Østergaards Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min hund fik ÞrebetÊndelse efter meget dÃ¥rlig rÃ¥dgivning af dyrlÊgen. Hunden havde almindelig Þrevoks og jeg fik af vide, at det skulle renses to gange dagligt i 7 dag. PÃ¥ 5. dagen lÞb der betÊndelse... もっず芋る

Ny lov siger man ikke bare mÃ¥ udlevere orme kur eller andet medicin til katte, medmindre de er skrevet ind i systemet og undersÞgt inden, og sÃ¥dan noget skal det jo findes dag og tid til
 SÃ¥ jeg lad... もっず芋る

Vi har for nyligt mistet en hund pga. direkte mangelfuld undersÞgelse og derefter forkert behandling. Samtidig blev vi lÞjet for vedr. hvilke test de foretog pÃ¥ vores hund. Prisen overholdte... もっず芋る

Vi har benyttet Østergaards dyrehospital til vores hvalp da han fik kennelhoste. De var super venlige og gode til at oplyse os og svare pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l. Priserne er meget overkommelige, o... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

En gang Østergaards, ALTID Østergaards!

Vi har brugt Østergaards et par Ã¥r nu, og har vÊret der til bÃ¥de smÃ¥ting som vaccinationer og store ting som operationer. De har behandlet og opereret et hornhindesÃ¥r pÃ¥ vores ene hund, opereret en indkapslet cyste vÊk pÃ¥ vores anden hund, og igÃ¥r opererede de igen pÃ¥ en af vores hunde og samtidig reddede de hans liv, og det nok pÃ¥ mere end en mÃ¥de!!

I denne omgang havde vores lille dvÊrgpinscher problemer med at tisse, han dryppede kun. Jeg havde på forhånd fundet frem til at det nok skyldtes enten forstÞrret prostata, urinvejssten ( som kan vÊre dÞdeligt) eller blÊrebetÊndelse. Jeg har ikke mulighed for at tage til Þstergaards den dag, og valgte en lokal dyrlÊge, det skulle jeg ALDRIG have gjort. Den dyrlÊge fejldiagnotiserede vores hund, og havde jeg lyttet til ham havde det nok kostet vores hund livet, enten under narkosen eller fordi hans urinveje pludselig ville vÊre stoppet helt, og han dermed ville vÊre dÞd af ophobning af affaldsstoffer, eller i hvert fald MEGET akut skulle have vÊret på operatonsbordet. Men den dyrlÊge mente bare at hans prostata var forstÞrret og han skulle kastreres.

Jeg gik derfra med en underlig fornemmelse i maven, og ringede straks til Østergaards, og en dyrlÊge ringede tilbage til mig. Vi fik en tid dagen efter ( som var igÃ¥r) . Vores hund blev scannet og der blev taget rÞngten, og ganske rigtig var der sten i urinrÞret! Der blev taget blodprÞver inden han blev lagt i narkose for at tjekke at alle tal var okay, og han var stabil nok til operation.

Alt var helt fint, men alligevel fik han desvÊrre hjertestop under operationen. Men det dygtige personale gik straks igang med hjertemassage, kunstig åndedrÊt, adrenalin osv, og fik gang i det lille hjerte igen, og gennemfÞrt operationen.

Vi blev hos Østergaards nogle timer ekstra, for at vÊre sikker pÃ¥ han var helt stabil inden vi tog hjem igen. Og jeg er SÅ taknemlig for alt deres hjÊlp og indsats. Jeg tager aldrig nogensinde et andet sted hen med mine dyr, det er virkelig den time i bus vÊrd <3

Af hjertet tak til Østergaards for altid god behandling, Ozzy takker også for at have fået hans bror hjem igen <3

