Købte i april måned en twister smoothie blender. Den begyndte hurtigt at lugte brændt ved brug og satte sorte mærker i køkkenbordet. Fik pengene retur og købte en ny. Der er motoren allerede stået af,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
OBH vejrstation 4832. Skidt, hvis min udendørs sender er inde, så skulle jeg ha 47 grader i stuen. Og når den er ude, hvor temp. Pt. Er omkring frysepunktet så siger den mellen 14 og 18 grader. Det ly... もっと見る
Købte en OBH Nordica Easy Fresh Food Sealer model 7965 for 4-5 år siden. Dengang brugte jeg vacuumpakkeren til at pakke forskellige ting, og jeg kunne konstatere, at den fungerede upåklageligt. Var d... もっと見る
Vores airfryer holdt op med at virke efter 2 år og 2 mdr. 2 mdr efter garantiens udløb, det blev jeg dødelig fornærmet over så jeg skrev til OBH kundeservice. 10min efter ringer telefonen og jeg... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg købte en Precision kaffekværn til…
Jeg købte en Precision kaffekværn til kr. 300,- da vi skulle have barnedåb.
Grunden til købet var; at den var testvinder. Jeg blev skuffet.
Jeg brugte den én gang i går - efter at have store problemer med at få den til at køre.
Da jeg så skulle bruge den nu til morgen kan jeg ikke få den til at køre. Jeg har skilt den ad i de få trin man kan - uden held.
Én ting er, at jeg nu sidder morgengnaven - og UDEN kaffe. Men i morgen skulle vi bruge den til barnedåb - og det er selvsagt relativt irriterende; da jeg købte den over nettet.

Obhnordica からの回答
Dårligt produkt og uforskammet kundeservice
Den 13. august sender jeg følgende til OBH Nordica. OBH Nordica har valgt ikke at svare.
Jeg skal bede jer genbehandle nedenstående sag. Jeg vil foreslå at sagen behandles af en leder af salgsafdelingen eller lignende - for den behandling jeg har fået er ikke rimelig.
MIn Opti Grill begynder at drille efter ca. 1 år. De forudprogrammerede programmer for forskellige typer af madlavning fungerer ikke. Jeg klager til jer, og i sender mig et A4 ark til hvordan jeg kalibrerer den. Det er ikke noget der står i jeres brugsvejledning, så åbenbart noget man har fundet ud af hen ad vejen.
Dette gør jeg og det virker - men man bliver selvfølgelig lidt utryg vedr. produktets kvalitet.
Jeg anvender kalibrerings-opskriften flere gange - med 3-5 måneders mellemrum - når funktionaliteten går i stykker.
Senest anvender jeg den så her i weekenden igen. Nu er effekten pludselig anderledes. Opti Grill går helt i sort den her gang. Der kommer lys i "pølserne" og den yderste lampe blinker hvidt. Opti Grill kan I øvrigt slet ikke anvendes. Jeg kontakter nu jeres kundesupport, men pludselig er der ikke nogen hjælp at hente. Produktet er nu mere end 2 år gammelt, og jeres garanti dækker ikke.
Jeg føler I har snydt mig. Jeres produkt har aldrig fungeret efter hensigten. Jeg skulle selvfølgelig ikke have accepteret kalibreringsløsningen, men forlangt produktet byttet/repareret i garantiperioden. Jeg valgte at være venlig og selv anvende den noget mærkelige fremgangsmåde med at kalibrere - med den konsekvens at jeg nu står med et ubrugeligt produkt som I ikke vil tage ansvar for.
Jeg skal bede jer genoverveje sagen, da jeg føler I har behandlet mig dårligt. Hvis I fastholder jeres beslutning om ikke at bytte eller reparere produktet vil jeg selvfølgelig bruge Trustpilot - og andre muligheder - for at oplyse evt. andre kunder om jeres produkts kvalitet og jeres kundeservice.

Blenderkande som gik i stykker efter 1,5 år og maks 10 ganges brug
Jeg fik en OBH blender i gave for 1,5 år siden i den model som kaldes HERO W1400. Efter at have brugt den til at lave smoothie i, satte jeg den i blød i vand og sæbe. Da jeg ville vaske den op dagen efter, var glaskanden flækket lige så fint, og bunden var gået ud. Der har ikke været tegn på slag eller andet i kanden forinden. Jeg kontaktede butikken som den var købt i, men jeg kunne ikke fremskaffe en kvittering fra gavegiveren. Så skrev jeg en mail til OBH’s kundeservice, og får ingen svar. I dag ringede jeg til det nummer som står på deres kundeserviceside, men fik at vide at de kun reparerer på OBH’s produkter og derfor ikke kan hjælpe mig. Nu står jeg med en motor som fungerer upåklageligt, men jeg har ingen kande. Det har taget lang tid, og jeg er stadig ikke kommet igennem til OBH. Nu overvejer jeg at skrotte en ellers forholdsvis ny motor og købe et andet mærke, når jeg læser anmeldelserne herinde af OBH’s produkter, og oveni hatten synes jeg at den lange responstid på mail også giver en træls mavefornemmelse.
Jeg vil alligevel give OBH en sidste mulighed for at vende tilbage og svare på om det er muligt at få en ny glaskande, eller om jeg skal købe en ny blender.

