skrivare samt förbrukning, kassa och butikslösningar, sÀkerhet och nÀtverk, konferenslösningar och IP-telefoni. CADprogram och Adobes layoutprogram samt hela Microsofts programportfölj erbjuder vi samt Àven antivirusprogram. Inom webb har vi webbhotell för hemsidor och e-post samt online backup, bokningsschema och hostning av servers. Vi skapar Àven hemsidor
Aspelidsv 1, 457 40 FjÀllbacka & Bultv 1 451 75 Uddevalla, xxxxx, FjÀllbacka/Uddevalla, ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BestÀllde ett minneskort på fredagen och på måndagen efter helgen knackade brevbÀraren på dörren med minneskortet i handen! Snabbt och smidigt så toppbetyg för denna bestÀllning och trevliga sÀljaren med det smittande skrattet!

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Vi har varit kund under många år och Àr så nöjd med allt. De Àr personliga och alltid nÀra till handa nÀr man behöver hjÀlp samt Àr vÀldigt kompetenta. Rekommenderar Nyttodata starkt!

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Fantastiskt personal som alltid Àr så hjÀlpsamma samt proffsiga

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Fantastisk personal, alltid hjÀlpsamma, kunniga, snabba svar och återkopplingar, experter på bl a Pyramid, smidiga lösningar! Har Ànnu inte stött på ett IT-problem som de inte kunnat lösa! Kan varmt rekommendera dem!

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Snabb och bra service av mycket kompetent och trevlig personal

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Jag har haft mångårig kontakt, 32 år, med Nyttodata, men det Àr inte frÀmst företaget, utan personalen som utgör ansiktet utåt. Alltid få hjÀlp och snabbt, glada miner och frågorna lösta. En personlig kontakt.
TÀnk, jÀmför hjÀlpen via en nÀtkontakt, hÀr finns en glad mÀnniska som bryr sig, som man kan prata med.

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Installation av nytt antivirusprogram samt avinstallation av befintligt antivirusprogram, tack vare riktlinjer och lÀnk via mail från Nyttodata VÀst AB. 2022-11-14.
Att omdöme inte gjorts tidigare beror på det faktum att jag inte visste att möjligheten fanns.
En bra och duktig leverantör skall ha den uppskattning de förtjÀnar och det gör verkligen aktuell leverantör.
De riktlinjer som gavs i mailet och den kopplade lÀnken gjorde att hela avinstallationen gick utan problem och det nya programmet installerades utan anmÀrkning- helt perfekt. Jag har sjÀlv mångårig erfarenhet av att handla upp IT system för ett flertal kommuner ( både ekonomi och lönesystem) och kan bara konstatera att flertalet stora leverantörer inte levererar sina produkter på ett så bra sÀtt som detta mindre företag. Nyttodata kÀnner av att alla anvÀndare inte Àr experter bakom tangenterna utan i många fall glada amatörer och kÀnns det verkligen trygg att ha en sådan leverantör att tillgå. Jag kan varmt rekommendera andra att nyttja deras tjÀnster, som ger stor trygghet, snabb återkoppling vid eventuella problem och en mycket bra prisbild.

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Snabb och personlig service. Kanon att hunden fick komma med!

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Vi Àr kund sedan 2000 med hemsidaa, dator, skrivare mm och Àr vÀldigt nöjda.
Mvh
Stefan Malm, ordförande
BohuslÀns Ornitologiska Förening

Nyttodata VÀst AB ããã®åç
Den bÀsta servicen i hela Sverige!!!!!
Kenta Àr fruktansvÀrt duktig på det han gör!!!!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã