One Open Sky i Herning levere en fantastisk kundeservice. Jeg havde en reklamation på et Wingfoil-board hvor jeg fik en ekstraordinær god service. Jeg kan kun opfordre til at lægge din handel hos... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fik lavet såler til mine skistøvler, der har nogle år på bagen. De har været en gamechanger på min skiferie i år 😊 Blev mødt med venlighed, høj ekspertise og serviceniveau i butikken i Herning.... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
One Open Sky (tidligere Nautic Surf og Ski) er Danmarks største på vand- og snesport. Vi har et kæmpe udvalg og de bedste priser inden for ski, snowboard, skitøj, kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak, neopren, tilbehør og tasker. Alle One Open Skys medarbejdere er aktive skiløbere, snowboardere og surfere og har mange års erfaring med de produkter vi sælger. Derfor kan vi altid garantere dig den optimale vejledning og de bedste produkter og priser. Vores online butik er spækket med over 10.000 produkter fra de mest populære brands og udvalget rækker bredt. At levere top kvalitet til gode priser er vores højeste prioritet!
Golfvej 10, 7400, Herning, デンマーク
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Altid god service
Super fin handel. Hurtig ankomst af pakken . Altid god service og nem ombytning hvis det er .
Super kundeservice
Super kundeservice - virkelig ud over det sædvanlige.
Samtidig god levering og gode priser.
Fantastisk service
Fantastisk god service og oplevelse, var til bootfitting og fik nogle gode støvler, kunne konstatere på skiferien, at de gnavede en lille smule. Var derfor vendt tilbage for at få dem blokket, Fik en god behandling og vi fik løst problemet.
Kæmpe skulder klap herfra
Fremragende service og vejledning
Super service fra Marko som undersøgte og hjalp mig med at vælge skibriller så jeg fik de helt rigtige . Ærlig og konstruktiv feedback uden at have pris for øje ! Super service og vildt gode priser her i januar . Og hurtig levering . Bestilte i dag og pakken kommer i morgen . Go info fra start til slut . Kanon webshop især for os der elsker ski 👏👏
Jeg har købt et par skistøvler og formstøbte såler og fået kyndig råd, vejledning og særdeles god, imødekommende og smilende betjening af Elias. Han fortjener ros for sit arbejde. En supergod oplevelse.
Dårlig service
Jeg har været i butikken i Herning med et julegave køb.Det var ikke muligt at få pengene tilbage, kun et gavekort. Jeg fandt derfor en ting at bytte med. Det var et par handsker, men dem havde de ikke i min str - derfor spørger jeg om han kan bestille det par hjem til mig. Det kunne ikke lade sig gøre. Jeg fandt derfor et alternativ som var Et par andre handsker som jeg nok ikke havde valgt hvis jeg kunne få pengene tilbage. De var lidt billigere end det jeg havde fået i gave og derfor fik jeg differencen som et gavekort på 40kr og kunne ej heller få 40kr udbetalt denne gang.
I Herning skal du vente lang tid på service. Har været der 3-4 gange. Ikke en gang er jeg blevet spurgt “er der noget jeg kan hjælpe med?”
Generalt en dårlig oplevelse, og mangel på service

One Open Sky - Herning からの回答
BEDSTE service af Oliver Østergaard!
Jeg har stået en del på ski efterhånden, men har aldrig været typen der har gået op i det nyeste udstyr. Nu tog jeg så herind fordi jeg endelig ville investere i nogle nye lækre skistøvler. Og jeg fik en fuldstændig fremragende betjening af Oliver Østergaard, som satte mig ind i alt, og besvarede alle mine mange spørgsmål med et smil. Det er desværre sjældent at man får så god service i Danmark efterhånden, men stor respekt til Oliver! Giv ham et klap på skulderen hvis I læser det her
Rigtig flot butik og god rådgivning fra…
Rigtig flot butik og god rådgivning fra dygtige folk.
De var behjælpelige med at levere en kajak til mig i Silkeborg uden afregning.
Kundeservice i verdensklasse !
Jeg kan kun opfordre til at lægge din handel hos OOS fordi jeg som kunde altid har oplevet en super stærk og kompetent butik og medarbejderstab, som går den ekstra mil.
Har ofte handlet i butikken og oplever altid god service og vejledning.
Tak til teamet bag denne sag, Markus&Rene
Mvh.Peter
service er bare top klasse 👌🏽
service er bare top klasse 👌🏽
meget behjælpsom personale, og god kommunikation
Utrolig dårlig service
Jeg har altid brugt one open sky, men sidste sæson var alt lavet om. Ingen genkendte ansigter, men nye ansigter der ikke vidste hvad de snakket om. Blev villedt i hvilke funktioner deres skibriller havde, derefter kunne man ikke få afvide hvornår udlejningssæsonnen for støvler begyndte. Da sæsonnen så endelig var begyndt var det ikke muligt at prøve udlejningsstøvlerne, der måtte man bare håbe de passet. Alt i alt var hele sidste års service meget afvigende fra den normale gode service.

One Open Sky - Herning からの回答
Hurtig og kvalificeret Service
Jeg var i tvivl om, hvilket Isup, jeg skulle købe. Jeg skrev derfor til deres support lørdag aften og fik et uddybende svar mandag morgen. Jeg kontaktede dem herefter på telefon og fik yderligere rådgivning - ud fra denne rådgivning fik jeg købt et isup som er virkelig lækkert og dækker mine behov - som er modtaget 2 dage efter.
Jeg havde købt skistøvle
Jeg havde købt skistøvler, som trykkede lidt i den ene side. Støvle og såler blev korrigerede uden beregning. Det blev gjort grundigt og professionelt. Derfor man skal købe støvler i DK efter min mening. Tak for fantastisk service!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。