Super lÊkre varer til rimelige priser. Rigtig glad for at have fÃ¥et Þjnene op for denne mulighed for at handle fornuftigt â€ïž
Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin online Þko-shop! AnbefalelsesvÊrdig at give et besÞg; fx hvis du gÃ¥r ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved kÞb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... ãã£ãšèŠã
Gode Þkologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. IsÊr var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har flyttet dit lokale (Þkologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 Þkologiske varer.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Godt.
Fik det jeg havde bestilt og leveringen var hurtig. Intet dårligt at sige overhovedet :)
Fast, good prices, big variety. Recommended!
Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless.
They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops.
Good variety of products, even though I'm missing some great multivitamins like Vitamin Code, Naturelo and Pure Encapsulations.
They've also a "stop madspild" section, where you can get some items for free, as well as find very good discounts.
Jeg har kun haft gode erfaringer med at âŠ
Jeg har kun haft gode erfaringer med at handle hos Ãkologisk supermarked. Har handlet der i flere Ã¥r og det er kun blevet bedre.
Tak for det.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, billigt, fin vare.
Rigtig god butik
Rigtig god butik. Jeg giver 5 stjerner. Dog undrer jeg mig over, at Þkologisk supermarked, pÃ¥ trods af navnet, fÞrer masser af konventionelle varer. Jeg har flere gange kÞbt ikke-Þko varer ved en fejl. Leveringen kan trÊkke lidt ud, men man kan se pÃ¥ sin bestilling, om nogle varer er pÃ¥ fjernlager, og dermed giver lÊngere leveringstid. Alt i alt et rigtig godt sted at handle dagligvarer âºïž
Hurtig levering
Hurtig levering - ok billigt - princippet om stop madspil er super - at der skal bestillles varer for et x antal kroner trÊkker ned.
Super gode varer
Super gode varer, så vigtigt at vi kan kÞbe og straks bruge varer, der ellers ville vÊre smidt ud.
Mangoer helt vidunderlige, sÊrlig efter kort tid i vand.
Tak. GLS skal bare sÊtte pakken, når jeg ikke er hjemme.
Hurtigt levering
Hurtigt levering, bekÊmpelse af madspild. Anbefales herfra
Billiger og kom rigtigt hurtig sÃ¥ det âŠ
Billiger og kom rigtigt hurtig så det er bestemt ikke sidste gang .
Bestilling og levering uden problemer
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Og jeg glÊder mig over tilbud og antimadspild :-) så jeg kÞber de nÊsten for gamle ting som jeg magter.
Bare super TAK
Fint udvalg, dog ikke hurtige
Fint, stort udvalg. De brugte dog 3 hverdage på at pakke mine varer, så der gik nÊsten en uge fra bestilling til modtagelse.
Meget positiv
Meget positiv. Hurtig levering - helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller derfra ð
Dejlige varer og hurtig levering
Elendig service!
GrÞnt og godt
Nem, hurtig og billig bestilling og miljÞrigtig levering.
Lynhurtig levering og toplÊkre varer
Lynhurtig levering og toplÊkre varer. Kommer klart igen :)
Hurtig levering
Flotte og gode varer