Super lÊkre varer til rimelige priser. Rigtig glad for at have fÃ¥et Þjnene op for denne mulighed for at handle fornuftigt â€ïž
Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin online Þko-shop! AnbefalelsesvÊrdig at give et besÞg; fx hvis du gÃ¥r ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved kÞb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... ãã£ãšèŠã
Gode Þkologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. IsÊr var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har flyttet dit lokale (Þkologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 Þkologiske varer.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super tilfreds.
Super tilfreds, hurtig levering gode produkter der lever fuldt ud op til mine forventninger.
KÊmpe ros herfra
Br. Bo
Virkelig mange lÊkre varer
Virkelig mange lÊkre varer. Stort udvalg og det er nemt at blive fristet. Godt initiativ med stop madspild.
Hjemmesiden er dog meget gammeldags i sÞgefunktionen. Den mangler noget med at kunne sÞge noget som man ikke kan det prÊcise navn på.
At den kan tÊnke sokker og vise alle sokker hvis man sÞger på sok, eller at den også viser toppe hvis man sÞger på t-shirts.
Þkologiske supermarked
Jeg har bestilt mange varer d.6 marts 2018 og har fået pakken om 3 dage. Gode Þkologiske produkter. Jeg vil godt anbefale Þkologisk supermarked.
Levering af ordre 91300 har vÊretâŠ
Levering af ordre 91300 har vÊret perfekt for mig, tak
Inga Terp .
Jeg er fuldtud tilfreds med sortimentetâŠ
Jeg er fuldtud tilfreds med sortimentet af varer, isÊr er jeg glad for at kunne kÞbe friskbagt brÞd fra Aurion tillige med andre varer, som jeg foretrÊkker, f.eks. 'verdens bedste tandpasta' Ayucare Neem urtetandpasta uden fluor - 100 ml til discount pris kr. 32,81. Det er vildt!
Reel, trovÊrdig, kvalitet og billig
Jeg bestilte fiskeolie- og hybenkapsler og fik det ca fire dage efter, men der var en weekend imellem. Meget fin kommunikation og orientering. Her handler jeg bestemt igen â€ïžð¯
PS: og sÃ¥gar produkterne ikke bare Þkologiske, men ogsÃ¥ billigst ððŸ
Jytte Brahe Andersen
Ynglings Þkobiks!
LÊkre varer, gode priser og hurtig levering!
Bare OKAY
Ãko super De havde pakket godt, flasker i bobbel plast osv. Nedsatte dato-varer er en SELVFÃLGELIGHED. ( selvfÞlgelig ;-) ) T.
Hurtig levering
Hurtig levering, grundig indpakning, produkter som beskrevet
Bedste pris jeg kunne finde på en filter kande
Bedste pris jeg kunne finde på en filter kande, og der var nogen små gratis ting der også kunne smides i kurven også, hvilket jo er meget rart. Virker som en god side at handle på- nem at bruge, ok forsendelses pris og rimelig hurtig levering. Dog ser det ud til de ikke har så stort et udvalg som man kunne forvente, og ikke har de bedste priser på alle varer.
Helt igennem en god oplevelse
Nemt at bestille med overskuelig hjemmeside, godt udvalg, konkurrencedygtige priser og levering nÊste dag. Mere kan man vist ikke Þnske sig.
Rigtig god webshop med et stortâŠ
Rigtig god webshop med et stort Þkologisk sortiment. Altid hurtig levering og god service.
Meget langsom levering
Meget langsom levering (ikke som forventet på baggrund af info på hjemmesiden), men ellers en fin shop.
5 ud af 5
Hurtig betjening. Bestilte på nettet og hentede kort tid efter.
Super effektiv og hÞflig betjening.
Absolut topklasse med 1. Klasse produkter
Perfekt indpakning
Perfekt indpakning. Nemt og hurtig levering
Hurtig levering og gode produkter.
Fin oplevelse :)
Men .... hvis jeg skal give noget konstruktiv feedback, så ville det vÊre fedt, hvis I ville mÊrke de af jeres produkter, som IKKE er Þkologiske. Når jeg handler i et Þkologisk supermarked, så forventer jeg ikke, at det er nÞdvendigt, at jeg skal vÊre på stikkerne i forhold til at sÞrge for at vÊlge Þkologiske varer fremfor konventionelle. Men jeg er nu stÞdt på flere varer, som har vist sig ikke at vÊre Þkologiske.
Det ville vÊre god kundeservice, hvis I lige smed et badge eller lignende på, og gjorde opmÊrksom på, at det er en ikke-Þkologisk vare. :)
God service og hurtig betjening:-)
God service og hurtig betjening:-)
Lis Nielsen