2017幎2月11日

KORT OG GODT, DE BEDSTE

Vi har brugt Østergaards dyrehospital til efterhÃ¥nden 5 hunde og tre katte over en Ã¥rrÊkke. Altid og uden undtagelse er vi blevet modtaget i receptionen venligt, smilende og imÞdekommende af veterinÊrsygeplejerskerne. Altid har der vÊret den tid som man mÃ¥tte kunne Þnske sig under konsultationerne. Altid har man fÃ¥et vejledning og forklaringer pÃ¥ de sygdomstegn som har vÊret tilstede. Altid er der blevet fulgt op telefonisk dag som aften pÃ¥ behandlingen. Altid er der udvist en virkelig empatisk og professionel service og behandling.
Og altid til yderst rimelige priser, omend det er svÊrt at opgÞre behandling i kroner og Þre, til det man elsker og har allermest kÊr.
Vi takker af hjertet al personalet, lÊger som sygeplejersker for al den omsorg som I viste under og ved vores lille hunds sygdomsforlÞb. En speciel tak til Kari-ann og Lea

2016幎1月8日
自発的なレビュヌ

Min kat kom hjem med lopper!! -ikke deres problem

DÃ¥rlig oplevelse!
Min inde race kat kom hjem med lopper!!!
Den havde IKKE lopper fÞr jeg afleverede ham!! Reder ham hver evig eneste dag og der var heller ikke efterladenskaber fra dem så den var helt ny.
Ringede til dem og beklagede mig hÞfligt, men blev mÞdt af en ikke-så-hÞflig dame i telefonen, som var så ligeglad og nÊgtede at det kunne vÊre fra dem og det eneste hun sagde var at jeg kunne komme og hente en loppekur hos dem til ca. 190 kr. Dårligt dårligt og bare for dårligt! Hun beklagede ikke engang! Her har man lige betalt et STORT belÞb for behandling af sin kat og yderligere skal punge ud når det er deres FEJL!
Kom iÞvrigt også hjem med en kat der havde 2 skaldede pletter istedet for én fordi de ikke kunne ramme dens blodåre. Ja det er hvad der kan ske, dog stadig en fejl. Men Lopper det er bare ikke iorden og efterfÞlgende ikke vil kendes ved det eller give ham en loppekur på deres regning når det er fra dem!
Vi kommer ikke igen.

2015幎9月30日
自発的なレビュヌ

Venlige, dygtige og billige.

I lÞrdags var jeg for fÞrste gang ude hos Østergaards Dyreklinik med mine to marsvin. I det jeg trÃ¥dte ind af dÞren derude blev jeg modtaget med smil og fÞlte mig med det samme tryg og velkommen derude.Det ene marsvin var blevet dÃ¥rligere i lÞbet af fredagen, og var nÞdsaget til at finde en anden dyreklinik end den jeg havde bestilt tid hos til om mandagen. Det var bÃ¥de til mit held og dyrenes held.
Begge marsvin blev undersÞgt og fik klippet negle. Mickey var heldigvis helt som han skulle vÊre. Pjuske som var syg, skal have en tandbehandling hos dem på torsdag, hvis han tager nok på i vÊgt. Det medicin jeg har fået med hjem til ham virker, og han spiser lÞs igen. Jeg fik medicin med hjem til 5 dage. Hun brugte mindste en halv time på os, og prisen blev kun 556kr! Tandslibning er i Þvrigt kun 6-800kr hvor mange andre dyrlÊger tager fra 1500kr af. Er virkelig glad for at have fundet dem, og vil bestemt bruge dem fremover. De er dygtige, utrolig rare og ikke griske som andre dyrlÊger kan vÊre.

2014幎10月14日

Det sikre valg

I de seneste 10-15 Ã¥r har Finn Østergaard og kolleger hjulpet vores hunde med stort og smÃ¥t - fra trimning af klÞer til fjernelse af en nyre og en stÞrre tandoperation. Vi er altid gÃ¥et tilfredse derfra. Og selv om vi er flyttet fra nÊromrÃ¥det, sÃ¥ er det Finn & co., vi vender tilbage til. De bedste anbefalinger herfra.

2013幎11月16日
自発的なレビュヌ

Når kun det bedste er godt nok til dit kÊledyr!

