Som hustru til mand med demens, har det vÊret et stor positiv fornÞjelse at finde inspiration redskaber, jeg kan suppler til hans afspÊndings aktiviteter. Sammen med musiske afslapning har âBlÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores sÞn begyndte for nogle uger siden at bruge vÊgttÊppet "Manta" nede i vuggestuen, da han er lÊnge om at falde i sÞvn. PÊdagogerne oplever at han falder meget hurtigere i sÞvn med Manta over sig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Egernet Eric gjorde stor lykke juleaften, hos en lille dreng der ofte fÞler verden lidt overvÊldende. Eric beroliger og giver ham tryghed. Han mener dog at Eric har jordbÊr I kinderne i stedet for nÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Unikke produkter. Bette Bent og vest med hÊtte giver ro bÃ¥de i dagtimerne men vi har ogsÃ¥ erfaret at Bette Bentâs arme giver ro i kroppen til at falde i sÞvn og sove trygt. BÃ¥de Vest og Bette Bent... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Oliz/Koko-Nora Aps producerer sansemotoriske hjÊlpemidler, som er udviklet med erfarne Fysioterapeuter og Ergoterapeuter, der har en stÊrk tilknytning til bl.a. Vuggestuer, BÞrnehaver, SpecialbÞrnehaver, skoler samt plejecentre i hele landet. Vi bestrÊber os på altid at have et bredt sortiment af kvalitets hjÊlpemidler og velfÊrdsteknologiske lÞsninger, lÞsninger som hjÊlper den enkelte person med at finde roen i sovesituationer, timeout eller bare har brug for at mÊrke sig selv. Focus hos Oliz er at udvikle kvalitets og rengÞringsvenlige hjÊlpemidler, som dÊkker et bredt spektre af befolkningen med sÊrlige behov fra 1 år. og helt op til plejehjems-alderen.
Orionvej 2A, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Som altid er der top service hos Oliz. Jeg har efterhånden Store Bent, Store Maya, Tom, Rita og Niner.
Jeg elsker deres produkter.

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
TAK for god service hele vejen rundt. Kan kun anbefale virksomheden.

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
Leveret under 24 timer efter bestilling og varen levede fuldt op til mine forventninger.

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
Tak for jerâ€ïžâ€ïž og tak for at hjÊlpe vores bÞrn

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
Fantastisk materiale og super godt fundet på med de forskellige figurere i stedet for et kedeligt tÊppe eller andet.

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
Meget lÊkre produkter, der også er pÊne på bÞrnevÊrelset og som samtidig har stor gavn, glÊde og effekt på uro og angst samt sÞvn problemer.

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
God og hurtig service, og fantastiske mulighed for afprÞvning af produkter

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
hurtig levering og de rigtige varer i kassen :-)

Oliz / Koko-Nora ApS ããã®åç
Både Vest og Bette Bent har tilfÞjet en ro som vi har drÞmt om lÊnge.
Jeg bliver også nÞd til at nÊvne den fantastiske service OLIZ har udvist. Stor tålmodighed og forståelse for vores individuelle behov. Tak for god service til holdet bag OLIZ
âïžâïžâïžâïžâïž