Lousy customers service.
Lousy customers service.
I haven't been able to use my product for almost 4 months, since "the filters are out of stock". Come on ...
SUPER GOD SERVICE!
Min brødkniv gik midt over efter jeg tabte den på køkkengulvet. Skrev hurtigt en mail til OBH, og fik tilsendt en ny uden problemer, på trods af at jeg ikke kunne dokumentere knivens alder eller havde kvittering, da den var modtaget som gave.
Det er god service!
TAK.

Obhnordica からの回答
Købt en OBH nordic vandkoger til 600…
Købt en OBH nordic vandkoger til 600 dkk , den var meget langsomt om at koge vand, sprængte sikringer konstant, skulle afkalkes hver anden dag ellers springende den på bordet.Har reklameret den til Imerco hvor jeg har købt den men desværre fik meget hurtig svar at den fejlede ikke noget .Har købt en meget billige udgave af en anden mærke som virker perfekt-p.s den bruger det samme stik kontakt men springer ikke sikringer.

Obhnordica からの回答
Bundene smitter af med sort farve
Jeg har 1 kasserolle og 2 gryder i serien Eco. ( kasserolle grøn, gryderne i rød og orange)
Jeg har været vældig glad for dem .... indtil nu!
Jeg ved ikke hvad det sker med bundene, udvendigt. Lige pludselig er de bare irriterende fordi de ødelægger alle mine viskestykker, de smitter fuldstændig vanvittig af, så viskestykkerne bliver sorte. ( og det kan ikke vaskes af) Det giver ingen mening, men det gælder alle 3 dele.
De er vel ca 3 år gamle nu. Fejler ellers intet. Nu ryger de ud og jeg skifter mærke

Obhnordica からの回答
Købte en jævnt dyr el koger fra obh
Købte en jævnt dyr el koger fra obh, den er i rustfri stål, men det er ikke så rustfri endda, da den efter 3 mdr begynder at ruste flere steder, nu jeg selv uddannet smed indenfor rustfast stål, i må sgu lige få kigget på jeres slibebånd. Rigtig kedelig køb faktisk.

