Overvejer du/I at holde stor fest pÃ¥âŠ
Overvejer du/I at holde stor fest på Oluf Bagers Gård, så vÊr opmÊrksomme!
Vi var inviteret til stor fest på stedet. VÊrterne og vi, som gÊster havde glÊdet os til fejringen, vi troede var de perfekte rammer, og hvor udgangspunktet var, at aftenen skulle blive et storslået minde.
Vi kunne skrive lange lister, men nÞjes med nogle punkter:
- Stedet havde ikke kapacitet til så stort et selskab.
- Man havde glemt den alkoholfri velkomstdrik.
- Selskabet blev opdelt i rum og fremstod ikke som et samlet selskab - 1/3 del i et rum, hvor musikken bragede i Þrerne på os, og 2/3, som ikke kunne hÞre musikken i det tilstÞdende lokale.
- Alt for ringe bemanding til så stort et selskab.
- Nogle af medarbejderne fremstod som nybegyndere.
- Ved vores bord blev maden ikke annonceret.
- Rod i serveringerne. Nogle fik fisken efter stegen. Og nogle fik slet ikke fisk.
- Der er ikke mad nok til alle af alle retterne. Vi fik en lille skål ind med ordene: " Det er, hvad der er tilbage, så må I dele. Altså ikke alle fik portionsopdelt, da der ikke var mad nok.
Jeg tror, at jeg taler på fleres vegne, når jeg siger, at det var sidste besÞg på Oluf Bagers Gård, og at vi ikke kommer til at anbefale dette - i Þvrigt ikke billige sted. Virkeligheden mÞdte ikke forventningen.
Tilbagemelding på nedenstående:
Hej Ivan
Det er helt korrekt â omtalte selskab var tilbage i efterÃ¥ret, og oplevelsen sidder tydeligvis stadig i bÃ¥de mig og vÊrten, og ingen af os har kunnet slippe den, hvorfor jeg skriver her nu.
Den her ven, hvis selskab jeg var til, var og er endnu så skuffet, Êrgerlig og vred over oplevelsen, at han ikke vidste, hvor han skulle starte og stoppe med at give konstruktiv kritik til jer, så han lod slet og ret vÊre. Han er bekendt med, at jeg valgte at tage teten her.
Alle ovennÊvnte kritikpunkter er stadig bÃ¥de min oplevelse som gÊst og hans som den, der inviterede os ud til, hvad han havde hÃ¥bet ville blive, et brag af en fest, hvor alt klappede â som desvÊrre ikke var tilfÊldet.
Jeg håber, I vil tage pointen og essensen af min anmeldelse til jer, frem for at hÊnge jer i praktikaliteter omkring datoen. Det ville Êrgre mig, og forhåbentlig også jer, hvis andre mennesker spinker og sparer for at byde på en forventningsfuld fest, og så ender så Êrgerlige som her.
2025幎6æ7æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