Onderdeel was gemakkelijk te vinden en te bestellen op de website. De betreffende sloop (Autodemontagebedrijf Rijnmond in Rotterdam) gebeld omdat ik het onderdeel z.s.m. nodig had; het sloopbedrijf he... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bij App auto's te Druten een lmm module afgenomen via internet voor Audi A2 1.6 fsi. Aangezien deze niet goed werkte die ontvangen was ,er probleemloos een vervangende werkende 2e l... ãã£ãšèŠã
Een originele Seat / Hella koplamp besteld en betaald, en men verstuurd een goedkope DEPO imitatie uit Taiwan... Kan ik erg slecht tegen, schadeherstel voor een klant, moet gewoon 100% zijn, jonge a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Divers aanbod met verschillende prijzen : VW achterlicht van â¬40-â¬100.Het gekozen achterlicht ad â¬65 incl. verzendkosten was geschikt en VW dealer Broekhuis in Alkmaar was bereid tot inbouw.Kosten to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De âOnderdelenlijn is een initiatief van Autonet B.V., opgericht in 1990 met als doel vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen samen te brengen. Als toonaangevend platform in Europa biedt De Onderdelenlijn toegang tot de grootste voorraad gebruikte auto-onderdelen, met meer dan 6 miljoen onderdelen beschikbaar. Maandelijks verwerkt het platform tussen de 35.000 en 45.000 aanvragen, afkomstig van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij vragen over uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het autodemontagebedrijf waarbij u het onderdeel heeft besteld. Voor algemene ondersteuning staat onze helpdesk te allen tijde voor u klaar
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 39ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een originele Seat / Hella koplampâŠ
Kan ik erg slecht tegen, schadeherstel voor een klant, moet gewoon 100% zijn, jonge auto.
Ben dan eerlijk...

de Onderdelenlijn ããã®åç
Snelle afhandeling en heel snelâŠ
Snelle afhandeling en heel snel geleverd top
Goede site voor vervangende onderdelen voor auto's.
Goede site om makkelijk een vervangend onderdeel te vinden. Als er meerdere aanbieders zijn kan zelf de beste prijs of snelste levering kiezen.
Alles ging vlot
Onderdeel snel geleverd
Onderdeel snel geleverd. Ziet er uit als nieuw en werkt goed. Met garantie!
Snel maar duur
Offerte was snel, artikel binnen een paar dagen binnen. Prijs was echter voor een gebruikt artikel te hoog.
Duidelijk omschrijving en snel geleverdâŠ
Duidelijk omschrijving en snel geleverd en goede prijs
Een onderdeel snel gevonden en voor eenâŠ
Een onderdeel snel gevonden en voor een mooie prijs. Levering ging ook snel.
Perfecte service en past 100/1000
Perfecte service en past 100/1000
Origeneel stukken heel tevreden
Bedankt De onderdelenlijn
Het onderdeel gevonden en het is netjesâŠ
Het onderdeel gevonden en het is netjes verzonden...
Onderdeel was zoals verwacht..helemaal oké.
Super handig dat er een website is waarâŠ
Super handig dat er een website is waar je de voorraad van aangesloten demontage bedrijven kan zien. Scheelt mij heel veel tijd!
Het was vlot geregeld allemaal
Het was vlot geregeld allemaal. Heel snel kreeg ik verschillende bedrijven te zÃen die het artikel dat ik wilde hebben te koop aanboden . Ik ben geslaagd bij 1 van die bedrijven. Vlotte bestelling en had her vrij snel in huis.
onderdelen perfect bezorging zeer slecht ik koop niets meer als het door DHL wordt bezorgt
over duidelijk goed zichtbaar en prijs goed
Bobine besteld
Onderdeel was snel geleverd en precies zoals beschreven. Prima service!
Altijd goede kwaliteit onderdelen
Zeer tevreden over de onderdelenlijn. Goede kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. De onderdelen passen perfect en de service is betrouwbaar. Zeker een aanrader!
Onderdelen
De gemakkelijkste manier
Om aan nieuwe of gebruikte
Onderdelen voor je auto te komen
Werkt altijd.
Precies het juiste onderdeel gevondenâŠ
Precies het juiste onderdeel gevonden voor weinig. Reparatie had mij ruim â¬3000,00 gekost. Snelle levering. Duidelijke site. Wordt vanaf nu mijn favoriete site
Goed onderdeel,snel geleverd,en primaâŠ
Goed onderdeel,snel geleverd,en prima ingepakt omdat het breekbaar was,zeer tevreden
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã