Super lÊkre varer til rimelige priser. Rigtig glad for at have fÃ¥et Þjnene op for denne mulighed for at handle fornuftigt â€ïž
Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin online Þko-shop! AnbefalelsesvÊrdig at give et besÞg; fx hvis du gÃ¥r ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved kÞb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... ãã£ãšèŠã
Gode Þkologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. IsÊr var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har flyttet dit lokale (Þkologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 Þkologiske varer.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
The product is of a good quality
The product is of a good quality, matches desription, the delivery was quick.
Fin og hurtig servise
Superhurtig levering
UdmÊrket produkt og mega hurtig levering!
Super service
Bestilte en hverdag inden kl 14, og som lovet havde jeg pakken dagen efterð
God service
God service. Hurtig bestilling og udlevering .Fin vare..
Jeg har bestilt en pude til min nakkeâŠ
Jeg har bestilt en pude til min nakke men den er alt for tynd og er slet ikke dejligt at sove på.
Pakken blev leveret hurtigt (inden forâŠ
Pakken blev leveret hurtigt (inden for få dage), og varen lever til fulde op til vores forventninger.
KÞbte en sunrise lamp af mÊrketâŠ
KÞbte en sunrise lamp af mÊrket Innovagoods på Þkologisk supermarked, den ankommer defekt og modtager hurtigt en ny, efter jeg gjorde opmÊrksom på dette. Den nye var dog også defekt, og her fik jeg så at vide, at det nok var mig selv der gjorde noget forkert, selvom jeg meget grundigt lÊste brugsanvisningen op til flere gange.
Da jeg krÊvede mit belÞb tilbage var dette ikke muligt og jeg måtte selv betale for at få den returneret. Min refundering modtog jeg ret hurtigt, dog ikke belÞbet for leveringen, selvom deres hjemmeside selv påpeger, at hvis man har valgt den billigeste levering, så får man også dette retur. Jeg måtte endnu en gang kontakte dem, og har nu modtaget resten af belÞbet, dog uden noget svar på mail.
Ved ikke om de prÞvede at snyde mig eller hvordan, for måtte skrive en del gange fÞr jeg fik det hele tilbage.
KÞber i hvertfald ikke derfra igenâŠ
Hurtig og nemt bestilling og hurtig levering
Det var nemt at bestille varerne og nemt at vÊlge levering og hurtig ekspedition og hurtig levering med den valgte leverandÞr
super super
uprofessionel adfÊrd
Bestiller du en vare online, og varen er ufuldstÊndig eller defekt, er det kun rimeligt og frem for alt kundevenligt at tage denne vare tilbage og bytte den til en ny fejlfri vare. Det var prÊcis det, der ikke skete, da jeg fik leveret en defekt flaske dyr baobabolie, omkring halvdelen af ââolien var i kassen. Efter adskillige mails frem og tilbage blev kontakten simpelthen afbrudt. Jeg finder denne adfÊrd simpelthen skandalÞs og arrogant. SÃ¥dan behandler du ikke dine kunder, aldrig mere.....!!!!!
Andrea Comper
Ãkologisk Supermarked og ufine metoder
Ãkologisk Supermarked benytter sig for tiden af nogle tvivlsomme salgsmetoder
For det fÞrste:
Når man lÊgger varer i kurven (fx for 200,-), står der
"Fragt 0 DKK"
og efter de sammenregnede varer:
"I alt inkl. fragt 200 DKK"
Ingen af delene passer! Tilbuddet om betalt fragt gÊlder kun kÞb over et vist belÞb (pt 699,-), og senere i kÞbsprocessen afkrÊves man penge for forsendelsen.
For det andet:
I slutningen af kÞbsprocessen tilbydes man at betale 10,- kr for bÊredygtig emballage. Det er jo et fint tilbud, men det er reelt en pålagt ekstraudgift til kunden, for tilbuddet kan ikke fravÊlges - det er med andre ord ikke muligt at kÞbe sine varer, hvis man ikke lÊgger 10 kr mere i kurven for emballage.
I eksemplet er det endelige belÞb inkl fragt 278,75 kr.
Det ville klÊde Ãkologisk Supermarked at bringe disse forhold i orden. Selve varerne har jeg kun gode erfaringer med.
Gode varer og hurtig afsendelse ðð»
Alt gik ok
Alt gik ok. Produkt og levering levede op til forventningerne.
Fantastisk og hurtig levering
Jeg bestilte en pedaltrÊner en Torsdag og jeg fik den allerede dagen efter.
Det var meget hurtigt.
Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre. I er meget billige.
Premium service super produkter
Super butik med alt du har behov for. Super priser.
Bedre end rygtet
SÞgte en varer som viste sig at vÊre billigst hos Ãkologisk Supermarked. LÊste anmeldelserne pÃ¥ Trustpilot som ikke var prangende, men gav dem en chance. Den greb de! Jeg havde varen fÃ¥ dage efter og alt var fint!