Obhnordica からの回答
Købte riskoger af tvivlsom kvalitet
Købte riskoger af tvivlsom kvalitet. Risene brænder på. Den første vi fik brændte af indenfor meget kort tid. Den anden holdt godt et år. Vi regnede med at der var 2 års garanti på, men nej... Ikke hos OBH. Elendig kvalitet. Find noget andet.
Smoothie blender brændt af
Smoothie blender brændt af. Hver gang jeg har brugt den, lugter det brændt og igår, brændte den så af!
Reklamation/serviceniveau hos OBH.
OBH Nordica Legacy . En ca. 3.5 mnd. gl. kaffemaskine købt for ca. 900.-
hos Kop & Kande Aalborg, City syd
Låget knækker, drypstop utæt. Garanti 5 år
Indleveret til forretning d. 02.12.17, insisterer på at få den ombyttet, hvilket ikke er muligt. Den skal sendes til rep. Andet er ikke muligt
Nu d. 07.01.2018, har stadig intet hørt ? fedt at stå uden kaffemaskine i over 1 mnd !
Vil helt klart anbefale andre mærker med bedre service ordninger end OBH..
Melitta fx ,og sikkert også andre, de bytter( uden bøvl ) små apparater. Penge retur - eller nyt tilsvarende. God service . Det kunne de lære noget af !
Har lige købt et projektor ur.Det laver …
Har lige købt et projektor ur.Det laver pludselig om på timevisningen, og sinker pludselig med en time.Jeg er snart på vej ned i forretningen med det igen.Har før haft projektor ur fra et andet firma,uden problemer.Skal nok vælge det igen.MØG UR
Dårlig kundeservice.Købte en OBH …
Dårlig kundeservice.Købte en OBH kaffemaskine d 29 AUG 2017 og her d 18 Okt gik den i stykker det vil sige 7 uger har vi haft den og allerede gået i stykker og nu skal jeg vente 4 uger på at den bliver lavet og de vil ikke give mig en ny fik bare at vide at jeg skal vente på at den bliver lavet det kan da ikke være rigtigt efter så kort tid ?????
Dårlig toastmaskine, lige til at kaste ud af vinduet
Det kunne være mega rart, hvis jeres toast-maskine rent faktisk kan lave en toast uden, at al malingen på pladerne, som sidder på maskinen, brænder fast i brødet, og derfor forhindre mig i at indtage det bagefter af frygt for forgiftning. Aldeles ringe oplevelse!
OBH blender kan IKKE blende smoothies......
OBH "supreme" blenderen bruges kun af mig, og kun til at lave smoothies på flg. Måde:
Først A38, derefter bananer og til sidst frosne bær.... samme procedure ca. én gang om ugen i et år. Blenderen går så i stykker, motoren kører MEN kniven drejer ikke! Reklamation afvist fordi blenderen er brugt forkert.....
Hvis det er kvaliteten på jeres "supreme" produkt, så må jeg hellere fraråde alle at købe OBH produkter??
Købte en OBH smoothie som principielt …
Købte en OBH smoothie som principielt fungerer fint, men da pakningen i knivdelen gik i stykker efter 1 måned kan den ikke bruges. Det var min egen skyld, hvorfor jeg var indstillet på at betale for pakningen som koster kr. 50. OBH henviser et servicefirma som sælger deres reservedele. Jeg har bestilt denne, men der er nu gået 6 måneder, og jeg får svar at reservedel fortsat er i restordre. OBH selv fraskriver sig ethvert ansvar, og siger de ikke har noget med dette at gøre.
Derfor køb kun deres produkter som et en-gangs produkt, da det kan smiddes ud hvis der sker noget.
Hvis ikke gummipakninger kan fremskaffes, så er det useriøst, da dette bør betragtes som sliddel.
Nedladende svar fra OBH
Pakningerne i mine to smoothieblendere er blevet utætte og jeg skriver til OBH. Det skal siges, at den ene er brugt i et halvt år og den anden klarede "hele" 3/4 år.
Svaret på min henvendelse var, at det var da mærkeligt og jeg kunne ringe til hende, hvis jeg havde brug for hjælp til at forklare omkring rengøring og brug af den. Undskyld, men hvor dum tror du, jeg er??? Kniven kan gå i opvaskemaskinen jf. OBH og jeg kan godt selv finde ud af, hvordan jeg putter den ned i maskinen!!!
Sikke dog et nedladende svar!
Glaskanden af OBH Blender Miami knækkede ved bunden
Glaskanden af OBH Blender Miami knækkede ved bunden ved tilberedning af en suppe og jeg fik anden grades forbrændinger ved håndleden.
Selvom OBH beskriver i vejledningen brug af blenderen til varme retter, er glaskanden ikke tempered til at modstå temperaturveksler ved påfyldning af megen varme væsker. Det er derfor meget farligt at anvende blenderen.
Har returneret blenderen til Imerco som har erstattet købsprisen, men det ændrer ikke noget på forbrændingerne ved armen.
Føler ikke ansvar for deres produkter
Føler ikke ansvar for deres produkter
Vi fik en OBH håndmixer i julegave. Piskerisene rustede efter 4 måneder hvor vi næsten ikke brugte maskinen. OBHs 'kundeservice' vil ikke have noget med sagen at gøre hvis ikke vi har en kvittering - det eneste de kan er at henvise til en forretning i den anden ende af landet hvor vi kan købe nye piskeris. De er ikke interesserede i at se de defekte piskeris og eventuelt rette en fej i produktionen. Vi er ikke interesserede i at købe piskeris hver 4 måned, så det bliver en ny mixer - ikke OBH!
Vi havde købt en OBH Nordica støvsuger …
Vi havde købt en OBH Nordica støvsuger (Blue River 7043) i restparti for ca. 4-5 mdr siden fra IMERCO (bemærk, det er 4-5 mdr, IKKE år!)...
For 2 uger siden løb vi tør for støvsugerpose.. Efter en laaang søgen; INGEN har posen, hverken Bilka, Elgiganten, Bauhaus, Power, Imerco?
OBH henviser til Imerco, Imerco henviser til OBH..
IMERCO siger: "Som køber er du selv ansvarlig for køb af varen når det er restparti, det er li´som gambling, du ve´, man ka ikke vide om dele findes til den senere hen".. ?? ..
Jeg er meget uforståelig overfor sagen?? derfor: Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og behandling..

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。