Hos Østergaards dyreklinik er det dit kÊledyr, som kun er i fokus. Og der er 24-7!!
Jeg kunne ikke drÞmme om, at have en dyrlÊge til mine katte. Vores "gamle" ungkat gik desvÊrre bort pludseligt, og den blev om formiddagen kÞrt til Østergaard. Om eftermiddagen var hele familien ude, at sige farvel og vi mÃ¥tte bruge alt den tid vi havde brug for. EfterfÞlgende var dyrlÊge Ulrich Bech utrolig informerende. Vi havde tusinde af spÞrgsmÃ¥l om denne pludselig dÞd. Og han stod til rÃ¥dighed bÃ¥de pr mail og tlf...flere gange!
Vi har efterfÞlgende fÃ¥et to nye katte, og de skal kun have det bedste af det bedste. SÃ¥ selvom vi er flyttet lÊngere vÊk..ja, sÃ¥ kÞrer vi hellere end gerne ud til Østergaard. Kunne ikke drÞmme om andet!

2013幎8月14日

Aldrig fÞr mÞdt så god behandling - 100% tryghed

Vil du give dine dyr det BEDSTE og samtidig spare penge, er der kun Østergaards dyrehospital!
Jeg er altid kommet hos Østergaards dyrehospital med min lille gravhund, og vil i fremtiden ogsÃ¥ kun benytte dem. Jeg er meget pylret med min lille Þjesten og det betyder derfor meget at hun fÃ¥r det bedste af det bedste.
Jeg er kommet til de årlige sundhedseftersyn, fået trukket mÊlketÊnder ud, renset tÊnder flere gange, fået steriliseret og fjernet en knude. Man kan aftale en tid for afhentning og ellers få dem til at ringe så snart man kan afhente, og det gÞr de. Efter operation aftaler de altid en tid til kontrol (som er gratis) og efter narkose ringer de dagen derpå for at hÞre hvordan det går. Hver gang har jeg vÊret fuldt ud tilfreds med det arbejde de har udfÞrt og har vÊret 100% tryg ved at overlade min hund i deres hÊnder.
For et Ã¥rs tid siden er de rykket i nye lokaler og er nu blevet til Østergaards dyrehospital. Faciliteterne er topmoderne og der er styr pÃ¥ tingene. Alle fire dyrlÊger samt veterinÊrsygeplejersker har en stor faglighed og man kan altid vÊre sikker pÃ¥ at fÃ¥ den bedste behandling.
De udviser stor interesse for det de gÞr, og man oplever en meget personlig og venlig behandling. Det er dyr såvel som ejer der er i hÞjsÊdet her, og det er absolut ikke bare en pengemaskine. Jeg har gentagne gange oplevet en prisreduktion og er faktisk altid blevet overrasket over at regningen er lavere end jeg havde forventet, og har derfor en enkelt gang selv gjort opmÊrksom på at de skulle tage ordentlig betaling for den times adfÊrdskonsultation jeg fik, hvorefter regningen stadig var mindre end det jeg havde regnet med.
Man får altid en Êrlig og kompetent behandling. Jeg er kommet med en patellaluxation som jeg efterhånden var noget bekymret for, og var klar til en operation. Jeg konsulterer da Finn som undersÞger grundigt og derefter konkluderer at graden ikke er så slem at han vil anbefale en operation, og var det hans egen hund ville han ikke gÞre det, da han kunne garantere at hun ikke havde smerter. Det kunne have vÊret let tjente penge for dem, men nej, igen er det dyrenes velbefindende der er det vigtigste.
Jeg har hÞrt rigtig mange dÃ¥rlige ting om forskellige dyrlÊger, og altid anbefalet Østergaards, hvorefter folk er skiftet til dem og har vÊret yderst tilfredse.

FÃ¥r mine (samt mine venners) allervarmeste anbefalinger!!!

2013幎6月13日
自発的なレビュヌ

Har aldrig, på noget tidspunkt, forsÞgt at snyde mig!

Hvis folk i mit nÊromrÃ¥de spÞrger mig, hvilken dyrlÊge jeg vil anbefale , sÃ¥ svarer jeg uden omsvÞb 'Østergaards'... Jeg anbefaler ikke andre, kÞrer gerne langt for at komme der, og jeg skal sige jer hvorfor!

