䌁業情報

4. 化粧品店
  5. 化粧品卞業者
  6. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Dags för en ny hobby? Rensa i kemikaliehyllan och lÀr dig tillverka egna ekologiska hudvårdsprodukter. Vi har recepten, råvarorna och utrustningen!

4.0

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

They have excellent products

They have excellent products, however the delivery logistics are not handled well. I had two deliveries from them in which I didn't receive an SMS so waited a long time to receive the packages, sometimes they were returned back to the sender and I had to pay extra to get my original order. A little frustrating.

2025幎9月9日
5぀星のうち5の評䟡

Kvalitativa eteriska oljor med snabb och pålitlig leverans

Jag Àr vÀldigt nöjd med dessa eteriska oljor! De Àr certifierade ekologiska, vilket kÀnns tryggt och bra. Doften Àr ren och naturlig, precis som förvÀntat. Leveransen var snabb och smidig, allt kom i perfekt skick. Jag kan verkligen rekommendera dem till alla som vill ha högkvalitativa och Àkta eteriska oljor.

2025幎6月3日

Organic Makers からの回答

Tack Naim! Så glada att du Àr nöjd med våra fina eteriska oljor!

5぀星のうち1の評䟡

OBERVERA deras Natucent Diffucerbas

OBERVERA deras Natucent Diffucerbas innehåller 90-100%
Methoxy Propoxy Propanol (MPP) som Àr en kemisk förening som anvÀnds som lösningsmedel i olika industriella applikationer. Det Àr en blandning av eteriska föreningar som består av metoxi-, propoxi- och propanolgrupper. Den anvÀnds vanligtvis i formuleringar av rengöringsmedel, fÀrger, lacker, och andra kemikalier dÀr lösningsmedel behövs för att lösa upp eller spÀda ut andra Àmnen.

Med en koncentration på 90-100% innebÀr det att MPP Àr nÀstan ren i sin form, vilket gör den effektiv för anvÀndning i industriella processer. Eftersom det Àr ett lösningsmedel, kan det också anvÀndas för att förbÀttra flödet eller torktiden i vissa applikationer.

Notera att MPP kan vara giftigt och bör hanteras med försiktighet, och skyddsutrustning som handskar och andningsskydd bör anvÀndas vid hantering.

MÀrkligt att sÀlja kemikale som Àr giftig samtidigt som man marknadsför sig med slogan som "rensa i kemikaliehyllan"

2025幎3月11日

Hej Anki!

Vi har svårt att se vad dina uppgifter grundar sig på. Det finns inget giftigt med denna produkt! Vi tycker ju såklart att det Àr tråkigt att du bedömer hela vår verksamhet negativt på grund av att du tror att en produkt Àr något annat Àn vad den Àr.

Vi Àr mycket noga med alla våra råvaror, och Natuscent Àr inget undantag. Den Àr ofarlig, ogiftig, tillåten utan restriktioner Àven i hudvårdsprodukter och fullt nedbrytbar. Den innehåller inga giftiga eller hormonstörande komponenter.

Natuscent består av Dipropylene Glycol Methyl Ether, (Àven kallat Methoxy Propoxy Propanol), med förkortningen DPME, inte MPP. Det Àr en vanlig och fullt, utan restriktioner, tillåten ingrediens Àven i hudvårdsprodukter och den har score 1-3 (beroende på anvÀndning) på EWG Skin Deep: https://www.ewg.org/skindeep/ingredients/705255-Dipropylene_Glycol_Methyl_Ether/

Det Àr den absolut vanligaste basen till Reed Diffusers vÀrlden över, och vi har till vårt sortiment sourcat en version som Àr så naturlig som möjligt. Då den inte Àr 100% naturlig (men fullt nedbrytbar & ofarlig) har vi också alternativa material för den som vill göra en 100% naturlig produkt; då kan man göra en rumsdoft baserad på en oljeester i stÀllet. Det blir inte lika bra spridning och det blir lite dyrare, men 100% naturligt.

Uppgifterna du skriver hÀr om giftighet o.s.v. stÀmmer helt enkelt inte, vilket du kan utlÀsa från produktens sÀkerhetsdatablad.

Om du e-postar oss på kundservice@organicmakers.se kan vi skicka sÀkerhetsdatabladet till dig via e-post. Vi har tidigare, och kommer igen, att ha sÀkerhetsdatabladen för våra produkter tillgÀngliga för nedladdning direkt på hemsidan (vi håller bara på att bygga om tekniken lite).

HÀr Àr ett utdrag ur sÀkerhetsdatabladet för Natuscent:

Klassificering enligt Förordning (EG) nr 1272/2008
Produkten Àr inte klassificerad som farlig i enlighet med regelverket (EG) nr 1272/2008.

Ämnet /blandningen innehåller inga komponenter som anses vara långlivade, bioackumulerande och toxiska (PBT) eller mycket långlivade och mycket bioackumulerande (vPvB) i halter av 0,1% eller högre.

Ekologisk information: Ämnet/blandningen innehåller inga komponenter som anses ha hormonstörande egenskaper enligt REACH art. 57(f) eller kommissionens delegerade förordning (EU) 2017/2100 eller kommissionens förordning (EU) 2018/605 vid nivåer på 0.1% eller högre.

Återigen sÃ¥ tycker vi att det Àr trÃ¥kigt att bli bedömda pÃ¥ felaktiga grunder. Vi förstÃ¥r ocksÃ¥ att det som lekman kan vara svÃ¥rt att förstÃ¥ tekniska data kring en produkt och försöker göra vÃ¥rt bÀsta för att sprida kunskap. Tekniska data i datablad Àr frÀmst till för de som anvÀnder produkten industriellt och det finns flera, Àven naturliga och ekologiska produkter, som har strikta restriktioner och sÀkerhetsföreskrifter (utan att för den delen vara det minsta farliga med rÀtt anvÀndning), men detta Àr inte en av dem!

Vi hoppas att du kan övervÀga att revidera ditt omdöme! Behöver du någon mer information Àr det bara att kontakta oss på kundservice@organicmakers.se!

VÀnligen,
Josefin & Daniel, Organic Makers

Tack för att ni finns

Tack för att ni finns. Rena och ekologiska råvaror Àr precis vad vi behöver för att sjÀlva tillverka våra produkter. Priserna Àr ibland lÀgre Àn andra stÀllen .
Mycket information på deras hemsida för den som vill anstrÀnga sig en aning. Får svar på nÀstan allt via den. Sökfunktionen kan dock alltid utvecklas så att vi får resultat på alla olika hud åkommor. SökfÀltet Àr aningen litet och det ges inget utrymme för ev felstavningar.
Tror de får en vÀldigt mycket epost förfrågningar och hur ska de klara svara på alla? Jag har dock alltid fått fullt adekvata svar.

2024幎9月11日

Organic Makers からの回答

Hej Gechen! Tack för ditt fina omdöme! Vi utvecklar vår receptblogg löpande och tar med oss dina önskemål om bÀttre sökfunktion.
Och visst får vi mycket epost och Àr ett litet företag, men vi försöker svara så mycket vi kan! :)

Fantastiskt utbud

Fantastiskt utbud!
De har dessutom massor med hjÀlpsamma recept att ta del av via hemsidan för att lÀra sig tillverka egna ekologiska hudvårdsprodukter hemma!
Deras egna deo Àr den bÀsta ekologiska jag har testat, och deras olika kit Àr toppen som hÃ¥llbara presenter eller som en start i det egna tillverkandet. Rekommenderar starkt!!!👌

2022幎3月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス