Efter at jeg sÃ¥ anmeldelserne, tÊnkte jeg at hjemmesiden muligvis var too good to be true. Dette var bestemt ikke tilfÊldet. Leveringen er virkelig hurtig! Eftersom jeg havde bestilt at min vare sku... ãã£ãšèŠã
Super kundeservice og hurtig levering. Havde bestilt en julegave til afhentning, men jeg blev ad flere omgang forhindret i at afhente. Christina fulgte proaktivt op pÃ¥ ordren flere gange og vi end... ãã£ãšèŠã
Jeg er helt vildt begejstret! Fantastisk service, de ringer tilbage, jeg er blevet ringet op fordi farven ikke var pÃ¥ lager, om jeg Þnskede en anden farve. De forstod jeg var i sidste Þjeblik, sÃ¥ g... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin hjemmeside, hvor jeg fandt alle mine bÞrns kommende pakkekalendre. Godt udvalg, hvor man kan finde fine ting helt ned til âingenâ penge. Jeg fik desuden min ordre ualmindeligt hurtigt (3 d... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
I den skÞnneste natur 13 km. fra Aarhus C finder du en stor og atypisk gÃ¥rdbutik fyldt med kvalitetslegetÞj og interiÞr. Du vil her kunne se hele OlisanÂŽs sortiment live â sÃ¥ tÞr du lade dig friste... sÃ¥ kan vi love det er et besÞg vÊrd :o)
Labing MÞllevej 6, 8462, Harlev
- info@olisan.dk
- www.olisan.dk
Hurtig levering og flot indpakning
Bestilte en oprejst bjÞrn
Bestilte en oprejst bjÞrn. Kvaliteten er go, og pakken blev sendt afsted super hurtigt så der var kort ventetid.
Kan anbefales herfra
Helt og aldeles fantastiskâŠ
Helt og aldeles fantastisk kundeservice.
Fortjener 10 stjerner
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Har bestilt 2 gange. Begge gange fik jeg god og personlig betjening. God feedback og hurtig respons da jeg havde glemt at hente min pakke i pakkeshop.
Den var gået retur til afsender.
Christina fik sendt den igen, samme dag som hun fik den retur. Modtaget dagen efter.
God service som fÞrste gangs kÞber
Det var fÞrste gang, jeg bestilte hos Olisan, uden at kende til dem i forvejen.
Min vare blev forsinket, men jeg fik lÞbende opdateringer over email, så jeg hele tiden vidste hvad der foregik og det var virkelig rart!
Jeg synes nu stadig pakken ankom hurtigt.
SÃ¥ det havde jeg ikke noget problem med :)
Servicen var super god, Olisan virker både sÞde og interesserede i at hjÊlpe deres kunder. Plus at man kan dele betalingen op på hjemmesiden.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og jeg vil helt sikkert gerne bestille hos dem igen :)
Sà DAN! Bedre service fås ikke!
Jeg er helt vildt begejstret! Fantastisk service, de ringer tilbage, jeg er blevet ringet op fordi farven ikke var på lager, om jeg Þnskede en anden farve.
De forstod jeg var i sidste Þjeblik, sÃ¥ gaven kom dagen efter OG FLOT pakket ind med klistermÊrker, bolsjer og klar til at give den 5-Ã¥rrige fÞdselar. Det var et KÃMPE hit,. Mine bedste anbefalinger herfra og ogsÃ¥ til hit med walkie talkie. KÊmpe tak vi kommer igen.
Fremragende oplevelse...
Vi sÞgte en specifik julegave fra Maileg, og denne havde Olisan heldigvis på lager. Vi besluttede at hente varen i butikken, og det var en overordentlig positiv oplevelse. Utroligt venlig og imÞdekommende ejer og en super dejlig butik med massevis af lÊkre varer. Absolut ikke sidste gang at vi kommer forbi...
Super kundeservice og hurtig levering
Super kundeservice og hurtig levering.
Christina fulgte proaktivt op på ordren flere gange og vi endte med en personlig og fleksibel lÞsning, så vi kunne afhente gaven d. 24/12 om eftermiddagen efter lukketid. En god oplevelse der gÞr at vi handler igen hos Olisan.dk
Effektivt
Hurtig og effektiv oplevelse, fine varer der svarer til mine forventninger.
Kun positivt
Kun positivt, gode produkter,
Hurtig levering, kan anbefales
Pris og levering er i top
Vi fandt OLISAN NISSER på nettet
Vi fandt OLISAN NISSER på nettet, og fik dem leverer med GLS. Det var bare perfekt. Butikkerne havde ikke flere af disse nisser og kunne ikke få flere. Så var det godt at vi kunne kÞbe dem på nettet.
Hurtig levering
Hurtig levering, opfÞlgning og god kvalitet.
Hvad mere kan man bede om :-)
Hurtig levering og uden problemer.
ðsuper hurtig respons og levering tak ð
Jeg bestilte to Maileg kravlenisser
Jeg bestilte to Maileg kravlenisser, og deler virkelig sÞde, hun med en rÞd stribet strikkjole og han med stribet bluse, et sÞdt par til en fantastisk pris - billigst på nettet og med super hurtig levering til pakkeshop.
Altid god service og kvalitets vare ogâŠ
Altid god service og kvalitets vare og kÊmpe stort udvalg hos Olisan.
Fandt nemt det jeg sÞgte
Fandt nemt det jeg sÞgte. Hurtig levering, kom dagen efter jeg have bestilt. Anbefaler helt sikkert denne hjemmeside.
Hurtig levering og det fineste udvalgâŠ
Hurtig levering og det fineste udvalg af jellycat
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering. DukketÞjet ser fint ud. Et firma jeg vil handle med en anden gang.