FÞr jeg begyndte at komme der med mine dyr, havde jeg i lÞbet af et Ã¥r vÊret hos hele fem forskellige dyrlÊger i Aarhus-omrÃ¥det (med en sjette med pÃ¥ rÃ¥d, da de eftersigende skulle vÊre Østjyllands 'katteeksperter'), og alle havde nogle seriÞse mangler, som jeg finder uacceptable hos en dyrlÊge. To fejlede i at diagnosticere sygdomme hos to vidt forskellige katte, én (som vi akut var taget til med en syg kat)meldte mig til dyrevÊrnet(!), og stort set alle, jeg kom hos, virkede som om, at det for dem mest af alt handlede om at trÊkke tiden ud og bonne mig for flere og flere penge frem for at fÃ¥ mine dyr diagnosticeret, i behandling og raske!

Det var efter halvanden måned med en sådan meget langtrukken, 'lad os se tiden an' dyrlÊge, at min svigerinde bookede mig og min kat ind til en konsultation hos Finn. Han tog et kig på min kat og sagde 'Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig... Den gode er, at jeg ved lige prÊcis hvad det er, hun fejler... den dårlige er, at jeg ikke kan gÞre noget, du kommer en måned for sent!'

Efter den oplevelse kommer jeg kun hos Østergaards. Da min anden kat fik konstateret FORL, var jeg velinformerede fra start til slut, fra det blev diagnosticeret, gennem forskellige behandlinger (hvor jeg fik at vide hver gang 'der er rimelig stor sandsynlighed for, at det IKKE virker, men det kan ske, at det gÞr, sÃ¥ det er op til dig, om du vil prÞve den, hvad end der sker, sÃ¥ tager din kat ikke skade af at prÞve', og jeg tog sÃ¥ selv valget) over til den endlige behandling og operation. Under selve operationen blev jeg ringet op HVER gang, der blev foretaget NOGET som helst pÃ¥ min kat, og for en ekstremt emsig katteejer som mig er det det tÊtteste, man kommer pÃ¥ den perfekte kundeservice og behandling...!

Man kan desvÊrre kun give fem stjerner... Jeg gav gerne seks...!

2013幎1月12日

God og venlig service

De var super venlige og gode til at oplyse os og svare på alle vores spÞrgsmål.
Priserne er meget overkommelige, og ligger på ca 50% af mange andre steder.
Vi bor godt nok œ times kÞrsel vÊk, men vi tager gerne turen for den gode service :)

2012幎12月11日

Den bedste dyrelÊge

ØstergÃ¥rds ligger nÃ¥et lÊngere vÊk fra vores bopÊl end vores gamle dyrelÊge gjorde, men serviceniveauet og dyrelÊgernes vÊremÃ¥de har gjort at vi gerne kÞrer den ekstra tur.
Virkelig god dyrelÊge til både vores hund og katte og priserne er også yderst konkurrenvedygtige.

2012幎3月4日
自発的なレビュヌ

Super sted, super folk, remelig pris

Efter jeg belv tilbud kastrering, vaccinationer, Þr tatuvering og registrering til 3900 af en anden dyrelÊge, fandt jeg en hjemmesiden der har roset oestergaards-dyreklinik. Så tog jeg min to katte der, fik regningen til nÊsten 50% mindre, fik virkelig god service med folk der er meget intereseret i deres arbejde, og katterne blev god behandlet og har det godt efter proceduren.
Jeg tager alle vores dyr til oestrgaards-dyreklinik fremover!

2010幎9月16日

Virkelig god oplevelse

Jeg skulle have min kat kastreret, og sÞgte derfor pÃ¥ nettet for at se hvad folk kunne anbefale. Østergaards dyreklinik forekom en del gange, og besluttede derfor at prÞve dem.
Det har virkelig vÊret en god oplevelse, både for mig og for min kat. De er super sÞde, og der er en rigtig god atmosfÊre i klinikken. Man bliver informeret grundigt, og fÞler sig virkelig godt behandlet. De har medfÞlelse og empati, og tager sig emornt godt af dyrene derude. Samtidig er prisen heller ikke vanvittig hÞj, så det gÞr det kun bedre!
Jeg skal helt sikkert fortsÊtte som kunde hos dem, og glÊder mig allerede til nÊste gang vi skal et smut derud!

2009幎2月14日