Zeer slechte ervaring â beschadigde en kromme trekhaak ontvangen Ik heb via Onderdelenlijn een trekhaak besteld. Helaas werd deze beschadigd en krom bij mij afgeleverd. De trekhaak was bovend... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Onderdeel was gemakkelijk te vinden en te bestellen op de website. De betreffende sloop (Autodemontagebedrijf Rijnmond in Rotterdam) gebeld omdat ik het onderdeel z.s.m. nodig had; het sloopbedrijf he... ãã£ãšèŠã
Bij App auto's te Druten een lmm module afgenomen via internet voor Audi A2 1.6 fsi. Aangezien deze niet goed werkte die ontvangen was ,er probleemloos een vervangende werkende 2e l... ãã£ãšèŠã
Divers aanbod met verschillende prijzen : VW achterlicht van â¬40-â¬100.Het gekozen achterlicht ad â¬65 incl. verzendkosten was geschikt en VW dealer Broekhuis in Alkmaar was bereid tot inbouw.Kosten to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De âOnderdelenlijn is een initiatief van Autonet B.V., opgericht in 1990 met als doel vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen samen te brengen. Als toonaangevend platform in Europa biedt De Onderdelenlijn toegang tot de grootste voorraad gebruikte auto-onderdelen, met meer dan 6 miljoen onderdelen beschikbaar. Maandelijks verwerkt het platform tussen de 35.000 en 45.000 aanvragen, afkomstig van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij vragen over uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het autodemontagebedrijf waarbij u het onderdeel heeft besteld. Voor algemene ondersteuning staat onze helpdesk te allen tijde voor u klaar
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 39ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Produkt zoals omschreven
Produkt zoals omschreven, uitstekend verpakt verzonden, reageert snel op vraag per mail. Al met al prettige ervaring.
Trekhaak Citroën C4 picasso kabelsetâŠ
Trekhaak Citroën C4 picasso kabelset die niet werkte
The product was correct as described
The product was correct as described. The seller gave me good support after the sale.
A fair price is also a positive point.
Super app en goed voor het hergebruikenâŠ
Super app en goed voor het hergebruiken van onderdelen ð topidee
Bedrijf is goed qua levering
Bedrijf is goed qua levering, maar niet qua communicatie. Ook kwam er geen track and trace door met al gevolg dat het onderdeel plotseling verscheen.
Aanrader
Snel verzonden, goed verpakt en in goede staat!
Aanrader!
Werkt gewoon goed
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven. Nette afhandeling. Prijs is netjes
het gaat altijd naar wens bij ons top
Precies het juiste onderdeel geleverdâŠ
Precies het juiste onderdeel geleverd en daarbij heel snel. Prijs was heel redelijk.
Juiste onderdelen snel opgestuurd.
Makkelijk bestellen en opzoeken.
Makkelijk te vinden en onderdeelâŠ
Makkelijk te vinden en onderdeel volgende
dag in huis
Snel besteld en bestelling netjesâŠ
Snel besteld en bestelling netjes verpakt ontvangen. Heel netjes.
Goede communicatie
Goede communicatie, spullen lagen klaar en alles prima verlopen.
Prettig contact met leverancier
Prettig contact met leverancier. Goed geholpen en een super snelle levering van het bestelde onderdeel voor een prima prijs
Ik gebruik onderdelenlijn al jaren
Ik gebruik onderdelenlijn al jaren en ben altijd tevreden als Maresiaparts het heeft . Snelle correcte service en nog nooit verkeerd stuk gehad . 100% betrouwbaar .
Snel gevonden
Bestelde onderdelen zeer snel ontvangen.
En zijn in zeer goede en nette staat.
Keurige prijs.
Gewoon eenvoudig via de Onderdelenlijn op te zoeken.
Japoto is een professioneel en accuraat bedrijf
Tussenbak van Pajero '92 gezocht
Tussenbak van Pajero '92 gezocht, gevonden bij Deijne, besteld en de volgende dag reeds ontvangen. Super strakke en snelle service. Bak was netjes schoongemaakt en verpakt. Perfect!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã