Super lÊkre varer til rimelige priser. Rigtig glad for at have fÃ¥et Þjnene op for denne mulighed for at handle fornuftigt â€ïž
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin online Þko-shop! AnbefalelsesvÊrdig at give et besÞg; fx hvis du gÃ¥r ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved kÞb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... ãã£ãšèŠã
Gode Þkologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. IsÊr var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har flyttet dit lokale (Þkologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 Þkologiske varer.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering, dejlige Þkologiske varer og god pris.
Fin pg hurtig handel
Fin pg hurtig handel. Godt udvalg og helt ok priser
super butik :)!
God pris og hurtig levering
Bredt udvalg, gode priser og hurtig levering, vender tilbage :)
Helt problemfrit
God service fra bestilling til pakke blev afhentet
Stort udvalg og hurtig levering !
Jeg synes jeg fik en god betjening...
Jeg synes jeg fik en god betjening og med hurtig god levering.
Dog var der lidt med stÞrrelsesforholdene på de produkter jeg kÞbte.
Jeg blev eksempelvis overrasket over at den ene hÃ¥ndcreme jeg kÞbte havde en âtesterâ stÞrrelse. Derfor synes jeg pludselig det blev dyrt.
Det skal fremgå tidligere hvor meget produkterne indeholder.
Rigtig fin side
Fin overskuelig side - Bestilling, bekrÊftelse og levering som forventet. Eneste lille minus, ordrebelÞb skal vÊre min. kr. 300,-
Jeg kommer helt sikkert igen.
Alt er godt
God og hurtig levering og produkterne er som Þnsket
Nemt at bestille og god service
Tilfreds tilbagevendende kunde
Har handlet her flere gange uden problemer. Ikke den hurtigste ordrebehandling og levering, men ellers ikke en finger at sÊtte på service, kvaliteten er god og priserne er rigtig fine. Jeg er vild med Stop Madspild-konceptet.
Gode priser og bredt udvalg ð
Gode priser, bredt udvalg og genialt med deres nedsatte varer ð
God service og hurtig levering
Godt vareudvalg, god service og hurtig levering.
For langsom behandling af min ordre
For langsom behandling af min ordre, samt manglende modtagelse.....
Bedste anbefalinger
Nogle af de varer jeg bestilte var ikke pÃ¥ lager (eller pÃ¥ fjernlager), sÃ¥ var forberedt pÃ¥, at det tog et par ekstra dage at nÃ¥ frem. Dejligt at alle varerne blev sendt samlet, sÃ¥ jeg ikke skulle afhente af flere omgange, fordi noget ikke lige var pÃ¥ lager. Absolut tilfreds og Ãkologisk Supermarked fÃ¥r de bedste anbefalinger herfra.
FÞrste ordre var en stor succes - jeg fortsÊtter ð
Min debut pÃ¥ Ãkologisk Supermarked var en stor succes. De havde mange spÊndende varer, jeg normalt ikke stÞder ind i. Og sÃ¥ har de âStop Madspildâ som er lige efter mit hoved - tingene fejler jo intet!!
Absolut ikke sidste gang, jeg lÊgger en ordre ð
FÞrste bestilling forlÞb fejlfri & varâŠ
FÞrste bestilling forlÞb fejlfri & var hurtig leveret - Anden bestilling manglede 2 varer & der gik en uges tid fÞr ordrebekrÊftelsen kom.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã